Webcam models

Poze VideoChat

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Poze VideoChat

Mesajde just.me » Vin Iun 10, 2011 4:49 pm

Salutare...

Stiu ca unii dintre voi s-ar putea sa ma injure pentru topicul asta , dar probabil mai sunt fete sau chiar si studiouri care s-au confruntat cu o problema ca asta .

Am vazut multe modele de videochat , care fac poze pe plaja , la mare , vara ...insa nu stiu unde as putea gasi si eu o astfel de plaja , fara tipenie de om .Ma duc la mare la sfarsitul lunii , iar 50 % pentru asta ma duc , nu vreau sa pierd ocazia si as vrea sa fac cateva sesiuni foto pe plaja ..Cred ca unii dintre voi stiu la ce fel de poze ma refer ca doar in costum de baie "standing" as putea sa fac oricunde...
Eu ma duc in Eforie Sud , insa am posibilitatea sa ma "plimb" prin ce statiune este nevoie pentru plaja , mai parasita...
Fara sa ma balacariti :D , credeti ca ati putea sa imi dati niste idei ?

Va multumesc din suflet si apreciez:)
just.me
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: Poze VideoChat

Mesajde pocahontas » Sâm Iun 11, 2011 10:26 am

Iti dau eu niste idei,nu stiu cate de bune sunt pentru ca sincer nu stiu suta la suta daca mai sunt valabile avand in vedere ca nu am mai fost de ani de zile pe acolo dar poti incerca plaja dintre Agigea si Ef Nord,acum 15-20 ani era pustie si neamenajata dar nu mai stiu daca mai e valabil avand in vedere ca s-a construit enorm pe partea aia.Asa ceva era si in Sud acum ani de zile,unde se termina plaja mai erau bucati de plaja neamenajate ,mici ,la fel o poti lua pe malul apei in recunoastere.Sau o varianta ar fii plajele de nudisti,te duci dimineata la prima ora 5-5 jumate, poate vor fii cativa oameni dar macar nu o sa te simti jenata daca faci poze dezbracata.In schimb cu incredere iti pot recomanda Croatia si Grecia,acolo am vzt locuri superbe pentru astfel de poze si nu era nimeni prin preajma.Cand eram mica si ma duceam la bunici la mare bantuiam toate plajele si erau f multe locuri unde se puteau face poze de genul asta dar acum chiar nu mai stiu pentru ca s-a exploatat la maxim fiecare bucata de plaja.Cat am scris postul m-am mai gandit ,poti incerca si Olimp-Neptun unde se termina plaja de la fostul hotel panoramic ,deci dinspre Olimp o iei inapoi cum ar venii spre Costinesti dar pe malul marii.Sa incerci pe timpul saptamanii mai bine,in weekend probabil ca o sa fie aglomerat peste tot.
pocahontas
User activ
User activ

Mesajde sunflower » Sâm Iun 11, 2011 11:29 pm

Phiuuu, in zona nudistilor dimineata este ceva agitatie, insa sunt ocupati cu yoga. Poti merge la Costinesti in zona aia... trebuie doar sa te indepartezi putin de ei si sa ajungi in zona unde "trag" pescarii barcile.
sunflower
Instructor
Instructor

Mesajde just.me » Sâm Iun 11, 2011 11:40 pm

Multumesc mult fetelor!Eu oricum plec duminica si ma intorc vineri...deci in timpul saptamanii sa nu fie asa aglomerat si mai ales ca nu e full seson :).O sa printez locurile unde ati spus voi si am sa incerc .Am sa revin cu un raspuns bineinteles cand revin acasa si va povestesc cum a fost...

La eforie retin si eu ca este o parte de plaja (legatura dintre sud si nord) unde sunt si niste cladiri parasite , au inceput acum 2 doi sa construiasca niste cladiri noi(hoteluri restaurante , nu multe-intr-adevar...2 , 3) si cum te duci spre Eforie Nord , pe plaja ma refer , dinspre Sud , e o plaja unde nu este nimeni , nu e nici prea umblata , sunt numai stanci , dar este superb ...pacat ca nu stiu sa postez pe site-ul asta sa va arat cat de furmos e , parca esti in Grecia....Si apoi de aici ajungi inspre Eforie Nord , unde sunt cladirile acelea vechi ..Aici sunt foarte putine persoane care vin sa faca plaja si de aceea imi place : nisip foarte curat , apa la fel , fara alge , si chiar mai calda decat in alte parti ale statiunii , probabil nu sunt asa multi curenti
Anul acesta ma gandeam la Bulgaria sau grecia , este chiar mai ieftin decat la noi , insa nu am timpul necesar pentru "strainatate" si rezervari prin agentii...am zis sa merg , sa fie ceva mai "rapid" dar cu ocazia asta sa trag si niste sesiuni foto , ca ...se si cere :))..Multi stau la coada:))
Va multumec enorm si , mai astept si alte idei...ca la nudisti m-am gandit si eu , dar sotul nu cred ca ar fi de acord =))))

