Webcam models

Ce presupune transferul bancar?

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Ce presupune transferul bancar?

Mesajde andreejustme » Vin Mai 20, 2011 9:05 pm

Salutare vreau sa imi fac conturi pe unele site-uri de videochat luate din Lista de site-uri chat dar m-am izbit de problema primirii banilor si anume transferul bancar (Wire) .Ce presupune acest lucru?Banuiesc ca trebuie sa imi fac mai intai un cont la banca .Contul sa fie in dolari , euro sau lei?Apoi pun datele contului meu la metoda de plata Wire pe site-ul respectiv.Dupa ce am facut banii pe site si trebuie sa ii primesc ce comision si care este durata de scoatere a banilor de pe contul bancar?
Vreau sa ma lamureasca si pe mine cineva daca vrea ca sa stiu exact cum e treaba. :prayer:
andreejustme
User Avansat
User Avansat

Publicitate AWStars

Re: Ce presupune transferul bancar?

Mesajde gabi28 » Sâm Mai 21, 2011 12:04 am

Da ai dreptate mai intai de toate trebuie sa iti deschizi un cont. Contul trebuie deschis in moneda in care owner-ul iti face plata. Daca un owner face plata in euro, atunci trebuie sa deschizi un cont in euro. Daca face plata in dolari, atunci ai nevoie de un cont in dolari. Completezi datele tale (numele tau, IBAN, BIC, numele bancii) si ce iti mai cer cei de la site. Dureaza aproximativ o zi sau doua lucratoare ... depinde de banca. Comisioanele variaza de la un site la altul, aceasta metoda de plata fiind recomandata in general studiourilor. Eu te-as sfatui sa alegi site-urile care au metoda de plata payoneer, banii intra instant, nu trebuie sa mai astepti o zi sau doua de la efectuarea platii, comisioane foarte mici, discretie maxima ;).
Daca mai ai nelamuriri sau intrebari te pot ajuta. Mult succes !!!
gabi28
User Avansat
User Avansat

Mesajde gogalina » Sâm Mai 21, 2011 4:41 am

Nu poti deschide doar cont in euro....trebuie mai intai sa deschizi cont in lei(pt ca asta e moneda nationala) si apoi in euro, practic te trezesti cu 2 conturi/ valabil si pentru contul in dolari.Durata de scoatere a banilor depinde de la banca la banca..Cei mai rapizi sunt ING-ul din acte stiu eu, in sensul ca banii de pe site iti ajung in 2 zile, iar apoi ii poti scoate.
gogalina
User Avansat
User Avansat

Mesajde andreejustme » Sâm Mai 21, 2011 7:18 pm

Deci oricum nu dureaza foarte mult , pot sa astept 2-3 zile pana ce ii scot .Chestia sa nu fie comisioane foarte mari gen 20$ sau 25 sau mai mult pentru ca nu se mai merita.
Mersi
andreejustme
User Avansat
User Avansat

Mesajde gabi28 » Dum Mai 22, 2011 2:15 am

Cand a cazut epassporte am trecut pe transfer bancar la unul dintre cele mai populare site-uri. Primul comision a fost in jur de 35$, al doilea in jur de 70$, ceea ce mi s-a parut foarte mult. Nu pot spune acelasi lucru si despre transferul bancar a unui site european care plateste in euro iar comisioanele sunt 0. Deci depinde cu ce site-uri lucrezi si cu ce fel de banci lucreaza si ei.
gabi28
User Avansat
User Avansat

Mesajde gogalina » Dum Mai 22, 2011 1:03 pm

Nu e valabil pentru toate siteurile in euro, Francolive percepe 20 euro pentru transfer, xlove 6 euro, depinde
Fiecare site are practica lui.
gogalina
User Avansat
User Avansat

Mesajde IModel1991 » Mar Ian 24, 2012 2:16 pm

Salutare tuturor.Am citit cateva ore bune pe forum,insa nu am gasit un raspuns pentru intrebarea mea.Am un card de la Banca Transilvania.Pot folosi acest card sau imi trebuie un card Payoneer? :???:
Cautam modele videochat fete si baieti pentru a lucra de acasa
http://modele-videochat.blogspot.com/
IModel1991
User activ
User activ

Mesajde blooangel » Mar Ian 24, 2012 3:39 pm

IModel1991 scrie:Salutare tuturor.Am citit cateva ore bune pe forum,insa nu am gasit un raspuns pentru intrebarea mea.Am un card de la Banca Transilvania.Pot folosi acest card sau imi trebuie un card Payoneer? :???:

acolo unde ai Wire Transfer(transfer bancar) pe site
poti folosi cardul de la transilvania, dara ai atasat la acest card un cont de USD sau EURO, depinde ce cere site-ul.
pt usd de ex, este mai simplu payoneer, taxele sunt mai mici iar timpul in care intra banii este mai scurt.
unt si ste-uri care platesc in euro dar acre folosesc payoneer, de ex francolive.
acum tu decizi ce sa folosesti.
Bafta!!!
Nu trebuie sa traiesti vesnic...trebuie doar sa traiesti
blooangel
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde virtualstudio » Mar Ian 24, 2012 10:55 pm

Contul pe care trebuie sa il deschizi este necesar sa fie in valuta pe care o primesti de la site.
Daca lucrezi pe un site ce plateste dolari, atunci iti deschizi un cont in usd.
Daca e in euro, atunci cont in euro.
La platile in dolari, poti introduce si un cont in Ron, si conversia se face automat in momentul in care banii "ating" contul.
Videochat Galati -
http://www.CamVideo.ro
0748.400.200
virtualstudio
AWStudent
AWStudent

Mesajde dp_studio » Lun Mar 05, 2012 10:50 pm

este vreo problema daca banii intra in contul firmei? se pot justifica astfel in contabilitate veniturile firmei?
dp_studio
Incepator
Incepator

Mesajde Jules » Mar Mar 06, 2012 2:09 am

dormi mai bine noaptea daca intra banii in firma. se pot justifica. verifica-ti inboxul.
Jules
AWStudent
AWStudent

Înapoi la Discutii generale