Webcam models

Nu ma pot loga pe AdultWork

Discutii pe orice tema adult . Nici in aceasta sectiune nu sunt permise reclamele !

Nu ma pot loga pe AdultWork

Mesajde jaqueline » Vin Mai 28, 2010 10:51 pm

Buna

Incerc sa ma loghez pe AdultWork si imi spune ca nu am facut setarile pentru directcam si direct im, in prealabil am facut toate setarile care sunt la directim settings, tarife etc. Mai trebuie bifat ceva? Cand incerc sa ma loghez imi apare: Server Status : Your profile is not set-up as offering webcam, DirectCam or DirectIM services; Server Status : Cannot Connect to Server.
Multumesc.
jaqueline
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Re: Nu ma pot loga pe AdultWork

Mesajde Madalinaaa » Sâm Mai 29, 2010 9:28 am

Am avut si eu aceeasi problema dar cand am citit mai bine etapele de creare a contului, mi-am dat seama ca trebuia sa fac o poza tinand o hartie in mana pe care scrie AdultWork.com, nick-ul tau si data. In momentul in care uploadezi acea poza, vei primi un mail de confirmare unde vei avea si un contract pe care trebuie sa il printezi , sa il semnezi, sa il scanezi si sa il trimiti inapoi. Daca nu te descurci, ai aici mail-ul responsabilului din Romania pt AdultWork

Ovidiu
AdultWork Official Business Advisor for Eastern Europe

www.adultwork.com/Advisors
www.sweetkicklimited.com
boss@sweetkicklimited.com

Succes!
Madalinaaa
AWStudent
AWStudent

Re: Nu ma pot loga pe AdultWork

Mesajde jaqueline » Sâm Mai 29, 2010 10:28 am

Trebuia sa bifez la profil pe undeva ca sunt available cu webcam, lucru pe care nu il facusem ca nu l-am vazut, dar m-a luminat o prietena de-a mea finaly :P
Mersi mult pentru raspuns :smt003
jaqueline
Incepator
Incepator

Înapoi la Discutii adult - generale -