Discutii legate de legislatie si legalitatea activitatii de video chat adult . Discuta aici astfel de probleme .
Moderator: Alexiss
de Sherine » Joi Iun 18, 2009 8:49 pm
Nu cred ca este locul aici pe forum sa vb despre asa ceva (politie , economic, politica etc)....tu crezi ca Politia economica, Fiscul etc sunt la fel de prosti ca cei care patruleaza strada ? .... auzi !!! " cum gasesc studiourile ?" ...simplu se uita la anunturile de pe internet , ziare etc ....offffff ai 18 ani impliniti?
Nu uitati ! ; nu , numai noi citim aceste forumuri de specialitate 
Bafta all!!!
-

Sherine
- User Avansat

-
-

Publicitate AWStars
-
de virtualpro » Vin Iun 19, 2009 1:37 am
De ce, vrei sa ma angajezi?
Si ce, io dau adresa in ziar sau ce?
De ce sa nu vorbim despre asta aici? Nu asta e ideea unui forum, sa vorbesti cate-n luna si-n stele? 
-
virtualpro
- Incepator

-
de gabi28 » Sâm Iun 20, 2009 5:42 pm
Sherine dupa ce ca vorbesti doar la misto de cand ai inceput sa postezi in acest topic , ne dai o stire de la protv care sunt sigur ca au vazut-o cu totii care trec pe aici si nu are nici o legatura cu legile statului roman , incerci sa ne mai inchizi si gura acum !!! Auzi la el nu e locul aici sa vorbim despre asa ceva !!! Dar unde este locul Sherine ? La coltul blocului ? Pe terasa la o cafea ? Spune tu unde este acel loc potrivit ! Din cate stiu traiesc intr-un stat democrat cu drepturi egale cu oricine , drept la opinie si la replica si lista poate continua !!! Nu intram aici sa fraudam statul roman sau sa pacalim pe cineva , intram pentru a ne informa si a ne ajuta unii pe altii pentru a intra in legalitate ( asta daca putem , vrem si daca intradevar acesta este scopul forumului ) ! Spune tu este ceva gresit sau ilegal in asta ?
Nu vreau sa te jignesc dar se pare ca ai ramas in urma cu vreo 20 de ani atunci cand ne inchidea nea` Nicu gura !!!
Daca gresesc cu ceva rog pe ceilalti sa ma corecteze , in afara de Sherine caruia nu-i plac oamenii care vorbesc deschis , m-am convins deja in privinta acestui personaj !!!
Va salut pe toti si va astept la coltul blocului cu telefoanele inchise 
-
gabi28
- User activ

-
-
de sunflower » Sâm Iun 20, 2009 8:39 pm
Cu modelele independente problema apare cand se imprastie vorbe.
In legatura cu studiourile legale...virtualpro, nu stiai ca studiourile legale isi trimit propriile fete la "angajare" la un alt studio? Cum te gasesc? Dupa anuntul din ziar. Sunt o multime de sudiouri de duzina. Sau dintr-un studio ilegal pleaca o fata care vrea sa lucreze in alta parte. Eu le intreb unde au mai lucrat si ma doare capul cand aud ce aud. Cine ar avea probleme daca arunca o vorba pe la institutii? Ala legal sau ala ilegal?
In Romania venitul este impozabil. Te ascunzi cat te ascunzi, dar tot vei iesi la lumina la un moment dat. Nu incep sa discut din nou despre evaziune si consecinte. E mai bine sa dormi linistit/a infiintand pfa sau srl.
-

sunflower
- Profesionist

-
-
de cretZu » Vin Iul 24, 2009 3:17 pm
Daca ar fi dupa legalitate 90% din populatie incalca legile in mai mica sau mai mare masura.
Daca faci tu singur de la tine de acasa si nu stie nimeni chestia asta sau nu esti reclamat, sunt sanse nule sa vina cineva sa iti bata la usa sau sa iti intre peste tine in casa.
Nu cred ca aveti impresia cat de greu se da un mandat sa intre mascatii peste tine, si cate luni de filaj trebuie, plus o gramada dovezi stranse anterior.
Si nu cred ca peste 1-2 mii de euroi care ii face cineva pe luna lucrand de acasa, se va autosesiza statul.
Numai bine.
-
cretZu
- User Avansat

