de just.me » Mar Iun 28, 2011 1:05 am
Salutare.eu am plecat inspre mare duminica dimineata.Am ajuns acolo era un soare foarte placut ..batea putin vantul dar am zis ca duc bagajele , ma odihnesc putin si mergem spre plaja...cand ne-am trezit , numai nori si o vijelie de nedescris....frig in draci , nu mai zic...Am asteptat pana luni sa vedem cum este ....toata noaptea a fost un vant si un frig de am zis ca vine iarna...vb f serios..si am vb pana la urma cu proprietara vilei ca noi plecam , nu avea rost sa stam pana vineri daca vremea o tine asa pana joi...deci...apa rece...am fost pe plaja in plimbare dar vantul te lua pe sus ....nu va duceti saptamana aceasta , sfatul meu este sa asteptati evolutia vremii caci eu nu am crezut ceea ce scria pe internet la meteo , cu "19 grade C" sau 16 grade c" ...varianta a doua cred ca a fost mai adevarata cu vantul care este acum..faza e ca acum e mai frig la mare decat in Bucuresti..oribil...asteptati inca o saptamana si jumatate cel putin ..sa fie o canicula in primul rand ca sa incalzeasca inapoi apa ca se va raci drastic zielele acestea ..si poze? Nema...poate duminica viitoare plecam inapoi , ca saptamana aceasta sa isi revina vremea si sa se incalzeasca..
Va pup si multumesc de sfaturi tuturor