Webcam models

Pentru Alex ,pana la urma minciuna are picioare scurte

Ne permitem sa aberam la greu aici pentru ca aceasta este sectiunea corecta . Discutii aberante sau discutii care nu se incadreaza in formatul site-ului (nu au legatura cu video chat-ul)

Moderator: Alexiss

Re: Pentru Alex ,pana la urma minciuna are picioare scurte

Mesajde Andyit » Lun Ian 10, 2011 12:45 pm

Arunca o privire la profilul meu si corecteaza/ti greselile,asta in primul rand,in al doilea vad ca tu scri doar ca sa provoci scandal,lucru ce dealtfel imi displace enorm asa ca te las sa iti inceci frustarile scriind tot ce vrei fara ati da vre/o atentie pt. ca nu are sens sa stric tastatura scriind aberatii!
Cand ingnori ceea ce se intampla in jurul tau risti sa ramai singur,dar uneori ignoranta te poate salva de multe neplaceri!
Andyit
Cunoscator
Cunoscator

Publicitate AWStars

Mesajde ionut_ro » Lun Ian 10, 2011 2:15 pm

Nu cred ca are rost sa ne certam. Se stia clar, sau cel putin unii din noi stiam clar cine e Andyit.
Din primul sau post in care il ataca pe Aditza, post in care am aratat clar ca minte. Cine citea atent atunci stia ca Andyit are legatura cu spaniolu, sau ca de fapt e acelasi spaniolul care scrie.
Lucrurile astea sunt de domeniul trecutului. De ce credeti ca are rost sa dezgropam mortii? Nu e mai simplu sa fie liniste?

Din trecut trebuie sa invatam, dar ar fi cazul sa ne concentram mai mult pe prezent si viitor!!!

Bafta la toata lumea!!! :rock:
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde Andyit » Lun Ian 10, 2011 2:38 pm

pocahontas scrie:Tocmai pentru ca l-am citit ,de acolo am si fct legaturile,sa stii ca eu de obicei cand deschid gura nu o fac doar de amorul artei,in profil spui ca ai 40 de ani ,in primul post scrii 49,s-a inventat elixirul tineretii si nu stim noi?De ce nu ai fost cinstit de la inceput si nu ai spus ca esti sotul userului spaniolul?Eu intamplator am vzt profilul sotiei tale si am recunoscut-o tocmai din pozele postate de tine,in alta ordine de idei dai sfaturi pe un topic referitor la asa zisa siguranta si spui ca ati avut probleme cu filme/poze trimise prin posta rudelor dar tu esti activ pe un forum de videochat unde nu te feresti deloc ca faci chat la cuplu si unde oricine te poate recunoaste din pozele postate .Ohh d`oh sunt eu retardata sau ceva nu este in regula cu oamenii?Posturile tale se bat cap in cap,nu am postat cautand scandal asa cum vezi tu lucrurile dar mi se pare nedrept circul pe care l-ai fct in trecut cand tu stiai ca este doar razbunare.Eu nu am asa mult timp liber ca tine ,nu intru sa postez pe fiecare topic de 2-3 ori la rand,nu vanez posturi,cand am avut ceva de spus in limita timpului am scris in forum,scurt si la obiect.Nu o sa-mi fac un scop in viata de a posta pentru cine nu are urechi si ochi sa vada si sa citeasca,eu consider ca videochatul nu este pt oricine si timpul mi-a confirmat de sute de ori,nu-l ajut cu nimic pe userul X daca-i dau un program care nu mai ruleaza,ar trebui sa se gandeasca singur ca acel program nu mai ruleaza dintr-un motiv anume.Exemple sunt multe......

1 Nu vanez posturi
2 Foto cu mine nu exista pe net decat cele postate de siteurile de videochat pentru free members ca am avut nesansa sa imi dau un screen name unei prietene care la randul ei la facut public asta e,fiecare cu riscurile sale,timp de 9 ani nu am avut probleme dar...uite ca totusi iti poti cunoaste muuult mai bine prietenii daca le spui ce faci si incerci sai ajuti,
3 Am postat doar ca sa ajut,nimic mai mult,daca deranjeaza pe careva postarile mele de ce in finalul lor userii imi multumesc? pentru ca am spus tampenii? nu prea cred. in fine,voi reveni a mia oara cu un lucru>
PUNCT!
Sper ca intelegi ce inseamna!
Cand ingnori ceea ce se intampla in jurul tau risti sa ramai singur,dar uneori ignoranta te poate salva de multe neplaceri!
Andyit
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Under10 » Lun Ian 10, 2011 3:22 pm

Ce tot o dai atat cu 9-10 ani de experienta ?! ... care experienta mai draga user ?! ... ca voi nu aveti experienta ... in mai mult de jumate din postarile tale habar ai ... mai erau pe aici voinici care veneau si invatau dupa care se ridicau cu pretentii de mari cunoscatori .... eu nu zic ca nu vrei sa ajuti cu adevarat colegi noi dar de cele mai multe ori ii bagi la fund cu informatii false .... sau poate chiar asta intentionezi .... vad ca in ultimul timp ai inceput sa faci si pe comisaru TU care ai instigat la cearta ..... trezeste-te omule si mai lasa-ne cu aberatiile ..... eu am invatat din experienta proprie + cele 2 forumuri de mi-au sarit capacele si poate cunosc acest job in prop de 50% .... am mai vazut eu si pe altii care au facut 10k si cred ca lumea e a lor .....NU am nimic cu tine , nu mi-ai facut nimic dar invata ca ptr a fi respectat trebuie sa respecti si tu la randul tau .
Under10
Profesionist
Profesionist

