Webcam models

Pimpin

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Pimpin

Mesajde spaniolul » Lun Aug 30, 2010 12:13 am

Rog pe cei ce lucreaza sau au lucrat pe acest site:
http://models.livepimpin.com/
sa ofere cateva info,despre el,e bun,e prost,merge bine sau nu,categori favorizate,plati etc.
Multumesc anticipat! :oops:
Actrita,LONDRA!
PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc!
Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas
,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
spaniolul
Cunoscator
Cunoscator

Publicitate AWStars

Re: Pimpin

Mesajde princessmanager » Lun Aug 30, 2010 6:48 pm

merge siteul cu toate ca are pret mic se pot adauga mai multe pvt in acelasi timp si cam tot la acelsai pret ajungi precum e jasminul cams sau altele de genu.Ideea de baza este sa intri in top ...dupa aceea treaba devine mai simpla!
princessmanager
AWStudent
AWStudent

Mesajde spaniolul » Lun Aug 30, 2010 7:58 pm

Multumesc,astept si alte opinii.
Actrita,LONDRA!
spaniolul
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde pupuk » Lun Aug 30, 2010 11:52 pm

Buna seara la toata lumea, este prima data cand postez desi va urmaresc, citesc aproapre toate subiectele si comentariile, parerile pro si contra de f. muuuult timp.
Vreau doar sa va multumesc unora, care prin intermediul postarilor lor am invatat multe.
Referitor la acel site despre care ai cerut pareri....eu lucrez momentan pe livepimpin de aproape o luna si sincer...parerea mea,pierdere de timp in sensul k nu sunt memberii si nu ai cu cine asa k eu cred k o sa ma las balta in curand.
Sunt de ceva timp pe videochat adik vreo cativa ani si mi se pare un site foarte slab,nu k nu as sti ce sa fac sau cum sa ma comport.
Oricum iti doresc succes si poate tu ai mai mult noroc decat mine
pupuk
AWStudent
AWStudent

Mesajde goofy » Mar Aug 31, 2010 3:21 am

E un site cu putini membrii,plateste 45% modelelor,tariful este unic,nu il poti schimba.Plata se face prin Epas la 2 saptamani,min 100$ ca sa iti intre banii daca nu se transf pt sesiunea urmatoare.
goofy
User activ
User activ

Mesajde spaniolul » Mar Aug 31, 2010 9:09 am

Multumiri tuturor,site/ul este o recomandare a unei prietene....cu asa prieteni.... :P :P :P intelegeti voi!
Actrita,LONDRA!
spaniolul
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde evalovesjazz » Mar Sep 14, 2010 9:11 am

Salut!

Am lucrat vreo cateva perioade pe LivePimpin si mie mi s-a parut bunicel, dar asta poate fi doar parerea mea de "grupa mica".
Stiu ca membrii platesc 0.99$/min, din care tu iei 45%.
Platile se fac prin Wire sau Payonner (mai nou), la zece zile dupa finalizarea perioadei.
Concurenta e destul de mica, in medie sunt cam 100 de modele simultan online.
Avantajul tarifului mic e ca se fac destul de des private, dar nu cred ca are foarte mult trafic.
Ce mi se pare tare e topul pe care il au astia. Nu e greu sa ajungi in top 20, eu am reusit fara prea mult efort. Si au premii foarte consistente, dupa cum urmeaza:
Locurile 100-50 --> 15$
Locurile 49-40 --> 25$
Locurile 39-30 --> 50$
Locurile 29-20 --> 75$
Locurile 19-4 --> 100, 125, 150........ 475$ (adica se adauga 25$ pentru fiecare loc mai sus)
Locul 3 --> 500$
Locul 2 --> 750$
Locul 1 --> 1000$
E un top foarte accesibil si ofera premii destul de mari pt un site atat de micut.
Primele 5 locuri sunt ocupate mereu cam de aceleasi fete, care au vreo cativa membri foarte bogati si le tin aia in privat vreo cateva ore pe zi, de ajung si la 5000 de minute privat pe perioada.
Interfata flash e simpla, nu cred ca papa foarte multa banda, numai ca nu exista optiunea PM.
Cam atat imi aduc aminte acum, daca mai vrei sa stii ceva intreaba-ma si raspund daca detin vreo informatie de folos.

Toate cele bune de la Eva. :smt016
Toate cele bune de la Eva.
evalovesjazz
AWStudent
AWStudent

Mesajde mejdelicious » Mar Sep 14, 2010 7:30 pm

De unde stii ca platesc prin payoneer?Eu sunt afiliat la ei si nu am vazut ca au schimbat metoda de plata,tot wire sau epassporte a ramas.
mejdelicious
AWStudent
AWStudent

Mesajde evalovesjazz » Mar Sep 14, 2010 9:02 pm

pai am primit mail de informare de la administrator cum ca acum semneaza colaborarea cu payoneer si e in curs de desfasurare toata treaba. pe pagina unde se face schimbarea metodei de plata intr-adevar a ramas inca epassporte, dar probabil ca o vor schimba de indata ce vor putea vira banii prin payoneer. eu trebuia sa-mi iau cardul de la epass prin intermediul lor, dar cum astia au cazut, acum o sa-mi faca un cont de payoneer care cica ar trebui sa fie gata pana la sfarsitul lunii.

toate cele bune de la Eva
Toate cele bune de la Eva.
evalovesjazz
AWStudent
AWStudent

Înapoi la Discutii generale