Am sa mai revin !

Spor la $$$$$$$$
just.me
AWStudent
AWStudent

Mesajde ready_for_you29 » Dum Iun 12, 2011 1:53 pm

Incearca pe malul lacului Techirghiol. Pe langa privelistea superba sunt destule locuri unde poti faci ce poze doresti. Singura sau alaturi de persoane "imbracate" doar in namol. Il poti incerca si tu. Chiar face bine.
Faceti bani cu Chaturbate, cea mai rapida inregistrare,cele mai multe posibilitati de castig:
http://chaturbate.com/affiliates/in/3Mc9/kSJ0V/?track=register_here
ready_for_you29
User activ
User activ

Mesajde Red Studio » Dum Iun 12, 2011 11:47 pm

Si noi avem in plan asta pentru weekend-ul urmator, ne anuntam ce gasim? :)
Red Studio - nou, modern, legal
Bucuresti, Piata Victoriei 1
http://www.red-studio.ro
studio de videochat adult si non-adult
Red Studio
User activ
User activ

Mesajde pocahontas » Lun Iun 13, 2011 1:57 pm

Vedeti sa nu va intalniti toti in acelasi loc :finga: Kidding :smt003 Bafta la pozat ! :smt016
pocahontas
User activ
User activ

Mesajde dragutadrian » Mar Iun 14, 2011 10:48 am

ai reusit sa te pozezi p plaja ?:)
dragutadrian
AWStudent
AWStudent

Mesajde just.me » Joi Iun 16, 2011 7:59 pm

ready_for_you29 scrie:Incearca pe malul lacului Techirghiol. Pe langa privelistea superba sunt destule locuri unde poti faci ce poze doresti. Singura sau alaturi de persoane "imbracate" doar in namol. Il poti incerca si tu. Chiar face bine.

Ha haha ha ha:))..Am incercat si incerc mereu ca meseria asta te omoara la spate:(...Dar insa e o priveliste acolo de lasa de dorit ..am fost in 2009...acum ...cred ca este mai rau :(...ms mult de sfat oricum.
just.me
AWStudent
AWStudent

Mesajde just.me » Joi Iun 16, 2011 8:11 pm

Red Studio scrie:Si noi avem in plan asta pentru weekend-ul urmator, ne anuntam ce gasim? :)

Sigur .Astept idei .Eu m-am hotarat , daca tot ma duc in Eforie Sud, unde ,m-am si cazat (e o vila super super draguta , aproape de plaja si cazino) , ma voi duce sa fac poze cum o iei spre Eforie Nord(pe plaja , pe jos) ...intre Eforie nord si sud , e o "plaja" sau drum,potecuta cu niste stanci ( nu digul obisnut circulat de lume) , care face legatura intre aceste 2 statiuni dar vreau sa spun cum sunt stancile acelea si marea cat de albastra si curata este , nu aveti idee ...este superb ..pacat ca nu stiu sa postez poze aici ...in fine aici poti face poze , pentru ca nimeni nu e interesat sa o ia de nebun pe jos ..Aici merg poze frumoase pe stanci , cu o priveliste superba;e un drum de vre-o 10 minute pana la o plaja mai populata..si asta chiar si asa ,cativa oameni care fac plaja..aici e foarte frumoasa plaja:apa calda, fara alge , nisipul excelent de fin si curat .Aici merg poze facute si in apa...
Un alt loc ar fi la Eforie sud , in partea dreapta(opus de ce am vb mai devreme) spre vila "turcului" se mai numeste ,acolo chiar nu e nimeni , e plaja neamenajata deci , cu putina vegetaie dar sunt sigura ca putem gasi si locuri pt poze.Cam asta ar fi
just.me
AWStudent
AWStudent

Mesajde just.me » Joi Iun 16, 2011 8:14 pm

dragutadrian scrie:ai reusit sa te pozezi p plaja ?:)

Nu inca , am si spus ca plec la sfarsitul lunii iunie , pe 26 .