Mesajde Andyit » Lun Ian 10, 2011 3:30 pm

Fa si tu un calcul,din 2001 fac si sunt in domeniul videochat/ului. restul....no comment!
Andyit
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Andyit » Lun Ian 10, 2011 3:32 pm

Aveti chef de offtopic continuati voi,eu unul sunt satul,ma opresc aici!
Andyit
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde liviu202 » Lun Ian 10, 2011 3:44 pm

Nu e de ajuns doar sa faci videochat, conteaza cum il faci. Asa ca lasa-ne cu experienta ta. Doar cei noi in videochat iti multumesc pe aici (nou inseamna 6 luni), ceilalti stim ca habar nu ai(dovada sunt posturile tale).
NE-am saturat de cate ori intram pe forum sa-ti vedem aberatiile. Am mai zis. De sarbatori ai intrecut limita.
Tu intrebai, tu raspundeai pe aici.Culmea penibilului.
liviu202
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Andyit » Lun Ian 10, 2011 4:10 pm

liviu202 scrie:Nu e de ajuns doar sa faci videochat, conteaza cum il faci. Asa ca lasa-ne cu experienta ta. Doar cei noi in videochat iti multumesc pe aici (nou inseamna 6 luni), ceilalti stim ca habar nu ai(dovada sunt posturile tale).
NE-am saturat de cate ori intram pe forum sa-ti vedem aberatiile. Am mai zis. De sarbatori ai intrecut limita.

Am impresia ca tu ai intrecut culmea penibilului,nu dau ex. ca sa nu cazi si mai rau,daca iti urmaresti ultimile postari vei observa!
Andyit
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Andyit » Lun Ian 10, 2011 4:12 pm

pocahontas
Esti destul de veche incat sa sti ca un astfel de topic se pune la aberatii si nu la discutii generale,daca voi cei" vechi" cu ghilimelele de rigoare faceti astfel de greseli nu mai zic nimic in rest...
Andyit
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Andyit » Lun Ian 10, 2011 4:15 pm

Under10 scrie:Ce tot o dai atat cu 9-10 ani de experienta ?! ... care experienta mai draga user ?! ... ca voi nu aveti experienta ... in mai mult de jumate din postarile tale habar ai ... mai erau pe aici voinici care veneau si invatau dupa care se ridicau cu pretentii de mari cunoscatori .... eu nu zic ca nu vrei sa ajuti cu adevarat colegi noi dar de cele mai multe ori ii bagi la fund cu informatii false .... sau poate chiar asta intentionezi .... vad ca in ultimul timp ai inceput sa faci si pe comisaru TU care ai instigat la cearta ..... trezeste-te omule si mai lasa-ne cu aberatiile ..... eu am invatat din experienta proprie + cele 2 forumuri de mi-au sarit capacele si poate cunosc acest job in prop de 50% .... am mai vazut eu si pe altii care au facut 10k si cred ca lumea e a lor .....NU am nimic cu tine , nu mi-ai facut nimic dar invata ca ptr a fi respectat trebuie sa respecti si tu la randul tau .

Vechimea nu ti-o faci pe vreun forum mai draga user poti lucra intr-un domeniu si 20 de ani dar daca abia acum postezi pe un forum asta nu inseamna ca esti nou si nu ai experienta,.....
Andyit
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Andyit » Lun Ian 10, 2011 4:17 pm

ionut_ro scrie:Nu cred ca are rost sa ne certam. Se stia clar, sau cel putin unii din noi stiam clar cine e Andyit.
Din primul sau post in care il ataca pe Aditza, post in care am aratat clar ca minte. Cine citea atent atunci stia ca Andyit are legatura cu spaniolu, sau ca de fapt e acelasi spaniolul care scrie.
Lucrurile astea sunt de domeniul trecutului. De ce credeti ca are rost sa dezgropam mortii? Nu e mai simplu sa fie liniste?

Din trecut trebuie sa invatam, dar ar fi cazul sa ne concentram mai mult pe prezent si viitor!!!

Bafta la toata lumea!!! :rock:

O concluzie corecta! dar se pare ca unii nu vor decat samanta de scandal,asadar sai lasam sa posteze in continuare aberatiile lor!
Andyit
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde liviu202 » Lun Ian 10, 2011 4:53 pm

Andyit scrie:
liviu202 scrie:Nu e de ajuns doar sa faci videochat, conteaza cum il faci. Asa ca lasa-ne cu experienta ta. Doar cei noi in videochat iti multumesc pe aici (nou inseamna 6 luni), ceilalti stim ca habar nu ai(dovada sunt posturile tale).

Am impresia ca tu ai intrecut culmea penibilului,nu dau ex. ca sa nu cazi si mai rau,daca iti urmaresti ultimile postari vei observa!

Vai! Vai! Cata grija ai tu de mine.Nu zic ca nu am scris si eu aberantii,dar asta din cauza intrebarilor stupide puse de unii membri noi pe aici. Macar eu am reusit sa ma abtin cat de cat. E randul tau acum.
liviu202
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Alexiss » Lun Ian 10, 2011 5:45 pm

Cu scuzele de rigoare pentru Andyit pentru cazul in care se considera nedreptatit , insa acest topic are un sambure de adevar . Prea multe scandaluri stau la baza acestui utilizator (precum si a celui precedent "spaniolul" ) .

Desi , doar datorita acestui topic , nu ar exista motive vizibile de suspendare a contului , privind in ansamblu si pe termen lung aceasta actiune se impune .

User Andyit suspendat definitiv .
Multumesc pentru intelegere .
Alexiss
Administrator
Administrator

Următorul

Înapoi la Aberatii