Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de Picu » Mar Ian 10, 2012 5:21 pm
Am o problema cu contu` de payoneer,cand incerc sa dau load imi apare eroarea : "Loading the prepaid card using the same prepaid card is not allowed." de ce? ma puteti ajuta? va rog.multumesc.
-
Picu
- AWStudent

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de Picu » Mar Ian 10, 2012 8:18 pm
chiar nimeni nu ma poate ajuta?
-
Picu
- AWStudent

-
-
de Picu » Mar Ian 10, 2012 9:48 pm
Am observat ca a mai pus cineva aceasta intrebare...iar cu cei de la Payoneer vad ca vorbesc degeaba.Le-am trimis aseara 3 mail-uri,nici pana acuma n-au raspuns.
-
Picu
- AWStudent

-
-
de gabi28 » Mie Ian 11, 2012 3:12 pm
Vezi ca payoneer are o optiune sa iti incarce direct banii pe card ... te costa 2 sau 3 $ nu mai stiu exact. Daca nici asa nu se rezolva problema incearca sa ii contactezi telefonic. Succes!
-
gabi28
- User Avansat

-
-
de Picu » Mie Ian 11, 2012 11:43 pm
De unde? De la payment method?
-
Picu
- AWStudent

-
-
de blooangel » Joi Ian 12, 2012 12:01 am
Picu scrie:De unde? De la payment method?
nu in momentul cand dai load, te intreaba daca vrei immediate load care costa prima data 5$, iar apoi cate 3$ si ai optiunea de a da load fara nici un ban in 5 zile lucratoare sua ceva de genul, ai incercat sa setezi immediate load? si apoi da everytime, ca de fiecare data cand primesti bani de la MFC sa zicem sa ti-i bage automat, sa nu mai dai tu load. am patit si eu asa la inceput si pana n-am dat immediat load si everytime, nu m-a lasat, pt fiecare site in parte...nush care-i faza, incearca si asa, daca nu te deranjeaza in mod special cei 3$ respectiv 5 $. Bafta si sper ca am explicat bine 
Nu trebuie sa traiesti vesnic...trebuie doar sa traiesti
-

blooangel
- Cunoscator

-
-
de Picu » Joi Ian 12, 2012 2:31 am
Problema este ca nu-mi apare niciun "immediate load" ...cand dau load imi apar doua chestiuni : " I will pay the fee " si "Cardholder pays the fee" ,pe un site am citit ca problema mea este datorata din cauza neplatii de la site-ul de unde am facut cardul(respectiv lj) si pana nu-mi plateste lj o suma ,eu nu pot face nicio tranzactie,oare este posibil?
-
Picu
- AWStudent

-
-
de blooangel » Joi Ian 12, 2012 3:21 am
Picu scrie:Problema este ca nu-mi apare niciun "immediate load" ...cand dau load imi apar doua chestiuni : " I will pay the fee " si "Cardholder pays the fee" ,pe un site am citit ca problema mea este datorata din cauza neplatii de la site-ul de unde am facut cardul(respectiv lj) si pana nu-mi plateste lj o suma ,eu nu pot face nicio tranzactie,oare este posibil?
ahhhh inteleg.... asta nu mai stiu mie nu mi s-a intamplat sorry si bafta!!!
Nu trebuie sa traiesti vesnic...trebuie doar sa traiesti
-

blooangel
- Cunoscator

-
-
de Picu » Vin Ian 13, 2012 12:30 am
simt ca numai suport deja,am dat aproape 10 mail-uri celor de la Payoneer! numai stiu ce sa mai fac.. 
-
Picu
- AWStudent

-
-
de mimy2012 » Vin Ian 13, 2012 1:38 am
Buna Picu, eu azi am primit primii bani....cand am citit ce probleme aveai mai ca intrasem si eu in panica....incearca sa iei totul de la capat si vezi unde este buba, eu cred ca omiti ceva fara sa-ti dai seama 
-
mimy2012
- Incepator

-
-
de DreamHopeLove » Mie Feb 15, 2012 8:55 am
Picu scrie:simt ca numai suport deja,am dat aproape 10 mail-uri celor de la Payoneer! numai stiu ce sa mai fac.. 
Incearca sa iei legatura cu cei de la Payoneer prin telefon. Poti folosi Gmail pentru a apela de la PC gratuit ( asta, daca ai adresa de gmail), te loghezi in cont, iar in partea stanga, sub rubricile inbok,drafts, etc apare un receptor verde si scrie Call phone, dai click acolo , apoi descarci un plug in micut si gata..poti sa vorbesti oricat ai nevoie. e gratis. eu asa ii contactez cand am nevoie, payoneer, yahoo sau site-urile pe care lucrez. Bafta!
-

DreamHopeLove
- AWStudent

-
-
Înapoi la Discutii generale