Va tin la curent , vara este la inceput si poate mai intereseaza pe cineva...cel putin la mine este o mica problema asta dar sper sa reusesc ..de altfel cum multi reusesc .

Bafta si multumesc pt raspunsuri ..Red Studio...aveti un studio super .Vara asta renovez si eu si nu va suparati daca ma inspir din ideile voastre nu?Ma voi insipra doar ...spre exemplu , ideea cu patul e super , eu lucrez pe o canapea si ma omoara la spate .M-a nenorocit , asa ca am sa iau pat normal , cu saltea ortopedica ..si va spun cum au iesit pozele si unde le-am facut.

Succes
just.me
AWStudent
AWStudent

Mesajde Red Studio » Joi Iun 16, 2011 11:09 pm

pocahontas scrie:Vedeti sa nu va intalniti toti in acelasi loc :finga: Kidding :smt003 Bafta la pozat ! :smt016

Si daca ne intalnim strica? Noi chiar ne bucuram!
Red Studio - nou, modern, legal
Bucuresti, Piata Victoriei 1
http://www.red-studio.ro
studio de videochat adult si non-adult
Red Studio
User activ
User activ

Mesajde GlamourFoto » Mie Iun 22, 2011 4:01 pm

Salutare tututor,

De-a lungul timpului am tot cautat solutii la problema ridicata de voi, chiar zilele trecute am fost la munte in cautarea unui loc “interesant” pe care sa-l folosesc pentru sedinte foto, din pacate nu am gasit ceva care sa ma dea pe spate, dar mai cautam.

Sa revenim la atractia sezonului: marea si fotografiile la malul marii.
Pentru a avea sanse cat mai mari sa nu fiti deranjati de unii sau de altii in primul rand trebuie sa luati in considerare o zi din timpul saptamanii, de preferat luni – joi, cum timpul ne permite acest lucru, evitarea aglomeratiei din weekend este un lucru bun. Numarul turistilor este mult mai mic in intervalul spus si astfel sansele de a fi deranjati sunt mai mici.

Pe langa locurile amintite de voi mai sus, eu vreau sa va aduc in discutie plaja Corbu, este dincolo de mamaia si este o zona mai salbatica, nu este foarte atractiva pentru concediu dar prin faptul ca are o plaja lunga si ca nu este foarte populata / cunoscuta poate fi un loc numai bun pentru a face un set de fotografii. Este cum era vama Veche acum multi ani in urma adica cam pustie… poate o sa vi se para interesanta poate nu, totusi decat sa se uite la model un om negru de la namol… este o alternative.. inca nu am avut curiozitatea sa intru cu aparatul de gat pe o plaja de nudisti… dar oare nu reactioneaza in vre-un fel?

Procesul de realizarea al fotografiilor va pune un pic aparatul si utilizatorul lui la incercare, de aceea vreau sa va dau cateva sfaturi, care s-ar putea sa le luati in considerare si sa le gasiti utile:

