Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de intruder » Sâm Feb 26, 2011 1:50 am
o intrebare pentru baietii care lucreaza in aceasta activitate in special:))) Lucrez la cuplu cu prietena mea dar mai sunt momente cand penisul nu poate sta in erectie cat timp stau conectat online.......am luat diverse capsule printre care si pe cea mai tare ( sex power ) dar degeaba......voi ce folositi? banuiesc ca aveti nevoie de un penis mai tot timpul in erectie :)))) ca si mine.....imi puteti recomanda si mie ceva care sa imi tina mai tot timpul penisul in erectie cat timp stau conectat? :)))))) poate stiti voi ca eu mai pe toate le-am incercat .....:))astept pareri
-
intruder
- Incepator

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de ionut_ro » Sâm Feb 26, 2011 1:55 am
mah oameni buni voi chiar sunteti dusi??? pt ce pana mea ai mai deschis un topic exact la fel ca cel mai devreme??? daca avea vreunu chef sa iti raspunda iti raspundea acolo... aveti si voi putin respect fata de forumul asta...
Have fun - Be safe
-

ionut_ro
- Profesionist

-
-
de eu0800 » Sâm Feb 26, 2011 11:58 pm
SWING! Asta e cea mai tare capsula, 100% naturala si fara efecte secundare(cel putin nu fizice, exceptand vaza zburatoare) , insa daca continui cu tot felul de pastile in cativa ani o sa f..i cu degetu` prietene. :) P.S. Swing se refera la sex cu alte persoane pentru cresterea libidoului si iesirea din rutina, tu te-ai invatat cu fata ta, vezi ca e foarte posibil sa nu mai ai aceleasi performante cu alta partenera, cel putin nu din prima. 
-

eu0800
- AWStudent

-
-
de mirely » Dum Feb 27, 2011 6:14 am
Draga Eu,tu il inveti pe baiatul acela la Swing??Inteleg ca esti din Galati dar acum stai prin Teleorman....eu am sange din ambele parti ale tarii dar niciodata nu s-a pus problema Swing-ului.Cred ca sunt eu demodata dar daca eu mi-as vedea barbatul cu alta i-as lua gatul.Si..crede-ma ,am avut cereri pt swing..bleah !Sanatate!
-

mirely
- User activ

-
-
de eu0800 » Dum Feb 27, 2011 1:17 pm
mirely scrie:Draga Eu,tu il inveti pe baiatul acela la Swing??Inteleg ca esti din Galati dar acum stai prin Teleorman....eu am sange din ambele parti ale tarii dar niciodata nu s-a pus problema Swing-ului.Cred ca sunt eu demodata dar daca eu mi-as vedea barbatul cu alta i-as lua gatul.Si..crede-ma ,am avut cereri pt swing..bleah !Sanatate!
Off-topic: Acum sunt acasa, si cred ca nu ai primit cereri de unde trebuie draga mea  .
-

eu0800
- AWStudent

-
-
de mirely » Dum Feb 27, 2011 2:32 pm
eu0800 scrie:mirely scrie:Draga Eu,tu il inveti pe baiatul acela la Swing??Inteleg ca esti din Galati dar acum stai prin Teleorman....eu am sange din ambele parti ale tarii dar niciodata nu s-a pus problema Swing-ului.Cred ca sunt eu demodata dar daca eu mi-as vedea barbatul cu alta i-as lua gatul.Si..crede-ma ,am avut cereri pt swing..bleah !Sanatate!
Off-topic: Acum sunt acasa, si cred ca nu ai primit cereri de unde trebuie draga mea  .
Dragul meu, din pacate sau din fericire viata mi-a oferit tot felul de oferte. Ceea ce spun si nu renunt la a repeta , eu nu suport swing-ul, nu pentru ca l-am incercat si se spune ca ceea ce nu stii mai bine nu vorbesti , insa nu este demn de atitudinea mea. Daca tu te crezi foarte bun pentru swing "succesuri" multe , e plin internetul de anunturi.
-

mirely
- User activ

-
-
de nikehk » Dum Feb 27, 2011 4:10 pm
si eu am aceeasi problema...vezi si u ce sa discutat in topicu meu,si incearca sa va giugiuliti,pupaturi multe fiti mai tandri nu te gandi la faptul ca cineva se uita la tine,la mn a dat rezultate mai mult de 50% dar inca mai am si eu probleme nush mie rusine...dar sper sa treaca toate problemele,succes poate ti-am fost de ajutor:P<PS>spor la banuti^^
-
nikehk
- AWStudent

-
-
de eu0800 » Dum Feb 27, 2011 6:13 pm
ultimu` offtopic jur pe rosu` Nu am facut nici o aluzie ca as fi bun la ceva, chiar nu stiu unde in post-reply-ul meu ai vazut asta. Totusi, nu esti prea conservatoare? 'Succesuri' , hmmm aici e rautacioasa fara sa vad motivul. P.S. pentru un eventual reply, Pm.
-

eu0800
- AWStudent

-
-
Înapoi la Discutii generale