Webcam models

problema cams.com

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Re: problema cams.com

Mesajde fetish » Sâm Oct 16, 2010 6:53 am

just me paypal ulsau yahoo ul iti vor limita drastic prezenta in videochat de ce ?hai ca ti explik :incepi sa te relaxezi , nu mai ai un program bine stabilit , te apuca lenea azi nu intru ca oricum am banutii de la xsau y maine am programare la cosmetica etc ; nu mai ai contact cu job ul in sine nu mai stii ce merge si ce nu , nu mai aduci imbunatatiri etc

rezultatul va fii ca in 2 ani veei fii out de pe piata ; orice mmemebru fidel oricat de fidel este la un momrent dat il vei pierde iar acnd il vei pierde vei fii in pom si vei incepe sa iti dai seama ca ai gresit ; ochii care nu se vad se uita ... sa tii minte asta

ex :performer de top pe jasmin acum 5 ani unde numai premiul pt lokul 1 era 500 de dolari ;deci facea o caruta de banuti fatuca si muncea zilnik de la 8 ore in sus (rec ca o invidiam in secret);eh anii au trecut ea sa obisnuit cu yahoo ul , memebrii au uitata o acum castiga 12 mil pe luna

eu - locul 3 sau 4 pe jasmin in trecut , lucram constant , lucrez constant , vacante la bunul simt insa nu exagerari rezultatul acum fac mai multi bani decat faceam acum 4 sau 5 ani (aprosape dublu)

concluzia o tragi tu
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
fetish
Cunoscator
Cunoscator

Publicitate AWStars

Mesajde ionut_ro » Sâm Oct 16, 2010 10:52 am

revin... in primul rand - nu sunt patron de studio (lucru care crezi tu just.me ca m-ar face sa nu accept cu desavarsire paypalul). sunt un simplu admin, cu o experienta destul de mare in domeniu, poate mai mare si decat a unora din "patronii" de studiouri (am pus in ghilimele patroni pt ca in ultimul timp au aparut ca ciupercile dupa ploaie). de 4 ani de cand ma invart in domeniu am vazut si am experimentat mai tot ce inseamna videochat (stiu si ce inseamna sa muncesti ca performer sa iti faci un nume pe un site..si la baieti e mult mai greu, chiar daca concurenta e mai mica).

puteti sa imi dati in cap cati vreti si cat vreti pe subiectul asta... nu sunt de acord cu astfel de metode nici ca fost performer nici ca actual admin... pur si simplu mi se pare o lipsa de respect fata de sine a celor ce fac asta.

cu ce te ajuta??? prinzi pe unu odata - rare sunt cazurile in care ala o sa iti mai trimita si a doua oara bani... pe site insa daca vine odata in pvt si a fost "happy"... sigur vine si a doua oara... deci... cum crezi tu ca e mai bine???

mai putin de mai multe ori? sau mai mult decat odata?

Bafta acolo :supz:
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde just.me » Dum Oct 17, 2010 3:08 am

ok...deci . nu sunt o incepatoare in domeniul ,lucrez in acest domeniu de cel 8 ani,ca performer , momentan , am fost si la studio ,am fost si in colaborare cu un studio, insa cel mai bine este fara batai de cap ca performer. in fine,chestia este ,nu stiu cum procedati voi..ma refer la tine fetish..ce ai spus in legatura cu paypalul sau yahoo si alte metode de a-i atrage in afara ..."programului tau de lucru "...lucrez de 8 ani in domeniu , cum am mai spus ,si crede-ma ca am luat f multi bani de pe outside the site , daca pot spune asa , fara sa imi mai fie lene sa muncesc .si stii de ce? in primul rand fiecare are stilul lui de munca , in orice domeniu , iar in al doilea rand ,cand vezi ca iti vin banuti ...cum e si romanul calic ,nah ce pot sa zic ,:D , vrei mai mult.iar eu niciodata nu am refuzat programul meu de lucru , pt ca am luat 1000 de euro de la un membru ,mai mult sau mai putin ....si ionut , nu stiu cum ai auzit tu si de la cine , ca daca iei o data de la un membru , a doua oara nu mai iei...pana la urma iei cat se poate , ca iei pe paypal sau iei de pe siteuri , sincer , cam tot acolo ajungi ,intr-un fel sau altul ....cum e si mfc-ul de altfel...5000 de tokens cel care castiga showul ,dau un exomplu sau ,,,..2000 de tokens si iti trimit sutienul prin posta..chestii de genul...intotdeauna cand lucrezi si cu paypal , yahoo sau mai stiu eu ce metode in afara site-ului , trebuie sa te gandesti cum sa ii tii alaturi ,si iti vin banuti mereu...dar retineti ca un membru nu o sa iti vina o vesnicie , pt ca la cati performeri si cate site-uri au aparut prea putin probabil sa nu se "indragosteascfa" de altul ,alta.poate vine cativa ani ori cateva luni ,pana ii trece. cat tine , tine , cand nu , oricum vin altii si altii...repet , fiecare lucreaza in felul lui .dar eu una nicodata in anii astia nu m-am lenevit chit ca am luat bani multi sau putini de pe alte metode:)),sin contra asta ar trebui sa te motiveze. bafta:)
just.me
AWStudent
AWStudent

Anterior

Înapoi la Discutii generale