Pur si simplu de vreo 3-4 zile m-a tot deconectat cam de vreo 2-3 ori/zi. Bun, m-am logat, toate bune si frumoase, a mers perfect, nici o problema.
In schimb, de dimineata, am intrat de la 9:00 pana la 13:00, dupa care am inchis fereastra cu web-ul, iar in 2 minute m-a deconectat iarasi.
Cand am incercat sa ma loghez imi tot spune : "Login Failure" || "Your username or password was incorrect.Note: All login attempts are logged, includin IP adress" .. iar dupa ce dau "OK" la chestia asta apare:
"" You have been disconnected from MyFreeCams servers.
Your account may have logged in from a different location, or MFC Servers may be restarting.
Contact MFC Support if you continue to get disconnected.""
Pur si simplu nu imi dau seama ce poate fi, am incercat sa ma loghez si de pe site, si la fel imi spune ca nu este buna parola, si nu-mi dau voie sa fac lucrul asta, problema este de cateva ore si tot nu isi revine. Am incercat sa imi caut userul pe MFC ca si guest, si nimic, ca si cum n`are exista.
Va rog, orice raspuns, ce credeti , sau daca a-ti patit ceva de genul ar fi de mare folos, avem si ceva bani pe cont si imi e greu sa cred ca mi-a fost inchis, sau banat (daca ar fi fost asta banuiesc ca as fi primit un mail, sa imi spuna cineva ceva, etc..)
Orice ajutor este bine venit! Va multumesc si rog sa ma ajutati.