Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de m4sacru » Joi Mar 17, 2011 7:50 am
Salut, am acumulat ceva banuti pe streamate si am selectat plata prin cec stie cineva in cat timp ajunge? si in cat timp pot ridica banii si ce unitati bancare schimba cecuri ?
Mentionez ca imi arata in cont la Payment History cecul care trebuie sa il primesc.
Mersi anticipat
-
m4sacru
- Incepator

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de Predator » Joi Mar 17, 2011 3:59 pm
Salut,
Cecul iti ajunge cam in 2-3 saptamani,si ca sa il incasezi trebuie sa ai cont in dolari la oricare dintre banci.Personal iti recomand Raiffeisen mergi si deschide-ti cont curent in lei si unu in dolari.Cand primesti cecul mergi la banca si il depui se deconteaza cam in 10 zile dupa ce il depui.Banii ii vei primi in contul usd,daca iti faci si internet banking poti sa ii convertesti in lei si ii ridici de la bancomat sau ghiseu.
Succes.
-
Predator
- AWStudent

-
-
de m4sacru » Joi Mar 17, 2011 5:16 pm
salut, azi primii cecul, dar am fost la o gramada de banci cum ar fii: BCR, BRD, Carpatica, CEC, Raiffaisen si se uitau la cec ca la felu 3
-
m4sacru
- Incepator

-
-
de Predator » Joi Mar 17, 2011 5:54 pm
da stiu asa mi s-a intamplat si mie,cea mai tare reactie a fost la alpha bank au venit toate casierele sa se uite la cec si dupa o deliberare au spsu ca nu se poate,,, 
-
Predator
- AWStudent

-
-
de studiolove69 » Joi Mar 17, 2011 8:13 pm
la: Raiffaisen se poate. Eu am mai incasat cec de la VisitX de la ei deci sigur se poate. Nu intreba doar la ghiseu. Roaga sa sune pe sefi sau sa se informeze la sediu in Bucuresti daca se poate. La mine asa a fost, s-a interesat si a vazut ca se poate si a fost ok. dar vezi ca dureaza vreo 30-40 zile pana primesti banii :). Renunta la cec pt ca o sa plangi pana ii iei.
-

studiolove69
- Cunoscator

-
-
de m4sacru » Vin Mar 18, 2011 2:04 am
:)) oare atat de mult dureaza? eu am sunat azi la banc post si mi-au zis ca nu stie exact cat dureaza dar a zis ca nu dureaza mult merg maine sa vad care e problema :))
-
m4sacru
- Incepator

-
-
de mirely » Vin Mar 18, 2011 8:26 am
Merg pe ideea lui STUDIOLOVE....de ce iti trebuie cec|?Eu lucrez cu Streamate de multi ani,nu am avut niciodata probleme.Banii vin cand faci suma necesara si este alegerea ta daca vrei in payonner sau in banca.Eu primeam la Transilvania si era totul ok.Bafta!
-

mirely
- User activ

-
-
de studiolove69 » Vin Mar 18, 2011 9:25 am
asa este in Romaniam dureaza incasarea unui cec cam 40 de zile. Dece tu iti iei banii dupa vreo 2 luni pt ca la tine se adauga si timpul pana iti ajunge cec-ul in Ro. La nici un site nu are rost sa va complicati cu CEC. Wire - da platesti un comision mai mare sau mai mic... Payoneer. A si vezi ca si la CEC o sa iti retina banca comision... si e maricel.
-

studiolove69
- Cunoscator

-
-
Înapoi la Discutii generale