Moscraciun scrie:theselby...ma bucur sa vad ca ai respect pentru deciziile administratorului,cand acu vreo 2-3 zile spuneai sa-l lasam in pace pe andyit(alias spaniolul,alias Sandra...pe forumul lui adi).Bine ca ferim forumul de cearta mai nou dar de mancatori de rahat nu ne luam fara sa fim instigati.
In primul rand, ala nu e "forumul lui adi"... ca si eu am muncit acolo. Ca asa il percepeti voi, treaba voastra.
In al doilea rand, vezi ce s-a mai comentat pe aici, inclusiv "previous reply". Raspundem la intrebari/probleme/etc... aka ne ajutam. Or Spany/Andyit/Sandra/whatever o facea abuziv... obositor... you name it.
Ca sunt mancatori de rahat? Dar peste tot sunt mancatori de rahat... ce-ai vrea acum? sa ne plafonam? Spany era si "mancator de rahat" si, pe deasupra, mai si instiga la cearta. Si in plus, nu s-a nascut nimeni expert. Toti ajuns sa invete intai punand intrebari stupide si raspunzand la fel de stupid... pana capata experienta.
Poate nu-ti sunt clare motivele mele, dar il respect pe Alexiss ca i-a inchis gura intr-un final. Mai ales ca e gradina lui si face ordine cum vrea el aici.