Pentru acel ochi avem batiste Nu mai plangeti prieteni....ca se va remedia problema sau nu,va fi o lectie buna de care vom sti sa ne ferim pe viitor...doar ca pe unii i-a costat cam mult aceasta lectie!
asa este...cred ca trebuie sa stim si sa pierdem ca sa apreciem castigul. Vorba cantecului": nu te-nalti pana nu cazi.Poate acum am pierdut....sau poate nu....timpul va decide....noi sa fim sanatosi ca banii se fac
Actrita,LONDRA! PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc! Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas ,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
bobolino scrie:asa este...cred ca trebuie sa stim si sa pierdem ca sa apreciem castigul. Vorba cantecului": nu te-nalti pana nu cazi.Poate acum am pierdut....sau poate nu....timpul va decide....noi sa fim sanatosi ca banii se fac
Copierea sau reproducerea sub orice forma a prezentului site este strict interzisa fara acordul in scris al companiei ce administreaza acest site .
Utilizarea continutului acestui site se face pe propria raspundere , varsta minima a vizitatorilor trebuie sa fie de 18 ani ! Utilizand acest site presupune un accept asupra termenilor si conditiilor de utilizare precum si al politicii de confidentialitate .