Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de corina893 » Dum Dec 05, 2010 1:30 am
slim scrie:Da, deci ... Am trimis la cams un mail de 3 zile sa imi stearga contul fetei sa ii pot face eu altul, da nici un raspuns, iar pe mfc nu gaesesc de unde sa il sterg eu personal ...
Despre cams nu stiu ce sa iti spun pentru ca nu am lucrat niciodata pe el  Orice model se poate loga ca si membru pe MFC deci te duci la ei pe site si te loghezi la Personal menu ai My Account ti se deschide o ferestra noua si ai acolo in meniu DELETE ACCOUNT apoi Click Here si gata. Ti-l sterge instant! Bafta!
-
corina893
- AWStudent

-
-

Publicitate AWStars
-
de liviu202 » Dum Dec 05, 2010 1:44 am
slim scrie:Da, deci ... Am trimis la cams un mail de 3 zile sa imi stearga contul fetei sa ii pot face eu altul, da nici un raspuns, iar pe mfc nu gaesesc de unde sa il sterg eu personal ...
Dupa ce ii inchide contul trebuie sa astepti 90 de zile ca sa-i poti face iar cont.
-
liviu202
- Cunoscator

-
de slim » Dum Dec 05, 2010 2:00 am
Dapp... Am sunat la Cams ... Au zis ca trebuie sa astept 3 luni pana se sterge contu automat pentru nefolosinta si abia dupa ii pot face alt cont sau sa il rog pe ownerul studioului unde a lucrat fata sa trimita un mail cu " i relese this model to perform on her own... gen sa il stearga camsu ca el renunta la ea" ! lam sunat si omu a zis un simplu NU... :| ... gaesesc o singura solutie, ma mai duc odata cu frumosu si il rog pe fostu patron sa trimita un mail la cams sa ii stearga contu daca nu mai fac un al 2 lea drum cu o noua mea bata de baseball.
-
slim
- User Avansat

-
-
de Under10 » Dum Dec 05, 2010 11:00 pm
slim scrie:mai fac un al 2 lea drum cu o noua mea bata de baseball.
Dai perversa ca pe targu ocna  ..... lasand gluma , ca un sfat ai grija ce faci cu bata ... sunt si alte solutii care nu includ violenta ..... te trezesti cu vreun proces ca iai dat de lai julit Succes
-

Under10
- Profesionist

-
de Andyit » Lun Dec 06, 2010 12:59 am
slim scrie:Dapp... Am sunat la Cams ... Au zis ca trebuie sa astept 3 luni pana se sterge contu automat pentru nefolosinta si abia dupa ii pot face alt cont sau sa il rog pe ownerul studioului unde a lucrat fata sa trimita un mail cu " i relese this model to perform on her own... gen sa il stearga camsu ca el renunta la ea" ! lam sunat si omu a zis un simplu NU... :| ... gaesesc o singura solutie, ma mai duc odata cu frumosu si il rog pe fostu patron sa trimita un mail la cams sa ii stearga contu daca nu mai fac un al 2 lea drum cu o noua mea bata de baseball.
Ai atatea site-uri,daca omul nu vrea sa il inchida e clar ca il foloseste cu alte modele sa scoata bani,ai o varianta: faci un print screen la nick-name-ul fetei cand acesta e online ( aici va aparea alta fata) si trimiti printul la cams spunandu-le ca foloseste contul fraudulos,anexezi si CI-ul fetei originale,cat si o foto cu ea si CI la tine in studio si se va rezolva.
Cand ingnori ceea ce se intampla in jurul tau risti sa ramai singur,dar uneori ignoranta te poate salva de multe neplaceri!
-

Andyit
- Cunoscator

-
-
de slim » Lun Dec 06, 2010 4:37 am
Nu s-a mai logat nimeni din 18 noiembrie ... deci clar nu foloseste contul pt nimeni ... e vorba doar de invidie .. a zis de la inceput ca nu osa il stearga ... daca nu gasesc alta solutie ma duc cu o perversa de pe targu ocna 
-
slim
- User Avansat

-
-
de ionut_ro » Lun Dec 06, 2010 1:28 pm
slim prietene o sa ajungi si tu la faza asta... cand din motive bineintemeiate (si de'al dracu) nu o sa vrei sa inchizi nici un cont majoritatea studiourilor aplica "tratamentul" asta fetelor "cuminti". o sa te lovesti de situatii cand modelul te .... in gura, mai pe romaneste. alte studiouri semneaza un contract la inceputul colaborarii... in care e stipulat clar ca pe anumite site-uri 3 luni dupa incetarea colaborarii nu o sa mai poti lucra!!! sunt sigur ca ownerul de care zici tu mai sus are un motiv foarte bine intemeiat. si asta mai stopeaza si din migratia "marilor modele" (sau cel putin asa se cred ele). Daca la studioul la care a lucrat inainte nu facea bani crezi ca la tine sparge topul??? Iti spun eu: in 70% din cazuri NU. Bafta acolo!!! 
Have fun - Be safe
-

ionut_ro
- Profesionist

-
-
de slim » Mar Dec 07, 2010 12:57 pm
Fata despre care vb a venit la mine la studio a venit pentru ca pe mine ma cunoaste iar acolo era la un necunoscut si eu am sfatuito sa se duca la alt studio inainte sa il deschid eu pe al meu...
-
slim
- User Avansat

