Webcam models

problema conexiune probabil

Multimedia , desktop software , antivirus , tools , software pentru activitatea de video chat , discutii si probleme de ordin tehnic

Moderator: Alexiss

problema conexiune probabil

Mesajde medetare » Mie Apr 13, 2011 7:14 pm

Salut, Folosesc o conexiune prin router cu cablu, win 7,
pe webcams si jasmin mi se tot intampla urmatoarele erori:
pe webcams pe browser : connection lost, reconecting...
pe jasmin pe browser: undefined,reconecting
live jasmin hd : connection with livejasmin server has failed, videochat stopped.
Sa fie din cauza upc-ului si sa trec pe fiberlink de 100mbs de la rds?
Am incercat toate variantele: cu splitter, fara splitter, cu 2 webcam-uri, cu un singur webcam, cu un singur site si absolut nimic altceva deschis, etc.
va multumesc pentru raspusuri
medetare
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Re: problema conexiune probabil

Mesajde Briliant$ » Joi Apr 14, 2011 4:43 am

UPC-ul din cate stiu eu este destul de stabil si presupun ca tu ai foarte multe deconectari* altfel nu scriai aici pentru ajutor. Problema ( parerea mea ) este cu siguranta din cauza routerului care posibil sa fie de proasta calitate sau pur si simplu ai nimerit un model cu probleme . Se intampla des aceste probleme din cauza routerelor. Eu tocmai am renuntat la un router pe care am platit 380 ron...am crezut ca este unul de calitate si totusi...am dat banii degeaba pe el pentru ca ii place sa dea rateuri si sa se blocheze.

Inainte sa te gandesti la schimbarea providerului de ce nu incerci tu sa intri cu cablul direct din modem in calculator ? Vezi cum functioneaza si fara router ...iar daca nu vrea nici asa...ia legatura cu cei de la tehnic deoarece problema se poate rezolva foarte usor.
Briliant$
User activ
User activ

Re: problema conexiune probabil

Mesajde medetare » Vin Apr 15, 2011 4:27 pm

Rezolvarea e in rds fiberlink, asta doar in cazul meu, in restul cazurilor e orice retea e mai avantajoasa si are acoperire in zona cu conexiuni de 100mbs.
Am fost la un vecin, 20 de min flux continuu, fara sa inghete fara sa nimic, am stat la mine 5 minute direct pe modem a cazut webcams si imi aparea reconnecting.
Poate o fi stabil upc-ul dar la mine n-a fost sa fie :P
Multumesc frumos de raspuns
medetare
Incepator
Incepator

Înapoi la Software & Tools