Webcam models

MA POATE AJUTA CINEVA?

Discutii legate de legislatie si legalitatea activitatii de video chat adult . Discuta aici astfel de probleme .

Moderator: Alexiss

MA POATE AJUTA CINEVA?

Mesajde Costas » Lun Aug 13, 2007 12:23 am

[b][b]Salutare oameni
Ma poate ajuta cineva cu informatiile necesare pentru a deschide un studiochat in Constanta.Doresc de foarte mult timp sa incep acest business ,dar nu detineam spatiul necesar.Acum dispun de el si vreau sa creez un studiochat.Am citit cateva informatii generale dar mi-ar prinde bine daca ar putea cineva sa ma indrume sa urmez toti pasii in acest sens.
Nu ma gindesc sa lucrez ilegal,vreua sa fac totul in limitele legilor ce ne permite tuturor sa facem acest business.
Firma o detin,nu stiu ce activitate sa trec in actul aditional al firmei pentru a putea demara studioul videochat.
Cum inregistrez firma pe situle internationale si ce pasi trebuei sa urmez pentru acest lucru?Cum inregistrez fetele pe siturile respective facand parte din studioul meu infiintat?
Ce situri imi recomandati ?Care ar fi cele mai serioase si cel mai bine cotate?

Va rog mult sa-mi dati replay cu informatiile pe care as dori sa le aflu pentru a incepe sa demarez tot ce trebuie pentru studio.

Va multumesc anticipat.
In cazul in care cineva doreste sa-mi scrie pe email : metals_export@yahoo.com
Costas
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Re: MA POATE AJUTA CINEVA?

Mesajde Liliana » Dum Apr 20, 2008 3:07 pm

Costas scrie:Salutare oameni
Ma poate ajuta cineva cu informatiile necesare pentru a deschide un studiochat in Constanta.Doresc de foarte mult timp sa incep acest business ,dar nu detineam spatiul necesar.Acum dispun de el si vreau sa creez un studiochat.Am citit cateva informatii generale dar mi-ar prinde bine daca ar putea cineva sa ma indrume sa urmez toti pasii in acest sens.
Nu ma gindesc sa lucrez ilegal,vreua sa fac totul in limitele legilor ce ne permite tuturor sa facem acest business.
Firma o detin,nu stiu ce activitate sa trec in actul aditional al firmei pentru a putea demara studioul videochat.
Cum inregistrez firma pe situle internationale si ce pasi trebuei sa urmez pentru acest lucru?Cum inregistrez fetele pe siturile respective facand parte din studioul meu infiintat?
Ce situri imi recomandati ?Care ar fi cele mai serioase si cel mai bine cotate?

Va rog mult sa-mi dati replay cu informatiile pe care as dori sa le aflu pentru a incepe sa demarez tot ce trebuie pentru studio.

Va multumesc anticipat.
In cazul in care cineva doreste sa-mi scrie pe email : metals_export@yahoo.com
hmmm..buna ,din cate am inteles doresti un sfat? :rock: Afla ca este foarte simlu sa intri in legalitate dar este foarte greu sa tii pasul cu lumea reala...si sati pui centura de siguranta pentru toate evenimentele neplacute care vor urma ..si mai ales sa stai bine cu nervii ...oricum iti urez succes : :shock:
Liliana
Incepator
Incepator

Mesajde ionutzelu » Mar Mai 25, 2010 11:43 pm

salut daca ai reusit sa afli toate informatiile astea te rog ajuta-ma si pe mine....as vrea sa fac si eu un stidio in suceava dar nu stiu prea multe detalii despre videochat :rolleyes:
ionutzelu
Incepator
Incepator

Mesajde sunflower » Mie Mai 26, 2010 1:18 pm

Oamenii ca voi ma termina psihic!
@Costas, @ionutzelu

SEARCH!!! Sunt n si n discutii despre studiouri bla bla. Lasati lenea si cautati!
sunflower
Profesionist
Profesionist

Înapoi la Legislatie si Legalitate