Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de il_magic000 » Mie Aug 25, 2010 10:15 am
cine poate sa-mi spuna dece la cams cand vreau sa vad cati bani am de primit imi arata de exemplu eu am facut 580 $ si mie imi arata la sales si net earnings 460$ ce inseamna asta????
The meaning of life it's what u want it to be
-
il_magic000
- User activ

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de jacky » Lun Oct 11, 2010 2:25 am
Cam aiurea cu site-ul asta cams.com  In primul rand nu am reusit sa gasesc cum pot sa banez romania si nu am inteles cum e cu procentul ala care il poti seta singur si variaza intre 15-45% ...Plus ca am setat pe un tarif de 2.99 si dupa 10 minute de privat imi araca ca am primit 5,80 $,dupa calculele mele trebuia sa primesc 8,97 $ ,adica 30% din 2.99 x 10 min.Poate se ofera cineva sa-mi explice si mie ce se intampla si ce trebuie sa fac...Va multumesc!
-
jacky
- AWStudent

-
-
de just.me » Lun Oct 11, 2010 3:34 am
jacky scrie:Cam aiurea cu site-ul asta cams.com  In primul rand nu am reusit sa gasesc cum pot sa banez romania si nu am inteles cum e cu procentul ala care il poti seta singur si variaza intre 15-45% ...Plus ca am setat pe un tarif de 2.99 si dupa 10 minute de privat imi araca ca am primit 5,80 $,dupa calculele mele trebuia sa primesc 8,97 $ ,adica 30% din 2.99 x 10 min.Poate se ofera cineva sa-mi explice si mie ce se intampla si ce trebuie sa fac...Va multumesc!
Asa este.Si mie sa stii ca mi se intampla....hai 10 de privat..dar sa ai mereu membrii cu peste 90 de dolari...sa iti mananci peste 30 min din timpul tau si sa iei doar 20 si ceva de dolari ,cum o fi?cand de fapt , te uiti la inceput cati bani are membrul(peste 90 de dolari) si tu iei doar 20 si ceva...asta nu mai este 45 % procentul tau...le-am trimis nu stiu cate mailuri in legatura cu asta!!sunt banii mei pana la urma..imi bag unghia in gat ca ala are 100 de dolari ,stau 30 min in pvt si iau 27 de dolari.mai bine il agati pe messenger si iti trimite prin paypal la sume asa mari...ce zgarciti si mincinosi..noroc ca daca iti merge bine de la inceput ,iti va merge mereu:)
-

just.me
- AWStudent

-
-
de ionut_ro » Lun Oct 11, 2010 9:22 am
Fratilor degeaba va ambalati..pt ce sa le trimiti mailuri sa le spui ca nu iti convine cati bani iei tu de la membru... huh??? Cand ti-ai facut contul ai semnat o chestie...ai fost de acorsd cu termenii lor..so....nu iti convine...nu mai lucrezi pe el... E destul de usor de banat romania : My Account - Block/Unblock Members - Hide to members in Romania (si ai rezolvat)
Have fun - Be safe
-

ionut_ro
- Profesionist

-
-
de ionut_ro » Lun Oct 11, 2010 9:24 am
mai bine il agati pe messenger si iti trimite prin paypal la sume asa mari...ce zgarciti si mincinosi..noroc ca daca iti merge bine de la inceput ,iti va merge mereu:)
Daca ai fi la mine in studio ai zbura in secunda 2 pt chestia asta. D'aia nu faceti bani... Stati la "agatat" pt paypal... Bafta acolo!!!
Have fun - Be safe
-

ionut_ro
- Profesionist

-
-
de liviu202 » Lun Oct 11, 2010 3:55 pm
Bravo ionut. Trage-i de urechi! 
-
liviu202
- Cunoscator

-
de ionut_ro » Mar Oct 12, 2010 10:56 pm
nu sunt total impotriva acestei metode, atat timp cat lucreaza de acasa. ca m-ai prinde un paypal din cand in cand, si asta in cazul in care chiar insista membrul, nu moare nimeni. dar sa stai agatat paypal-uri e nesimtire curata iar cei care fac asta nu se numesc performeri sau modele... sunt niste "rusini" ale videochatului, iar in fata mea genul asta de oameni reprezinta ceva mai putin decat valoarea zero...
si se mai plang ca nu fac bani... never mind... deja mi se face sila de astfel de oameni
scuzati-mi limbajul
Have fun - Be safe
-

ionut_ro
- Profesionist

-
-
de Michelle » Mie Oct 13, 2010 1:32 pm
jacky scrie:Cam aiurea cu site-ul asta cams.com  In primul rand nu am reusit sa gasesc cum pot sa banez romania si nu am inteles cum e cu procentul ala care il poti seta singur si variaza intre 15-45% ...Plus ca am setat pe un tarif de 2.99 si dupa 10 minute de privat imi araca ca am primit 5,80 $,dupa calculele mele trebuia sa primesc 8,97 $ ,adica 30% din 2.99 x 10 min.Poate se ofera cineva sa-mi explice si mie ce se intampla si ce trebuie sa fac...Va multumesc!
Your payout is calculated NET of credit card (10%) and marketing expenses (25%). You are able to earn 15-45% of this amount. Adica din fiecare $ pe care il faci mai scade inca 35 % de ex daca iti setezi procent de 35 % si un membru cheltuie 100 $ cu tine teoretic ar trebui sa primesti 35 $ dar din astia 35 $ daca mai scade inca 35 % si in final iti mai ramane de luat doar 22.75 $  Deci daca iti alegi procent de 35 % iei de fapt doar 22.75 % Daca iti alegi procent de 45 % iei de fapt 29.24 % Cel putin asa am calculat eu
-