-
de teroristu199 » Vin Iul 24, 2009 6:04 pm
treaba cu dovezile e simplu de rezolvat,filtrele de la provider rezolva tot.nu e asa greu sa vezi ce pagini se acceseaza de la un ip...si cand intri pe models.sitevideochat.com e clar ce faci acolo.oricum daca lucrezi de acasa pe cont propriu nu are nimeni probleme.Problemele apar cand toti muritorii de foame care nu au un covrig in stomac se declara studio dar de fapt deschid conturi "de acasa" si dupa aia nu mai trimit banii.Astia merita batuti cu franghia uda.Alexiss preia legatura.
Si nu-ti convine sa vezi cosul de gunoi cum arunca cu hartie-n tine...
-

teroristu199
- User Avansat

-
-
de innocentchild43 » Lun Aug 10, 2009 9:19 pm
sunflower scrie:Cu modelele independente problema apare cand se imprastie vorbe. In legatura cu studiourile legale...virtualpro, nu stiai ca studiourile legale isi trimit propriile fete la "angajare" la un alt studio? Cum te gasesc? Dupa anuntul din ziar. Sunt o multime de sudiouri de duzina. Sau dintr-un studio ilegal pleaca o fata care vrea sa lucreze in alta parte. Eu le intreb unde au mai lucrat si ma doare capul cand aud ce aud. Cine ar avea probleme daca arunca o vorba pe la institutii? Ala legal sau ala ilegal? In Romania venitul este impozabil. Te ascunzi cat te ascunzi, dar tot vei iesi la lumina la un moment dat. Nu incep sa discut din nou despre evaziune si consecinte. E mai bine sa dormi linistit/a infiintand pfa sau srl.
lasa-mi te rog un id de mess daca se poate.Vreau sa discut cu tine mai in detaliu...mc
-
innocentchild43
- Incepator

-
de dolly_dolly » Vin Iun 04, 2010 3:13 pm
Ma intereseaza care va fi obiectul activitatii desfasurate, declarate. Respect. O zi buna.
-
dolly_dolly
- Incepator

-
-
de spaniolul » Vin Iun 04, 2010 3:57 pm
gabi28 scrie:Buna la toata lumea !!! Vreau sa incep sa lucrez de acasa si nu stiu sigur despre ce prevede legislatia in acest domeniu !!! Ma poate ajuta cineva , sa-mi spuna si mie daca este totul legal daca lucrezi acasa ? Sau daca voi avea probleme cu fiscul pentru ca primesc banii prin epassporte ?
P.S. Am citit tot forumul despre legislatie si din pacate nu e nimic clar in acest sens !
Multumesc frumos si bafta tuturor !
Buun! hai sa o luam metodic: 1-daca lucrezi acasa SINGUR ori cu prietena tu nu ai nici o treaba cu ceea ce ti-a spus @Sunflower,nu ai treaba cu fiscul deoarece banii obtinuti sunt in urma unor contracte ATENTIE!! incheiate in afara tarii,in diverse tari si continente: 2-Daca deschizi un STUDIO atunci il asculti in totalitate pe @Sunflower si urmezi pasii dictati de el! Bafta!! PS! Fiscul are treaba cu banii obtinuti in urma unor tranzactii,vanzari cumparari,intermedieri etc,pe TERITORIUL Ro!! acesti bani se impoziteaza,cum tu ca persoana fizica singulara ori impreuna cu prietena desfasurati o activitate legala in afara tarii nu aveti treaba cu fiscul,pentru o mai buna protectie in caz de vre-un control neasteptat sa zicem BAN-ati Romania,astfel puteti dovedi ca nu sa obtinut in nici un fel sume de bani in sau de pe teritoriul tarii! PPS! vorbesc in cunostiinta de cauza,am 2 SRL-uri in tara si cunosc fiecare ungher al fiscului!
Actrita,LONDRA! PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc! Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas ,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
-

spaniolul
- Cunoscator

-
de spaniolul » Vin Iun 04, 2010 4:03 pm
dolly_dolly scrie:Ma intereseaza care va fi obiectul activitatii desfasurate, declarate. Respect. O zi buna.
Obiect-ul de activitate: activitatea de Video Chat - conversatii pe internet. Firma functioneaza in deplina concordanta cu prevederile legale in vigoare cu privire la legislatia muncii si a activitatilor comerciale.
Actrita,LONDRA! PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc! Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas ,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
-

