Webcam models

ma poate ajuta si pe mine cineva ???

Discutii legate de legislatie si legalitatea activitatii de video chat adult . Discuta aici astfel de probleme .

Moderator: Alexiss

Re:

Mesajde wxdj » Joi Iun 10, 2010 1:40 am

PinkAngel scrie:Daca eu ma apuc sa fac videochat pe cont propiu, pot intra mascatii asa pur si simplu peste mine in casa sa imi sparga usa si sa ma salte chiar in timpul privatului??? Cum ma pot gasi? Si de ce sa ma salte tocmai pe mine cand sunt atatea studiouri cu zeci de fete angajate la negru? Si din ce motive sa ma salte? Nu intreb la misto, chiar vreau sa stiu, ca n-am chef sa ma trezesc cu surprize, desi pe patronul la care am lucrat la negru nu l-a intrebat nimeni de sanantate. ;)

pe tine o sa te salte ca eshti cea mai frumoasa shi dai bine la PRO TV :)
fii aerisit
wxdj
User Avansat
User Avansat

Publicitate AWStars

Re: ma poate ajuta si pe mine cineva ???

Mesajde remus388 » Vin Iul 02, 2010 10:06 pm

Buna ziua,
Daca doriti sa nu aveti probleme cu fiscul(DGFP), trebuie sa intrati in legalitate.
Tin sa va aduc la cunostiinta ca in Romania este reglementata legal o asemenea activitate, singurul lucru care trebuie facut este ca voi cei interesati sa desfasurati o asemenea activitate sa intrati in legalitate si sa platiti taxele si impozitele legale.
Desfasurarea unei asemenea activitati este tot de legala ca si profesia de psiholog, s-au oricare alta profesie desfasutata cu autorizarile ce se impun.
Daca ma veti contacta, va pot ajuta sa intrati in legalitate si sa nu lucrati cu teama ca v-ar putea calca organele de coercitie ale statului.
Ma puteti contacta pe remus388@yahoo.com
remus388
Incepator
Incepator

Mesajde remus388 » Vin Iul 02, 2010 10:19 pm

Spaniolu
Te rog , nu mai dezinforma lumea cum ca nu trebuie sa plateasc nimic la fisc, motivat de faptul ca activitatea se desfasoara in afara tarii.
Este ca si cand tu ai impletii cosuri de nuiele si le-ai vinde in afara tarii, in baza unui contract semnat in afara tarii; Nu trebuie sa platesti impozit pentru activitatea desfasurata? Eu te informez ("mai in cunostiinta de cauza decat tine"), ca trebuie sa plateasca impozite in Romania.
La fel si in cazul fetelor care fac videochat in fata unui calculator aflat pe teritoriul Romaniei, dar contractul este semnat in strainatate si ele trebuie sa plateasca impozite in Romania ca orice prestator de servicii.
Cu respect Remus
remus388
Incepator
Incepator

Mesajde gogalina » Joi Sep 02, 2010 11:42 pm

rog modelele independente care platesc impozit la stat pentru aceasta activitate sa-mi explice si mie in linii mari cum au procedat pentru a intra in legalitate. :smt003 Am tot luat la puricat forumul, inclusiv la sectiunea legislatie si legalitate, vad ca lucrurile sunt clare la studiouri dar posturile referitoare la situatia modelelor independente sunt neclare :???:
va multumesc :weedman:
gogalina
User Avansat
User Avansat

Mesajde gogalina » Joi Sep 02, 2010 11:51 pm

din cat am rasfoit singura solutie ramane PFA? Si daca este impozit pe persoana fizica, poti declara tu insuti o suma sau trebuie sa aduci o dovada ca tu castigi o anumita suma?Daca esti inregistat ca PFA mai poti avea surprize/controale din partea fiscului? :rolleyes:
gogalina
User Avansat
User Avansat

Mesajde Utilizator sters » Dum Sep 05, 2010 12:38 am

Sfatul meu este sa va vedeti de treaba in continuare si sa nu mai faceti curul mare la stat.E de ajuns ca platesc studiourile de le vine acru...macar modelele independente sa-si vada de castigul lor ca la urma urmei daca stai sa o iei pe cale dreapta nu vad nici un motiv pentru care ar trebui sa plateasca impozit :smt013
Daca primiti sume mari in contul bancar si va ia cineva la intrebari,raspundeti si voi la fel de bine:I-AM PRIMIT CADOU"

Maine mai au putin si vor impozit si pe relatia intima dintre sot si sotie :lol:

Daca statul nu ne face nici un bine,de ce noi sa-i facem lui?

Raspunde remus!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde remus388 » Mie Sep 08, 2010 4:44 pm

Cine doreste sa intre in legalitate si sa infiinteze un srl cu obiect de activitate videochat, ma poate contacta pe remus388@yahoo.com.
Cine lucreaza legal, noaptea doarme normal. Fiscul a inceput sa se ocupe si de aceasta activitate. Un SRL cu obiect de activitate videochat, legal inregistrat, cu plata contributiilor pt. pensia dumneavoastra, pt. asigurrea de sanatate si asigurare in caz de somaj va scapa de orice durere de cap, veti fi in sistemele de asigurare de stat ca orice angajat.
Nu va bucurati ca acum castigati mai mult si nu aveti nevoie de asigurari, niciodat nu se stie ce ne rezerva viitorul. :yawinkle:
Daca cineva doreste consultanta juridica privind legislatia in domeniu, ma poate contacta pe acelasi e mail si contra unui onorariu de avocat poate obtine orice informatie.

Va astept.
remus388
Incepator
Incepator

Mesajde Utilizator sters » Mie Sep 08, 2010 6:25 pm

La vremea asta si la ce sa intamplat acuma de au ramas oamenii fara bani,ce sa mai dea si la stat prietene?
Eu unu daca as munci ca model independent,nu as oferi nici macar un leu la stat.Lasa-i frate ca ei au din ce trai...nu vezi?
Ia pune-i si pe astia de la finante sa faca videochat si sa plateasca impozit apoi sa vedem le convine? :lol: Bani la stat,bani la stat....dar statul bani la noi din parti :lol: Ai vazut aseara la stiri?Pleaca si politistii la munca in anglia sa munceasca la spalatorii...de ce?Arata statul de plata al unui politist...350 ron :lol: Asta nu-i bataie de joc?Si-au facut ei grosul din bugetul statului,si acuma vor sa stoarca oamenii de bani ca sa recupereze...
Majoritatea studiourilor mai bune sunt si legale,iar cele care activeaza la negru,daca nu au facut-o pana acum,de acum inainte nici atat nu o vor face....

Bafta acolo!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Anterior

Înapoi la Legislatie si Legalitate