Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de butterfly » Mie Iul 21, 2010 10:40 am
Spuneti-mi si mie va rog frumos ce se intampla in private pe livejasmin daca ai pus la profil doar snapshot, te dezbraci COMPLET si aia iti fac poze? Te pun sa stai in pozitii indecente si sa iti bagi mainile prin toate gaurile? Si daca apar pozele pe net si ti le vede cineva cunoscut? Sunt la inceput si intreb ca sa nu am surprize. Voi ce ati facut la inceput? Cum decurge o sesiune in private?
-

butterfly
- AWStudent

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de cretZu » Mie Iul 21, 2010 11:36 am
Pai in privat ar trebui sa faci cam ce iti cere clientul....te dezbraci, te masturbezi..... Nu esti obligata sa faci nimic din ceea ce nu vrei, si aici ma refer la chestii hard sau de genul. Dar de dezbracat...cam trebuie, ca totusi sunt in categoria respectiva :) Daca iti face poze?...depinde, poata sa iti faca si poze, poate sa te si filmeze cand esti in privat. Si da, pe urma pot aparea pe net...dar sunt slabe sanse, sunt mii si mii de modele...
-
cretZu
- User Avansat

-
de butterfly » Mie Iul 21, 2010 12:06 pm
cretZu scrie:Pai in privat ar trebui sa faci cam ce iti cere clientul....te dezbraci, te masturbezi..... Nu esti obligata sa faci nimic din ceea ce nu vrei, si aici ma refer la chestii hard sau de genul. Dar de dezbracat...cam trebuie, ca totusi sunt in categoria respectiva :) Daca iti face poze?...depinde, poata sa iti faca si poze, poate sa te si filmeze cand esti in privat. Si da, pe urma pot aparea pe net...dar sunt slabe sanse, sunt mii si mii de modele...
Si daca eu nu specific "fingering" tot trebuie sa ma masturbez? Hai ca pudica nu sunt, dar sa ma masturbez?!
-

butterfly
- AWStudent

-
-
de Utilizator sters » Mie Iul 21, 2010 2:47 pm
Doar din fingering nu reusesti sa faci cine stie ce  Daca arati bine si cunosti si limba engleza suficient,iti recomand nonadult. Succes acolo!
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
de butterfly » Mie Iul 21, 2010 4:39 pm
aditza scrie:Doar din fingering nu reusesti sa faci cine stie ce  Daca arati bine si cunosti si limba engleza suficient,iti recomand nonadult. Succes acolo!
Arat bine si cunosc engleza spre f. bine. A, si am uitat sa mentionez ca sunt virgina Ideea e ca am nevoie neaparata de bani, altfel nu m-as fi gandit niciodata la videochat. Cam cat se castiga pe non-adult? Thanks !
-

butterfly
- AWStudent

-
-
de SkarrSoul » Mie Iul 21, 2010 5:09 pm
O sa vorbesc despre LiveJasmin pt ca este singurul site pe care am lucrat vreodata. O buna perioada am fost la non-adult pe site-ul asta unde imi mergea bine. Luam in jur de 800 de $ pe luna, doar stand pe scaun si vorbind, nici nu trebuia sa ma ridic ( mie uneia imi pareau o gramada de bani pentru cate faceam, mai ales ca intram doar 2-3 zile pe saptamana....), dar LiveJasmin s-a gandit sa introduca o noua sectie, HotFlirt, unde s-au mutat toate modelele de la non-adult( printre care si eu). Este tot un fel de non-adult dar, desi nu esti obligata sa faci nimic din ce nu vrei, este totusi recomandat, pentru ca asa vor membrii carora nu le pasa de faptul ca tu ai de ales intre a te dezbraca sau nu. Non-adultul propriu zis s-a transformat in categoriile Soul Mates + Advisers + Esoterics , pe care le-am mai monitorizat din curiozitate si, crede-ma pe cuvant....rar vezi cate o persoana in privat pe acolo.
Ma pot considera un pic norocoasa pentru ca am cunoscut o gramada de membri de-a lungul timpului care mi-au ramas fideli si care ma viziteaza regulat de unde si un venit bunicel in fiecare luna, dar , daca imi ceri parerea personala, non-adultul, pe LiveJasmin, nu mai merge.
Poti sa incerci pe alte site-uri, gen Imlive, dar eu una nu stiu cum functioneaza site-ul ala. Oricum, ajutor gasesti din plin aici pe forum.
Succes!
www.sextalks.biz
-

SkarrSoul
- AWStudent

-
de valy » Mie Iul 21, 2010 5:14 pm
Nu esti de asa ceva si PUNCT. Vrei sa faci bani si daca se poate sa nu faci nimic. Iti recomand cu cea mai mare caldura un job la o croitorie dar sa stii ca si acolo se munceste...de fapt acolo chiar se munceste. 
-

valy
- User activ

-
-
de cretZu » Mie Iul 21, 2010 5:38 pm
esti virgina si vrei sa faci video-chat? :)) ... asta e buna
la adult, nu e obligatoriu sa iti bagi degetele sau vibratoru in tine...dar daca nu o faci membrii vor iesi mai repede din privat, aici ma refer la faptu ca ei iti cer sa o faci si tu refuzi.
-
cretZu
- User Avansat

