Webcam models

pot lucra pe un cont de imlive daca nu este al meu?

Comentarii site-uri de video chat . O lista intreaga de site-uri si comentarii despre acestea .

Moderator: Alexiss

pot lucra pe un cont de imlive daca nu este al meu?

Mesajde andreea_18 » Mar Mar 08, 2011 11:42 am

Buna ma ajuta ti si pe mine am nevoie de un sfat am tot cautat pe forum dar nu am reusit sa gasesc ceva precis si am nevoie de cineva care stie mai bine
eu lucrez pe imlive de ceva vreme un cont facut de studio care imi merge ff bine deocamdata deoarece am grija mereu de imagine dar o fata de la mine din block si ea a facut un cont pe imlive dar numai poate sa lucreze pe el din cauza parintilor de fapt doar l a deschis nu a lucrat nici odata
intrebarea mea este daca pot lucra eu pe acel cont facut de ea avand in vedere faptul ca nu a lucrat exista vreo posibilitate ? cred ca cel care mi a facut contul de la studio va avea obiectie daca ma vede acolo precis
dar vreau sa stiu daca trebuie sa fac ceva sa trimit mail la imlive sau ce tre s fac mai exact
va rog
mercic
andreea_18
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: pot lucra pe un cont de imlive daca nu este al meu?

Mesajde ionut_ro » Mar Mar 08, 2011 11:51 am

Nu ai cum sa lucrezi pe contul prietenei tale... acel cont este facut pe numele ei, iar la inregistrare a folosit actul ei de identitate...
Cel/Cea care apare pe camera trebuie sa fie detinatorul legal al contului... de aia la inregistrare se cere un act de indentitate...
Daca prin absurd sa zicem ca te apuci sa lucrezi pe contul ala adminii site-ului vor vedea asta, fac verificari online destul de des, si o sa ai contul inchis, plus ca vei fi banata pe viata pe site-ul respectiv (e o regula generala pe toate site-urile), lucru pe care din moment ce iti merge bine nu cred ca ti-l doresti...

Succes!!! :rock:
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde Under10 » Mar Mar 08, 2011 11:33 pm

ionut_ro scrie: plus ca vei fi banata pe viata pe site-ul respectiv

Subscriu
Under10
Profesionist
Profesionist

Mesajde sunflower » Mar Mar 08, 2011 11:36 pm

Poti trimite mail la imlive sa-ti inchida contul anterior. Ramane de vazut daca vor accepta.
Lucratul pe un cont care nu iti apartine este inadmisibil.
sunflower
Instructor
Instructor

Daca am avut cont pe Imlive si mi l-au inchis ?

Mesajde krys » Lun Mar 28, 2011 6:13 pm

Buna, eu am avut cont deschis pe imlive cateva luni dar cineva mi-a facut reclamatie ca mi-a vazut copilul in camera din greseala si mi-au inchis contul. Cineva mi-a spus ca cei de la Imlive o data la trei luni isi mai sterg din date...dupa 3 luni pot sa imi deschid iarasi cont?
Sper sa se poata , din toate siteurile mie pe asta mi-a mers cel mai bine... Mersi
krys
AWStudent
AWStudent

Re: Daca am avut cont pe Imlive si mi l-au inchis ?

Mesajde andreejustme » Joi Mar 31, 2011 10:38 pm

Si cum te-ai impacat cu chargeback-urile?Ai avut multe si consistente?
andreejustme
User Avansat
User Avansat

cont inchis imlive

Mesajde krys » Vin Apr 01, 2011 1:28 pm

am avut o sg data chargeback si a fost o suma f mica...
krys
AWStudent
AWStudent

Înapoi la Site-uri video chat