• Incercati sa faceti fotografiile ori dimineata/rasarit ori seara/apus… este vorba de intensitatea lumini, care in acele intervale nu este asa de puternica, plus ca intervalul acela orar gaseste o mare parte din turisti ori in pat ori la terasa.
  • Daca fotografiati in mijlocul zilei si sunt cativa nori pe cer incercati sa face-ti fotografiile atunci cand un nor este in dreptul sorelui, pentru ca lumina puternica a sorelui sa nu cada direct pe model astfel evitam aparitia unor umbre si a unui effect nu foarte placut. De aceea folosim norul pentru a difuza lumina.
  • Nu uitati sa setati balansul de alb / white balance, daca aparatul are selectati beach sau sun sau cloud, Auto nu este o alternative foarte buna….personal eu folosesc mai mereu cloud/nor pentru ca astfel imi incalzeste un pic imaginea, creeind o atmosfera mai placuta, dar aceasta este o preferinta personala.
  • Daca fotografiati modelul cu fata la soare (puternic) o sa tina mai mereu ochii un pic inchisi datorita lumini de la soare,
  • Daca fotografiati modelul cu spatele la soare (puternic): o sa fie cateva probleme cu focusul aparatului adica nu o sa poata face focus foarte bine datorita lipsei de contrast pe model,
  • Daca fotografiati modelul cu spatele la soare (puternic): datorita luminii foarte puternice de la soare aparatul va inchide automat zonele in umbra inclusiv fata modelului care va iesi foarte intunecata asa ca va trebui sa compensati lumina,
  • Daca fotografiati modelul cu spatele la soare (puternic), este pericolul aparitiei efectului de tip flare pentru ca sorele bate fix in aparat, adica va aparea pe imagine reflexia soarelui in directia opusa acestuia.
  • Aveti grija daca bate vantul la nisipul care se va oprii pe aparatul foto, nu il inchideti cu fire de nisip pe el, pentru ca daca obiectivul intra in aparat ( la camerele compacte ) si sunt fire de praf la imbinari acele fire de praf pot intra in aparat, este indicat sa aveti o pensula ceva sa dati nisipul jos de pe aparat, foarte util pentru situatia descrisa mai sus este un acesoriu folosit de domnisoare pentru make-up,si anume o pensula retractabila rotunda

In rest trebuie multa voie buna pentru ca este foarte importanta, Eu sunt sigur ca o sa va descurcati nu este foarte greu, mai problematic este cu locatia propriuzisa si cu lipsa spectatorilor...

Spor
Adrian
GlamourFoto
AWStudent
AWStudent

Mesajde just.me » Vin Iun 24, 2011 1:49 am

Multumim de sfaturi , o sa tinem cont...In general stiam aceste lucruri si sa stii ca sunt lucruri minore dar foarte importante ..
Apropo de nisip , am patit-o cu aparatul ..a trebuit sa il desfac pana la cele mai mici piese ca intrase in el si plus ca nu se mai inchidea de la cat nisip avea .:)) am comis-o dar e ok acum ...insa avem o problema weekend-ul acesta cu ploile care se anunta ...Vo ce ziceti ?Red Studio : voi va mai duceti acest weeknd ?eu am facut rezervarea deja , nu am platit nimic dar daca sunt ploi zdravene?nu m-ar deranja daca ar ploua ca anul trecut cu soare , da o rapaila si soare din nou ..dar daca e doar ploaie , ploaie , se raceste si apa , si vremea ..stau in camera si pana la urma o sa fac poze sub dus , asta ca sa nu zic ca m-am intors acasa a fara poze:)))

Bafta si multumim, Adrian , de sfaturi
just.me
AWStudent
AWStudent

Mesajde GlamourFoto » Vin Iun 24, 2011 1:24 pm

Ma bucur ca ai considerat important ce am amintit mai sus, Ahh nisipul chiar poate fi foarte pacatos, bine ca a-ti reusit sa il indepartati chiar daca a trebuit sa desfaceti aparatul ... app mai functioneaza acum? eu daca ma pun sa-l desfac cand il montez la loc sigur uit sa pun vre-o piesa ceva..

Prognoza meteo este se prezinta destul de nefavorabil pentru saptamana viitoare /constanta nu doar pentru weekend,
http://romania.meteo10.eu/constanta
http://vremea.ido.ro/Constanta.htm
http://www.meteoprog.ro/ro/weather/Constanta/6_10/

Eu in locul tau, pentru ca ai spus ca te duci cu sotul care probabil este in concediu, m-as duce si as vedea la fata locului care este situatia, le-as spune celor unde stau ca am venit pt 3 zile daca sunt semne reale de indreptare a vremii as mai ramane daca nu... Nu,
Ca este posibil sa ploua nimic rau, acum depinde de ploaie sa nu fie furtuna... dar daca in anumite momente ploaia se opreste incepe din nou nu e foarte puternica, sau sau seara la apus ( cand va intereseaza pe voi ) nu ploua, ar fi cum ar fii + ca daca sunt ceva nori pe cer este un moment propice pentru fotografiat... totusi sa nu fie furtuna si cum ai spus tu sa nu ploua tot timpul ca se raceste apa, si parca nu te mai poti bucura de mare...

Spor acolo si daca cumva ajungeti la mare sa ne tine-ti la curent cu evolutia vremii :)
Adrian
GlamourFoto
AWStudent
AWStudent

Următorul

Înapoi la Discutii generale