Salut!
Am lucrat vreo cateva perioade pe LivePimpin si mie mi s-a parut bunicel, dar asta poate fi doar parerea mea de "grupa mica".
Stiu ca membrii platesc 0.99$/min, din care tu iei 45%.
Platile se fac prin Wire sau Payonner (mai nou), la zece zile dupa finalizarea perioadei.
Concurenta e destul de mica, in medie sunt cam 100 de modele simultan online.
Avantajul tarifului mic e ca se fac destul de des private, dar nu cred ca are foarte mult trafic.
Ce mi se pare tare e topul pe care il au astia. Nu e greu sa ajungi in top 20, eu am reusit fara prea mult efort. Si au premii foarte consistente, dupa cum urmeaza:
Locurile 100-50 --> 15$
Locurile 49-40 --> 25$
Locurile 39-30 --> 50$
Locurile 29-20 --> 75$
Locurile 19-4 --> 100, 125, 150........ 475$ (adica se adauga 25$ pentru fiecare loc mai sus)
Locul 3 --> 500$
Locul 2 --> 750$
Locul 1 --> 1000$
E un top foarte accesibil si ofera premii destul de mari pt un site atat de micut.
Primele 5 locuri sunt ocupate mereu cam de aceleasi fete, care au vreo cativa membri foarte bogati si le tin aia in privat vreo cateva ore pe zi, de ajung si la 5000 de minute privat pe perioada.
Interfata flash e simpla, nu cred ca papa foarte multa banda, numai ca nu exista optiunea PM.
Cam atat imi aduc aminte acum, daca mai vrei sa stii ceva intreaba-ma si raspund daca detin vreo informatie de folos.
Toate cele bune de la Eva.

Toate cele bune de la Eva.