Michelle
- User Avansat

-
-
de jacky » Joi Oct 14, 2010 10:34 pm
OK.mesi mult Michelle,am inteles,te ard in toate directiile.o sa inchid contul,ca nu muncesc pe 40 de centi pe minut si aia sa castige tot. in concluzie: cams.com un site de FOMISTI CARE TE ARD DIN PROCENTE IN PROCENTE. iar cat despre cei care au deraiat de la subiect.va sfatuiesc sa ramaneti pe cams cu modelele voastre ca voi ati sta si pe 10 centi.noroc de romanii astia morti de sete stau in picioare site-uri de kkt ca asta.care nici o asistenta online nu are si e mare site cica... 
-
jacky
- AWStudent

-
-
de just.me » Joi Oct 14, 2010 11:17 pm
dar cine a zis draga ca stam la agatat pt paypal?chiar asa fomisti suntem ? nu suntem bugetari, noi ne facem bugetul ..in primul rand nu sunt intr-un studio..pt ca din aia 45 % care ii iau de pe stream , mai iau si eu inca 45% ,ce spune si jacky..si mai si studioului 50 %,si cu ce ma mai aleg mai frate ???decat sa aruncati cu ciorba in fasole si sa vb aiurea pe aici ,sa judecati oameni mai bine ati incerca sa ajutati lumea care cere ajutor .
-

just.me
- AWStudent

-
-
de just.me » Joi Oct 14, 2010 11:21 pm
si de aia nu facem banii ???ai vrea tu sa stii cati bani se fac pe stream !! dar daca aveti reguli de tot....la studio , normal ca nu fac bani modelele.in fine,nu vreau sa fiu eu cea "fomista" si sa judec inainte sa stiu situatia , ca cei voi ,doi de aici , baietilor...ca nu voi lucrati..ci noi lucram si stim cum se face banul!!!
-

just.me
- AWStudent

-
-
de ionut_ro » Vin Oct 15, 2010 12:49 am
just.me de cat ai auzit de videochat (da sincer)
cred ca 99% din oamenii de videochat (si ma refer la aia care stiu videochat) care circula pe forumul asta sunt impotriva paypal-ului sau celorlalte metode care fenteaza site-ul, si tot aia stiu ca astfel de "modele" nu fac bani... invatati sa faceti videochat si dupa aia veniti sa va dati cu parerea aici... pana atunci toate cele bune
Have fun - Be safe
-

ionut_ro
- Profesionist

-
-
de maryna » Vin Oct 15, 2010 9:00 pm
acu mai vine o intrebare cine te pune sa muncesti pe 40 centi? ai de ales de unde sa setezi pretul.. eu lucrez pe 1.17$ pe min banii care imi revin mie si nu ma plangincearca asa si o sa vezi ca se poate face si mai bine decat 40 centi.. un lucru pe care nu il intelegeti voi la cams este ca membrul care vine si plateste 0.99 la tine merge la alta si plateste 3,99. sau chiar 9.99.. aci deja e prea mult dupa mine.. dar sa fim seriosi acu 0.99 pe cams?chiar nu puteti mai bine de atat? sau macar ati incercat?
-
maryna
- User activ

-
-
de maryna » Vin Oct 15, 2010 9:04 pm
chestia cu banii... membrii sunt dupa mai multe situri pe care le preluat cams precum metrobabes, adultfrienfinder si altele si daca un membru dupa unele din aceste situri te ia la pvt sar putea sa nuti apara banii pana a doua zi la ora 10.. dupa care banii aparoricum daca dai la current pay period ti se afisaza toti banii pe care iai facut in ziua aceea.. mult succes la bani
-
maryna
- User activ

-
-
de just.me » Sâm Oct 16, 2010 4:18 am
draga ionut,eu stiam ca aici este un forum nu judecatorie,unde lumea te judeca ,dupa cum vad ,ca daca iei o data bani pe paypal esti nu stiu cum . tu esti patron de studio , si este problema ta si regulile tale de studio,in legatura cu modele care iau bani de pe paypal , ca sa nu le mai luati voi comision , si site-ul .Eu una lucrez pe cont propriu si imi permit atunci cand un membru vrea un show de o ora ,dau un exemplu .Iese si modelul in plus si ,totodata si membrul.deci despre asta era vorba...repet , nu stiam ca aici este judecatorie.
In legatura ,cu pretul ,maryna ,ai dreptate ,si eu am la fel.De ce sa pierzi o jumatate de ora de privat pe "2 dolari" , cand poti castiga 30...si tot asa...succes tuturor la facut bani , in felul vostru.
-

just.me
- AWStudent

-
-
Înapoi la Discutii generale