-
-
de Andyit » Mar Dec 07, 2010 2:08 pm
Deci cu alte cuvinte ai trimis un spion ca sa sti cu ce si cum se mananca acest job,acum ca sti site-urile pe care se pot face bani frumosi iti rozi unghiile de invidie ca nu le poti face conturi la tine la studio pt. mica ta spion,vezi tu amice: e o sabie cu 2 taisuri: ai aflat ce iti era necesar dar..va trebui sa astepti pana cand fetita va putea lucra pt. tine pe acele site-uri,ai la dispozitie alte site-uri,nu te crampona de cele pe care a lucrat,ai rabdare si tu 3 luni ca studioul celalalt a irosit timp si bani ca sa iti invete protejata cum sa iti FACA TIE bani!,macar atata lucru ar trebui sa ai:BUN SIMT SI RESPECT,pentru ca ti-au scolit protejata!
Cand ingnori ceea ce se intampla in jurul tau risti sa ramai singur,dar uneori ignoranta te poate salva de multe neplaceri!
-

Andyit
- Cunoscator

-
-
de slim » Mar Dec 07, 2010 10:11 pm
ce pot sa spun ... ai dreptate si tu dar numai eu stiu ca atunci cand a facut 4000$ a primit cam 1800$ daca stau sa trag linie in 3 luni cat a stat acolo ia bagat in buzunar o gramada de bani asa ca nu il mai plange pe jegu ala ... am vorbit frumos cu el ... Sterge frate contu ala ... trimite si tu un mail ... nu poti sa faci asta avand in vedere ca ai mancat o gramada de bani dupa curu ei ? Raspuns sec ... NU .. Ei bine pe mine asta ma lasa rece ... nu tre sa le mai dai cate un capac din cand in cand astora care nu stiu pana unde sa plaice tupeu si cu cine 
-
slim
- User Avansat

-
-
de Andyit » Mar Dec 07, 2010 11:40 pm
Nu e vorba de asta,capace etc. ai sa vezi cand vei avea fete care fac multi bani si apoi pleaca si iti incurca toate socotelile...oricum,ai alternative,sunt si alte site-uri pe care le poti folosi timp de 3 luni iar dupa poti trimite din nou mail sa deblocheze conturile,altceva nu poti face,cu bataia si amenintarile mai rau faci,el poate baga o fata 10 min pe site si atunci...o iei de la capat cu cele 3 luni!
-

Andyit
- Cunoscator

-
-
de slim » Mie Dec 08, 2010 3:13 am
Ai dreptate, te inteleg perfect, poate sunt eu o fire mai dificila si nu prea sunt obisnuit sa accept refuzuri :| am sa mai vorbesc odata cu el ... Poate intelege, stiu ca pot lucra cu alte site-uri ... nu e nici o problema daca nu lucrez cu cams 3 luni ... dar asa ca chestie ... i-am zis eu sa trimita mailu ala si vreau sa o faca... a plecat fata din x motive, ca nu ii dadeai nici macar 50%, ca etc etc etc, ti-a bagat o gramada de bani in buzunar, acum trimite te rog mailu ala ca nu iti cad degetele, ma enerveaza refuzul lui, poate fiindca am vb doar telefonic, am sa vb cu el fata n fata nu cred ca va avea aceeasi atitudine. OFFTOPIC ... ajuta-ma te rog cu problema cu JasminHD  ... nu gasesc nici un cam splitter sa il suporte softu de la jasmin ... :|
-
slim
- User Avansat

-
-
de Andyit » Mie Dec 08, 2010 3:55 am
Ai sa razi dar eu pe jasmin HD folosesc splitcam,intru pe jasmin HD cu 640-480 si e ok,imi accepta si se vede beton. inca nu ma omor sa arunc cu banii pe splitere daca pot folosi splitcamul clasic! 
-

Andyit
- Cunoscator

-
-
de slim » Mie Dec 08, 2010 4:57 am
Stii cum e asta ... E ca si cum ai avea o masina de 120CP si poti folosi decat 80 :) ... nu zic ca e rau dar parca vrei mai mult de la ea daca stii ca poate, o las asa ... daca aflu ceva nou te anunt, ms de ajutor
-
slim
- User Avansat

-
-
Înapoi la Discutii generale