Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de sunflower » Mar Aug 31, 2010 5:02 am
Dragi owneri... cum le-ati structurat? Pana in seara asta nu am dat penalizari (2 ani de cand am studioul), insa unele fete cam sar calul (nu anunta ca nu pot veni la munca, pauze luuuuuuuungi de tigara gen 5 min on - 10 min in pauza etc). Vad ca vorba buna deja e expirata cu ele si le doare fix in pix.
-

sunflower
- Instructor

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de spaniolul » Mar Aug 31, 2010 9:07 am
Simplu! dai amenzi in functie de greseala facuta,de ex> a fumat o tigare e ok! urmeaza a doua 5$ si cresti nprocentual,la sfarsit de zi vor afla ca au muncit doar pentru a fuma!  asta a fost un ex. tu poti aplica cum vrei! dar....te asigur ca are succes!
Actrita,LONDRA! PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc! Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas ,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
-

spaniolul
- Cunoscator

-
de Utilizator sters » Mar Aug 31, 2010 9:27 am
Eu te sfatuiesc sa faci in felul urmator ca sa nu creada ca vrei sa le umbli la pusculita... Fa-le sa invete sa aprecieze timpul astfel:de fiecare data cand lipseste fara sa anunte,ai iei dreptul la toate pauzele de tigari din prima zi de munca dupa cea in care a lipsit.La prima pauza de tigara care o lungeste si trage de timp,ai adaugi o jumatate de ora de munca peste program fara a fi platita(in acea jumatate de ora).Prea multi bani nu va reusi sa faca in jumatatea aia de ora,sau chiar deloc,dar astfel vor invata sa aprecieze timpul,si nici nu le vei lasa impresia ca vrei sa le iei din bani Succes acolo! 
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
de Alexiss » Mar Aug 31, 2010 2:53 pm
Impune prin regulamentul de ordine interioara un timp efectiv de lucru (conectare la site) . Daca programul este de 8 ore , impune sa zicem 6 ore efective de conectare .
Nu are decat sa stea in pauze cat vrea ... dar nu o sa-i convina sa recupereze timpul astfel pierdut stand practic peste program .
In prima faza trebuie sa le strici programul ... sa le faci sa pretuiasca timpul , si daca nici aceasta metoda nu da rezultate abia atunci treci la amenzi .
Ideal sa faci o sedinta cu toata lumea , sa le expui nemultumirile tale si sa le spui ca nu vrei sa le amendezi si de aceea impui acest timp de conectare la site , dar ca pe viitor daca aceasta metoda nu da rezultate ...
-

Alexiss
- Administrator

-
-
de fetish » Mar Aug 31, 2010 3:15 pm
vazusem un post al lui pocahontas pe AVC unde scria ca ea iin lok sa dea amenzi prefera sa transforme amenda in ore online :de ex in lok de 5 dolari amenda modelul respectiv mai are de lucrat inca 1 ora per respectiva; mie ideea mi sa parut geniala si mult mai productiva decat aceasta cu amenzi amenzi de genul 5 doalri 10 nu stiu cat de mult le enerveaza sau le atinge pe fete (ca prea amre suam nici nu poti sa pui la amenda ac altfel te faci zbir)insa faza cu extra orele le afecteaza sigur in bien in rau depinde ; unele poate vad ca se fac mai multi bani si prind gustul castigului 
"Better to rule in hell than serve in heaven." -Milton
-
fetish
- Cunoscator

-
-
de theselby » Mar Aug 31, 2010 3:39 pm
Salutare,
O sa raspund eu in in locul lui sunflower momentan
1. despre pauze... ele nu sunt de 5-10 minute cum a mentionat (probabil era tired)... ci mult mai mult. Dar asta n-ar fi o problema atat de mare
2. @Alexiss: inca de cand ne-am infiintat am adoptat acest stil. Tura de dimineata e de 6 ore, cu o ora pauza, iar celelalte doua ture (amiaza si noapte) sunt de 8 ore din care 6 ar trebui sa fie online. Insa in tura de dupa-amiaza abia daca se stau 5 ore online... d'apoi 6. La cea de noapte e mai lejer fiindca oricum ori vin mai devreme fetele ori pleaca mai tarziu dimineata, si se acopera
3. @fetish - intr-adevar util si placut ce spui tu... interesant. Plus ca astfel este in beneficiul si nu in defavoarea lor totusi. Vom analiza si acest tip. Ceva de altfel similar ar fi fost o combinatie intre WALL OF FAME si WALL OF SHAME... updated on a daily basis... pui pe un perete modelele ce au s-au comportat exemplar si pe celalalt, celelalte modele... astfel sa intervina elementul de "a nu ma face de rusine intre colege". Vom mai analiza... cine stie
4. @aditza... nah, am luat raspunsurile in ordine inversa... se va gasi o cale de mijloc
Ce-i drept e ca inca nu a fost nevoie de amenzi/penalizari (sau cum vreti voi sa le ziceti) pana acum... de fapt nici acum nu prea e nevoie. Problema este probabil atacul la "bunul simt" al fiecaruia. Stiti voi cum e: nu fi prea bun ca te ia lumea de fraier. De fapt tind sa cred ca se va ajunge la o discutie pe tema "relatia sef-angajat: friendly sau nu, good/bad, God/evil"
We shall see.... pt moment utile raspunsurile. Multumim :)
Studio video-chat IASI - CHATLIVE | http://chatlive.ro Ghid MyFreeCams | http://tinyurl.com/mfc-guide Documentatie videochat | http://tinyurl.com/videochat-guides
-

