Webcam models

o problema

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

o problema

Mesajde ralucka » Mie Dec 29, 2010 1:25 am

buna , lucrez pe mfc si am si eu o problema . ca metoda de plata eu am international wire transfer. cei de la mfc au marit suma minima de la 100 $ la 1000 . le-am trimis un mail cu problema mea dar nu mi-au raspuns . aiurea , in fine .Daca eu nu fac 1000 $ intr-o perioada si fac 600 $ iar in urmatoarea perioada 400 $ ei imi vor trimite banii ? sau trebuie sa ating suma minim de 1000$ in fiecare perioada pentru a-mi trimite banii ?spre ex pe 1 ianuarie se termina sesiunea iar eu am deabia 400 $ . numai pot sa lucrez pana pe 1 ianuarie din motive personale . sa zicem ca pana pe 16 ianuarie mai fac 600 $ iar in total o sa am 1000 $ . imi vor trimite banii ? sau trebuie sa ating suma de 1000 $ la fiecare sesiune iar ei imi vor trimite 1400 $? numai inteleg nimic . ce draq o fi marit suma minima nu stiu ..
ralucka
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: o problema

Mesajde Opes » Mie Dec 29, 2010 1:35 am

Buna Ralucka,

Daca nu reusesti sa faci $1000 pe o perioada este ok, banii se vor rollover in perioada urmatoare si se aduna cu castigurile din urmatoarea perioada. Cand ajungi la minimum $1000 poti face request sa-ti payout. Nu ai de ce sa-ti faci griji, banii se vor acumula in accountul tau chiar daca intr-o perioada ai facut doar $300 sau $400.
Opes
AWStudent
AWStudent

Mesajde ralucka » Mie Dec 29, 2010 1:45 am

multumesc f mult :*:* acum m-am linistit nu e corect ca de la 100 $ sa mareasca la 1000 $ . daca era 300 $ mai ziceam .. si 500 $ era ok .. dar 1000$ ..
ralucka
AWStudent
AWStudent

Mesajde Opes » Mie Dec 29, 2010 2:11 am

Motivul pentru care au ridicat suma asa mult se explica prin faptul ca orice companie care face Wire Transfer( in special International), plateste foare mult in taxe. Dupa cum stim, cele mai multe site-uri te charge $35-50 transfer fees. MFC avea undeva la $15, deci ei acopereau din fondurile proprii o parte din aceste taxe. Probabil ca incearca sa reduca si ei din costuri si de aceea au ales sa mentina aceleasi taxe de transfer dar sa trimita mai rar, oricum MFC din cate stiu au implementat foarte multe forme de Payout asa ca se poate alege forma cea mai putin costisitoare si mai avantajoasa de catre fiecare.
Opes
AWStudent
AWStudent

Înapoi la Discutii generale