spaniolul
- Cunoscator

-
de sunflower » Sâm Iun 05, 2010 12:29 am
Pai da si un cod CAEN. Activitatea de videochat nu se incadreaza in nici o categorie. Codul CAEN il vei alege in urma unor discutii cu un jurist si e recomandat sa fie intre paranteze videochat pe certficatul de inregistrare sau pe statut. Also, ai treaba cu Fiscul, pt ca iti declari veniturile,iesi pe profit, deci tai factura la extern fara tva si fara chitanta, intrucat banii iti sunt virati in cont, in care precizezi simplu "servicii conf contractului", la cursul BNR. Asa ti se calculeaza impozitul. Aceeasi chestie se intampla si in cazul unui PFA (model independent care isi declara veniturile), cu diferenta ca nu platesti impozit pe profit, ci o anumita suma.
-

sunflower
- Profesionist

-
-
de dolly_dolly » Sâm Iun 05, 2010 10:59 pm
Multumesc pentru ca mi-ati explicat cum se face impozitarea veniturilor, aceasta era o alta problema care ma preocupa, insa in principiu pe mine ma intereseaza cat de fatis este declarata activitatea firmei, ori cat de vualata. Spre exemplu undeva in form este prezentata ideea conform careia in ceea ce priveste CAEN s-ar putea incadra la comertul pe internet, iar vizavi de COR lucratorii pot fi incadrati ca operatori calculator. EU spre exemlu ma gandeam ca ar putea fi considerata o activitate de consultatnta, excluzand domenii precum finante, psihologie, psihiatrie ori alte domenii de stricta specializare, problema e ca singurele lucruri gasite pe CAEN au fost vizavi de consultanta financiara, lucru ce complica un pic ecuatia. Voi mai cauta si voi prezenta ce am gasit, insa daca exista cineva care ceva informatii complementare la cele prezentate mai sus, insist in a nu ezita sa le impartaseasca. Cu respect. O seara buna.
-
dolly_dolly
- Incepator

-
-
de spaniolul » Lun Iun 07, 2010 3:06 am
dolly_dolly scrie:Multumesc pentru ca mi-ati explicat cum se face impozitarea veniturilor, aceasta era o alta problema care ma preocupa, insa in principiu pe mine ma intereseaza cat de fatis este declarata activitatea firmei, ori cat de vualata. Spre exemplu undeva in form este prezentata ideea conform careia in ceea ce priveste CAEN s-ar putea incadra la comertul pe internet, iar vizavi de COR lucratorii pot fi incadrati ca operatori calculator. EU spre exemlu ma gandeam ca ar putea fi considerata o activitate de consultatnta, excluzand domenii precum finante, psihologie, psihiatrie ori alte domenii de stricta specializare, problema e ca singurele lucruri gasite pe CAEN au fost vizavi de consultanta financiara, lucru ce complica un pic ecuatia. Voi mai cauta si voi prezenta ce am gasit, insa daca exista cineva care ceva informatii complementare la cele prezentate mai sus, insist in a nu ezita sa le impartaseasca. Cu respect. O seara buna.
Mergi la registrul firmelor in zona ta si explicale celor de acolo ce vrei sa faci,platesti o taxa modica de 35 ron si ei iti prezinta toate optiunile legale si iti alegi lejer domeniul de activitate, nu iti inregistra cine stie ce cod CAEN ca..sar putea sa ai mari surprize dupa ce vei incepe activitatea!
-

spaniolul
- Cunoscator

-
de dolly_dolly » Mar Iun 08, 2010 2:20 pm
Bun, acest lucru l-am inteles. Insa ceea ce ma preocupa pe mine este obiectul de activitate ce trebuie declarat, intrucat atunci cand inchiriezi o locatie pentru a desfasura activitatea, de obicei se intampla sa fie un apartament, locatie care in principiu trebuie declarata ca post de lucru, ceea ce presupune avizul administratorului si al locatarilor, asta insemnand ca trebuie sa-i informezi vizavi de obiectul de activitate al firmei, pentru ca altfel se vor interesa ei, ideea e ca atunci cand vor vedea la obiect de activitate video chat, 99,9 in perioada % se vor gandi la lucruri necurate si nu cred ca-si vor mai da acordul. In concluzie obiectul de activitate al firmei ar trebui sa fie...? Cu respect. O zi buna.
-
dolly_dolly
- Incepator

-
-
de sunflower » Mar Iun 08, 2010 3:15 pm
In cazul unui apartament e cam imposibil sa nu ai probleme cu vecinii. Stii tu babutzele alea care nu au ocupatie si stau mai toata ziua la radio santz, se uita pe vizor... "fa ileano, ai vazut ce multa lume vine la vecina mea?"
-

sunflower
- Profesionist

-
-
Înapoi la Legislatie si Legalitate