de just.me » Dum Oct 17, 2010 3:08 am
ok...deci . nu sunt o incepatoare in domeniul ,lucrez in acest domeniu de cel 8 ani,ca performer , momentan , am fost si la studio ,am fost si in colaborare cu un studio, insa cel mai bine este fara batai de cap ca performer. in fine,chestia este ,nu stiu cum procedati voi..ma refer la tine fetish..ce ai spus in legatura cu paypalul sau yahoo si alte metode de a-i atrage in afara ..."programului tau de lucru "...lucrez de 8 ani in domeniu , cum am mai spus ,si crede-ma ca am luat f multi bani de pe outside the site , daca pot spune asa , fara sa imi mai fie lene sa muncesc .si stii de ce? in primul rand fiecare are stilul lui de munca , in orice domeniu , iar in al doilea rand ,cand vezi ca iti vin banuti ...cum e si romanul calic ,nah ce pot sa zic ,:D , vrei mai mult.iar eu niciodata nu am refuzat programul meu de lucru , pt ca am luat 1000 de euro de la un membru ,mai mult sau mai putin ....si ionut , nu stiu cum ai auzit tu si de la cine , ca daca iei o data de la un membru , a doua oara nu mai iei...pana la urma iei cat se poate , ca iei pe paypal sau iei de pe siteuri , sincer , cam tot acolo ajungi ,intr-un fel sau altul ....cum e si mfc-ul de altfel...5000 de tokens cel care castiga showul ,dau un exomplu sau ,,,..2000 de tokens si iti trimit sutienul prin posta..chestii de genul...intotdeauna cand lucrezi si cu paypal , yahoo sau mai stiu eu ce metode in afara site-ului , trebuie sa te gandesti cum sa ii tii alaturi ,si iti vin banuti mereu...dar retineti ca un membru nu o sa iti vina o vesnicie , pt ca la cati performeri si cate site-uri au aparut prea putin probabil sa nu se "indragosteascfa" de altul ,alta.poate vine cativa ani ori cateva luni ,pana ii trece. cat tine , tine , cand nu , oricum vin altii si altii...repet , fiecare lucreaza in felul lui .dar eu una nicodata in anii astia nu m-am lenevit chit ca am luat bani multi sau putini de pe alte metode:)),sin contra asta ar trebui sa te motiveze. bafta:)