-
de cretZu » Mie Iul 21, 2010 5:39 pm
si glumind putin, de ce sa fi ca majoritatea fetelor care isi incep viata sexuala cu un baiat....tu ai oportunitatea sa iti incepi viata sexuala cu niste sedinte de video-chat 
-
cretZu
- User Avansat

-
de fetish » Mie Iul 21, 2010 5:53 pm
poti incerca non adultul pe imlive (unde se spune ca ar merge chiar bine )si de asemeena cel de ep camcontacts (aici e cam printre putinele categorii care merg snur )
live jasmin e mai mult un site de instant action decat de vorbarie ; ah ca sunt si memebrii care se intind la taclale este ok dar ii gaseseti mai rar multi dintre ei fiind deja fideli ; ai mai putea sa incerci si site urile olandeze (unde nu mai primesc romance insa poti face un cont prin intermediar de preferat un studiou serios );sau ai mai putea sa incerci si o cat intre non adult si adult mai precis cea de shy girl unde sunt conversatii insa si dezbracat eventual o mica masturbare ;poti preciza in profil ca esti virgina si asa macar te eschivezi lejer de la chestiile eppe care nu le poti face
sau poti apela la trucat ; aici iti treb multa rabdare , multe teste , exercitii , stat in camera in div pozitii sa vezi cat de bine poti truca anumite chestii ; vdc e o iluzir in 99 , 99 la suta din cazuri ; gandeste te ca numai o simpla masturbare daca o faci de 30 de ori pe zi (interval de 12 ore lucrate aproximativ 30 de pvt )pai deja esti franjuri da sa mai si bagi scoti etc
totul tine de cat de open minded esti si daac vrei sa joci un rol joaca l cat de bine poti adapteaza te din mers
multa bafta
"Better to rule in hell than serve in heaven." -Milton
-
fetish
- Cunoscator

-
-
de butterfly » Mie Iul 21, 2010 7:30 pm
Va multumesc pentru urari si pentru sfaturi, mi-au fost de un real ajutor :* Mult succes si voua !
-

butterfly
- AWStudent

-
-
de cleopatra » Mie Iul 21, 2010 11:56 pm
lollll, ce aveti mai??? normal ca poti face o gramada de pv uri si fara sa te masurbezi, adica sa faci fake, eu nu mi am introdus nicioadata nimic, si fac de 4 ani, ia ti un dildo din silicon si se poate ascunde ff bine, nu ti mai fa atatea probleme, dupa ce o sa capeti cat de cat experienta o sa fie mai ok. la inceput si prietena mea era virgina si nu a avut nici o probl ptr ca facea fake, si parerea mea e sa nu spui membrilor ca esti virgina, iar pe site urile non adult nu se fac atat de multi bani ca pe siterulie adult. Mult succes:!
-
cleopatra
- Incepator

-
-
de Utilizator sters » Joi Iul 22, 2010 4:27 pm
Parerea mea este urmatoarea: Daca tot esti virgina,si faci asta pentru bani,pana vei ajunge sa inveti bine sa faci fake-uri cred ca va trece problema banilor Ai trei variante: 1.Dai dopul afara 2.Ramai la fingering 3.Te lasi de mesrie Si recomandat este sa ramai pe adult ca la non e bataie mare de cap Succes acolo!
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
de fetish » Joi Iul 22, 2010 5:36 pm
aditza daca ai imaginatie si un iq peste medie si un pik de viziune in spatiu poti sa inveti sa truchezi cam ceti trece prin cap in maximum o luna ;iti mai treb ce e drept multa munca ca sa truchezi bine
butterfly mia mai venit o idee :de ce nu incerci u sa devii mistress e o categorie de fetish unde nu te dezbraci insa iti treb engleza f buna sa ai inklinatii pt a juca rolul de msitress (sau sa i simti pe undeva pe colo in sufletul tau )si multa multa informatie pe care o gasesti al momentul asta lejer pe net
io zik ca e chiar nevoie de msitress bune in vdc ca maj sunt niste simulacre de pitipoance carora le e lene sa se despoaie si atunci se cred mari mistress
multa bafta orice decizie ai lua
"Better to rule in hell than serve in heaven." -Milton
-
fetish
- Cunoscator

-
-
de Utilizator sters » Joi Iul 22, 2010 6:00 pm
fetish scrie:aditza daca ai imaginatie si un iq peste medie si un pik de viziune in spatiu poti sa inveti sa truchezi cam ceti trece prin cap in maximum o luna ;iti mai treb ce e drept multa munca ca sa truchezi bine
Tocmai aici e problema...e nevoie de multa munca si imaginatie cat cuprinde Succes acolo!
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
Înapoi la Discutii generale