Webcam models

Pot angaja fete care au lucrat la alte studiouri ?

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Pot angaja fete care au lucrat la alte studiouri ?

Mesajde slim » Mar Noi 30, 2010 1:28 am

Salut am deschis de curnad un studio si m-am lovit de o problema.
Majoritatea fetelor care vor sa se angajeze au deja conturi la un alt studio... Ar fi vreo problema daca le fac si eu alt cont din moment ce nu le vor mai folosi pe cele vechi ? :???:
Multumesc
slim
User Avansat
User Avansat

Publicitate AWStars

Re: Pot angaja fete care au lucrat la alte studiouri ?

Mesajde Andyit » Mar Noi 30, 2010 1:42 am

Nu e nici o problema numai ca...unele site-uri nu iti vor accepta noile conturi decat dupa 3 luni,asta ca sa fie siguri ca fata/fetele nu mai lucreaza cu acel studio,dar...daca studioul respectiv pune o alta fata sa lucreze pe contul respectiv cele 3 luni pot deveni 4,5,9 etc.
Cand ingnori ceea ce se intampla in jurul tau risti sa ramai singur,dar uneori ignoranta te poate salva de multe neplaceri!
Andyit
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde slim » Mar Noi 30, 2010 1:55 am

Sa inteleg ca ownerul studioului daca vrea ca o fata ca a plecat sa nu mai poata lucra pe site-ul respectiv poate sa o faca :) ... Aveti idee ce site-uri accepta mai multe conturi pe acelasi nume ?
slim
User Avansat
User Avansat

Mesajde Andyit » Mar Noi 30, 2010 2:02 am

Poti incepe cu jasmin,cam prime,etc.
Cand ingnori ceea ce se intampla in jurul tau risti sa ramai singur,dar uneori ignoranta te poate salva de multe neplaceri!
Andyit
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde slim » Mar Noi 30, 2010 2:12 am

Pe MFC ... pot sa fac cont unei fete care deja are 2 conturi ?
slim
User Avansat
User Avansat

Mesajde BadCat » Mar Noi 30, 2010 2:16 pm

hhmmmmrrr...cu timpul ai sa inveti ca se pot face tot felu de ''chestiute pentru a debloca conturile''....doar foarte mici exceptii....;)
BadCat
User activ
User activ

Mesajde slim » Mar Noi 30, 2010 2:23 pm

Chestiutze cum ar fi :) ? trebuie sa trimit vre-un mail cu o explicatie sau telefonic ? Ma puteti ajuta ? :roll:
slim
User Avansat
User Avansat

Mesajde liviu202 » Mar Noi 30, 2010 3:08 pm

Andyit scrie:Nu e nici o problema numai ca...unele site-uri nu iti vor accepta noile conturi decat dupa 3 luni,asta ca sa fie siguri ca fata/fetele nu mai lucreaza cu acel studio,dar...daca studioul respectiv pune o alta fata sa lucreze pe contul respectiv cele 3 luni pot deveni 4,5,9 etc.

Siturile serioase nu permit asa ceva. Daca te prinde cu o alta fata care nu e inregistrata la ei pierzi contul de performer si contul de studio. Asa ca nu merge asta cu " pune o alta fata sa lucreze pe contul respectiv cele 3 luni pot deveni 4,5,9 etc"
liviu202
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde corina893 » Mar Noi 30, 2010 3:21 pm

Hai ca te ajut eu ca vad ca raspunsurie sunt un pic cam neclare...
Eu am lucrat la un studio acum un an si cei de acolo nu mi-au inchis conturile cand am plecat...
Ce am facut? Mi-am inchis singura conturile care erau la cuplu si deci automat un pic mai greu..
Ce trebuie sa faci?Le trimiti mail celor de la site cu o poza clara la fata, eu am scris si pe o foaie A4 data, si copia dupa buletin, le explici frumos situatia si ideal ar fii sa nu spui ca esti de la alt studio si ca vrei sa ii inchizi contul fetei ca sa ii deschizi altul etc. Ii faci ei o adresa de mail si ii spui ca ai lucrat la un studio si ca cei de acolo nu vor sa iti inchida contul si ca tu vrei sa lucrezi pe cont propriu si sa iti faci alt cont la ei pe site, nu uita sa pui numele fetei si cu ce nick a lucrat pe siteul respectiv...Xlove iti inchide contul daca le trimiti mail, mie una l-au inchis dar abia dupa 3 luni poti deschide altul, asta este singurul site care stiu ca dureaza 3 luni pana sa iti deschizi altul...MFC daca fata se mai poate loga pe contul ei are optiunea in cont de a inchide contul instant fara a mai trimite mail, nu conteaza ca are cont de studio...Daca nu poate incerca sa le trimiti mail in care sa le explici situatia...NU POTI DESCHIDE MAI MULTE CONTURI PE ACELASI NUME! Daca faci asa cum ti-am spus sa ii faci o adresa de mail fetei si sa ii explici situatia celor de la site ai sanse foarte mari sa iti inchida contul vechi..in orice caz in cazul in care le mai trebuie ceva sa se convinga ca fata nu mai lucreaza pe site o sa iti comunice asta intr-un mail...Sper ca te-am ajutata si daca mai alte nelamuri sa imi spui! Bafta!
corina893
AWStudent
AWStudent

Mesajde slim » Mie Dec 01, 2010 4:34 am

Mersi Corina, m-ai cam lamurit, daca intampin probleme postez aici ! ;)
slim
User Avansat
User Avansat

Mesajde slim » Mie Dec 01, 2010 4:34 am

Mersi Corina, m-ai cam lamurit, daca intampin probleme postez aici ! ;)
slim
User Avansat
User Avansat

Mesajde slim » Joi Dec 02, 2010 2:50 am

Mi-ar fi de ajutor daca mi-ai explica cum sterg contul de MFC deja existent !
Multumesc
slim
User Avansat
User Avansat

Mesajde slim » Joi Dec 02, 2010 2:50 am

Mi-ar fi de ajutor daca mi-ai explica cum sterg contul de MFC deja existent !
Multumesc
slim
User Avansat
User Avansat

Mesajde Andyit » Joi Dec 02, 2010 12:46 pm

liviu202 scrie:
Andyit scrie:Nu e nici o problema numai ca...unele site-uri nu iti vor accepta noile conturi decat dupa 3 luni,asta ca sa fie siguri ca fata/fetele nu mai lucreaza cu acel studio,dar...daca studioul respectiv pune o alta fata sa lucreze pe contul respectiv cele 3 luni pot deveni 4,5,9 etc.

Siturile serioase nu permit asa ceva. Daca te prinde cu o alta fata care nu e inregistrata la ei pierzi contul de performer si contul de studio. Asa ca nu merge asta cu " pune o alta fata sa lucreze pe contul respectiv cele 3 luni pot deveni 4,5,9 etc"

Nu fi chiar asa sigur de ceea ce afirmi,se practica in continuare si nu se pierde nimic din partea studioului.din contra castiga in continuare,eu am lucrat pe alte conturi ale altor persoane si nu sa intamplat nimic nici cu noi nici cu studioul.
Andyit
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde slim » Vin Dec 03, 2010 2:13 pm

Da, deci ... Am trimis la cams un mail de 3 zile sa imi stearga contul fetei sa ii pot face eu altul, da nici un raspuns, iar pe mfc nu gaesesc de unde sa il sterg eu personal ...
slim
User Avansat
User Avansat

Următorul

Înapoi la Discutii generale