theselby
- Cunoscator

-
-
de fetish » Mar Aug 31, 2010 3:59 pm
yw theselby multa bafta ;pacat ca nu fise gandita de mintea mea sugestia  asta este mai inkolo poate ....
"Better to rule in hell than serve in heaven." -Milton
-
fetish
- Cunoscator

-
-
de cezara » Mar Aug 31, 2010 9:16 pm
Am aplicat metoda de penalizare cu timp online extra cum zice Fetish. Nu ajuta. Modelul va sta acest timp online- amarita pe fata, pierde clientii potentiali, si ingnoreaza pe acei noi, numarind minutele ramase pina la finish. Am decurs la penalitati in bani- eram in situatie unde cheltuielile erau mai mari ca venitul. Modele mereu motivau- lucru rau prin absenta membrilor, crisa si bla bla…unele din ele fiind afectate cu impurmuturi chiar- si oricum nu incercau singure sa inbunatateasca situatia sa. Penalizari rare si usturatoare. La asta metoda am decurs si am stablit sumele impreuna cu modele. 30 e- pentru prima absenta nepreintimpinata cu 12- 24 ore inainte de tura ei. 50 e- pentru a doua absenta 50 e-pentru a treia absenta si Cocediere, ca déjà nu mai are sens sa o motivezi cu penalitati sau cu % salariu mai mare, daca nu are dorinta sa munceasca. 20 e- pentru timp incomplet stabilit online. 10 e- intirzierea 10 euro- inspirarea si distractia pe yahoo msn. Si alte chaturi. 20 e. pentru – indiferenta fata de membri platitori in timpul online. Comportament lenos si indiferent (mentionez ca sint modele ce stau online doar sa treaca timpul) avind alte surse de existenta. Daca acest comportament continua- modelul este concediat. 10 e. –pentru aspect fisic neingrijit, sau neadecvat –online. ( imbracata ca in parc, sau ca la inmormintare) Si altele mici penalizari. Aceste penalizari- modelul le va scri singura cu mina ei pe panoul public, intrucit sa fie vizibile pentru fiecare cit de mare este satisfatia fumatului care o costa 20 e. In asa fel- ele se mai sfatuie intre ele, pentru inbunatatire, sau excluderea penalitatilor, sau prelucrarea acelei penalitati. 1 data in luna-Adunarea colectivului unde se discuta fiecare penalitate in fata a fiecarui model. Dupa o buna discutie cu fiecare in partea sau public- este effect. Intelege ca ziua care trebuia sa vie la serviciu- a petrecut-o la distractie, care sa uitat déjà si care a facut-o fara 30 e in buzunar+ neintelegere cu managerul. Data viitoare va avea nevoie intradevar de o zi libera- va preintimpina si nu I se va permite. Deasemenea, la 100 unitati ( min pv sau E.sau $) 10 e bonus. Mai sint si alte motive pentru bonusuri. In fine: modelul poate avea 65e bonus si 50e penalitati- si atunci intelege ca acele bonusuri ear fi de folos daca nu erau penalitatile. Suma penalitatilor totale este folosita: Procurarea cadourilor pentru topul 3-4 modele cu venit max timp de 1 luna, sau procurarea produselor alimentare pentru studiou, accesorii pentru lucru, sau achitarea bonusurilor. Nici un model la urma nu este satisfacut- vazind ca pe banul ei muncit, sa cumparat mincare pentru intregul colectiv, sau sa procurat cadou modelului de top, sau cineva are careva uniforme si accesori noi. Eu sint bucuroasa sa achit si alimentatia si cadourile, si accesoriile , si hainele – din bugetul studioul, doar ca modelul sa fie serios fata de lucru, si sa nu-mi fure timpul meu pentru monitorizari si urmarire. Mereu am lucrat cu toate modelele la bunul simpt si respect. Dar daca aceste (2 senzatii )nu exista intre mine si model- simplu o eiberez din lucru, si dau locul unei fete ce merita sau are nevoie. Odata ce intre mine si modele sa crescut acel bun simp de lucru in echipa si respect reciproc- penalizarile nu exista. Dar sint modele deochete si comportament deochet. Care este evitat prin metoda de mai sus. Daca modelul nu stie ce inseamna eficacitatea muncii si nu apreciaza munca in acest domeniu: cel mai bun sfat e sa plece in alt domeniu, poate mai putin platit dar mai placut. Si daca modelul nu doreste sa lucreze- Va asigur ca nici penalizarile usturatoare nu o va ajuta sa recapete acea dorinta care a avuto la bunul inceput. Simplu, dati concediere, asta e ceea ce doreste ea insusi, doar ca nu are indrazneala.
-
cezara
- User activ

