Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de gabryela » Vin Dec 17, 2010 10:29 am
buna ziua dragii mei, revin cu o intrebare pentru cei care au experienta, pentru perioada care tocmai a inceput 16-31 dec, cand se face plata in ianuarie avand in vedere ca 1,2 ianuarie cad sambata si duminica si probabil (bancile au zile libere dupa revelion)pe 3 credeti ca intra banii sau mai sigur pe 4? va intreb ca sa stiu cum i-mi planuiesc si eu ziua de intors din vacanta 
-
gabryela
- AWStudent

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de Andyit » Vin Dec 17, 2010 1:29 pm
Pai....acum depinde de site/ul pe care lucrezi,ce sistem de plata are etc.
Cand ingnori ceea ce se intampla in jurul tau risti sa ramai singur,dar uneori ignoranta te poate salva de multe neplaceri!
-

Andyit
- Cunoscator

-
-
de Fairytalestudio » Sâm Dec 18, 2010 9:20 pm
Cel mai probabil pe 4. pe 3 ii vor trimite si mai dureaza ceva pana ajung banutii la tine :D
Everybody dies but not everybody lives!
-

Fairytalestudio
- Incepator

-
-
de Andyit » Dum Dec 19, 2010 1:35 am
Nu neaparat,depinde pe ce site-uri lucreaza si ce metoda de plata are pe site-urile respective!
Cand ingnori ceea ce se intampla in jurul tau risti sa ramai singur,dar uneori ignoranta te poate salva de multe neplaceri!
-

Andyit
- Cunoscator

-
-
de gabryela » Lun Dec 20, 2010 9:39 am
Multumesc dragilor pentru raspunsuri, asa crdeam si eu  cel mai sigur pe 4 ianuarie asa ca i-mi aranjez vacanta sa fiu pe 4 inapoi................. bafta la bani pentru cine lucreaza de revelion, ma intreb exista CINEVA?
-
gabryela
- AWStudent

-
-
de Andyit » Lun Dec 20, 2010 11:30 am
Tu ce crezi? acum 2 ani in noaptea de revelion am facut putin peste 2500$,merita daca vrei,am recuperat noaptea cu niste prieteni care erau ospatari si...am facut impreuna revelionul lor!
-

Andyit
- Cunoscator

-
-
de gabryela » Lun Dec 20, 2010 11:40 am
bravo tie , eu nu ma incumet anula acesta si asa am deja programat revelionul dar............ la anul cine stie?  sa nu zici niciodata, niciodata.
-
gabryela
- AWStudent

-
-
de Andyit » Lun Dec 20, 2010 11:43 am
In schimb in noaptea de craciun nu am incercat niciodata!
-

Andyit
- Cunoscator

-
-
Înapoi la Discutii generale