-
-
de sunflower » Mie Sep 01, 2010 8:14 pm
@Cezara, ce spui tu acolo suna aiurea rau de tot pt mine. Penalizarile pe care le aplici sunt prea mari (ori sunt eu prea buna cu ele) Crede-ma ca nu isi doresc concedierea... plus ca de la noi din studio se lasa loc de buna ziua si ne despartim in relatii bune cu fetele.
Noi avem doar 2 fete problematice. Ce au spus Alex, Fetish si Aditza suna mai bine pt mine. Multumesc pt raspunsuri.
-

sunflower
- Instructor

-
-
de cezara » Joi Sep 02, 2010 1:32 am
La mine concedierea suna mai aplicabil de cit sa mentin 2 modele problematice sa le dea exemplu de toleranta la toate restul. Si sumele de penalizari cum am zis le-am stabilit impreuna cu modele, deoarece ele singure deacum nu mai gaseau solutie buna pentru lucru cu succes. Cit de aiurea nu ar suna ce am scris, e doar o metoda care este utilizata cu acordul lor, si care tu nu o aplici daca nu iti suna bine la ureche. Succes tie Sun si la restul. 
-
cezara
- User activ

-
-
de Utilizator sters » Joi Sep 02, 2010 2:19 am
In primul rand bine ai revenit @cezara... Daca imi permiti am sa te contrazic putin.Nu este neaparat ca cele doua modele problematice sa fie un exemplu negativ pentru restul modelelor  Totodata din ele poti face un exemplu pozitiv.Aplicandu-le doar celor doua modele sanctiunile pe care le stabileste pana la un sfarsit,restul modelelor se pot linisti din exemplul lor.Eu nu sunt de parere ca un obicei prost se prinde atat de repede...Daca un model vrea intr-adevar sa munceasca si are ambitie nu conteaza nimic altceva pentru ea decat sa-si atinga scopul.
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
de cezara » Joi Sep 02, 2010 2:31 am
Ca sa fac o mica paranteza sa nu ma luati pe sus cu comentariile, m-am invatat si eu dupa greselile mele. Jobul care il am nu este platit la nivelul care mi-l doream eu  si daca fac o absenta fara preintimpinare sau inscriu absenta ca Day off neautorizat de sef, atunci mi se retrage din salariu 10 % si pierd 10 % din eficacitate. 8 ore ziua de munca cu doar 1 ora masa+responsabilitate. Atit ce am eu pauza. Asta inseamna: risc concediere fara scrisoare de referinta buna, sau nu mai visez la marirea salariului Ce sa fac daca se intimpla? Sa caut altul mai bun? Sau sa ma concentrez asuptra regulilor puse de cei de sus, si sa le arat ca pot evita orce problema… Deci mai ales pe timp de crisa unde oferta de joburi este WOW, un model ar trebuie sa se atirne serios fata de acest serviciu atita timp cit nu are sansa sa faca un alt job. Fiecare job este serios in masura. Si penalizarea nu este un motiv a de lucru mai bine, nici o metoda de punishment ci doar o corectitudine in comportament la serviciu. Cum sa nui dai penalizare de 30e. modelului, daca ea zice ca o doare intro parte de nu poate resulfa- si la moment sare in sus la disco. Si mine o va durea capul de betie… si iti va zice ca o luat-o salvarea. Pe linga gogoasa spusa in fata mai incearca sa le invite si pe celelate care lucreaza. Nui dau ei penalitate- toate vor incepe aceleasi gogosi. Ce sa faci in cauzl asta?
-
cezara
- User activ

-
-
de cezara » Joi Sep 02, 2010 2:35 am
da am revenit Adi...cind ma doare revin! esti binevenit sa ma contrazici...in orce mod. 
-
cezara
- User activ

-
-
de spaniolul » Joi Sep 02, 2010 4:42 am
Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nu stiu ce sa zic,penalizarile depind strict de fiecare studio in parte si de fiecare model,fiecare e liber sa de/ie cate penalizari vrea,daca modelul e tont/toanta si nu intelege si continua solutia e simpla> OUTSIDE!
Actrita,LONDRA! PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc! Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas ,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
-

spaniolul
- Cunoscator

-
Înapoi la Discutii generale