Multimedia , desktop software , antivirus , tools , software pentru activitatea de video chat , discutii si probleme de ordin tehnic
Moderator: Alexiss
de Briliant$ » Mie Iun 08, 2011 3:48 am
Mi-am achizitionat recent o camera video Canon Legria HF S21 si vreau sa o conectez la calculator pentru live streaming. Bineinteles ... am cumparat si una bucata de placa captura AVerMedia DarkCrystal HD Capture SDK C727. Am conectat camera la placa de captura prin HDMI ... toate bune si frumoase ... imaginea preluata este superba , nu se pierde nimic din ceea ce ofera camera . Acum incep problemele ... in incercarea da a transmite live... fara niciun splitter ... laudata placa de captura este recunoscuta de majoritatea softurilor insa ... surpriza : black screen ( pe livejasmin , yahoo , msn , si oricare alt flash chat posibil ) . -In incercarea de a o incarca din Splitcam primesc mesaj : A device attached to the sistem is not functioning , si bineinteles black screen -e2esoft Vcam de asemenea imi ofera un superb black screen cu o banda verde jos. -ManyCam ... din start imi spune ca : Can't connect to video source, please check another video capture source. Am facut acelasi lucru si prin HDMI si prin Component ...acelasi rezultat. La setarile placii de captura bineinteles am mentionat Romania respectiv Pal_B Are cineva placa asta de captura ? Va rog putin ajutor daca se poate ... mi-a mancat toata ziua si jumatate de noapte in incercarea de a face un live streaming. 
-
Briliant$
- User activ

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de Jules » Mie Iun 08, 2011 11:50 am
Incearca superwebcam.
-
Jules
- AWStudent

-
de Briliant$ » Mie Iun 08, 2011 3:22 pm
Incercat...nu cred sa fie problema de splitter, ori placa de captura este problema...ori eu probabil nu o setez corect ...cu toate ca pana acum nu am intampinat niciodata probleme cu placile de captura.
-
Briliant$
- User activ

-
-
de Briliant$ » Mie Iun 08, 2011 3:48 pm
Why third party software show only black screen on HDMI input (Example: Microsoft Media Encoder)?
A: Based on HD Video Content Protection (HDCP) definition of HDMI input for the copyright HD video, AVerMedia application only allow to display but not support recording function. If running with other applications at this kind of input source, the video will be blocked directly in our device due to copyright consideration.
Partea proasta este ca si pe component reactioneaza lafel. Stie careva la ce se refera astia ? Ati intampinat probleme asemanatoare ?
-
Briliant$
- User activ

-
-
de Briliant$ » Mie Iun 08, 2011 7:58 pm
Am rezolvat problema...am reusit sa conectez camera si prin component si prin HDMI .In continuare ... cand incarc placa de captura in e2esoft Vcam obtin o imagine cu blur..nu stiu cum sa ma pronunt corect ...imi par pixelii foarte ingramaditi ( presupun ca de la rezolutia camerei video ) Pe justcamit cine il cunoaste... reusesc sa obtin o imagine de sticla..perfecta insa Intell quad q 6600 al meu ...sta pe undeva pe la 65 % .
Anyway... exista oarecare setari in splitere sa nu mai am pixelii aia ingramaditi asa? Cunoasteti un splitter mai bun? ( chiar daca nu este gratis si costa bani ).
Multam !
-
Briliant$
- User activ

-
-
de gabi28 » Mar Oct 25, 2011 4:19 pm
Am si eu aceeasi problema la conexiunea HDMI. Pe soft-ul de la placa de captura obtin o imagine super, cand conectez pe orice soft splitcam obtin un black screen, de asemenea si in soft-ul de la jasmin si pe alte site-uri la fel. Am incercat taote setarile posibile si imposibile  . Placa de captura e un blackmagic intensity pro iar camera un sony hdr cx360ve. Ma poate ajuta cineva? Multumesc frumos!
-
gabi28
- User Avansat

-
-
de gabi28 » Mar Oct 25, 2011 11:26 pm
Am rezolvat problema ... era din setarile camerei. :D
-
gabi28
- User Avansat

-
-
de laracroft » Sâm Noi 05, 2011 5:01 am
buna.. eu cu o solutie la problema ta nu vin dar am si eu probleme cu placa de captura in sensul ca imi recunoaste camera ,imi da imagine, imi face split ,dar dupa cateva minute pe situ-ri imi sare imaginea inapoi,inainte,iar inapoi,iar inainte si nu reusesc deloc sa inteleg ce i-as putea face,am o camera sony evi203 e conectata prin rca,am schimbat softul de split si nimic ,am schimbat camera cu una usb de proba sa vad poate e de la camera si nimic aceiasi problema,am scos placa am bagat-o inapoi..am pierdut 2 zile din viata ,mi-a iesit par alb si imaginea e tot la fel..imi tot pun tot felul de intrebari: sa instalez din nou driverul pt placa?sa imi pun din nou windos-ul? sau cel mai probabil sa imi i-au alta placa?imi cer scuze daca nu m-am exprimat chiar in termeni informatici dar pana la urma sunt o fata care incearca sa se descurce si isi bate mintile de cateva zile si strig cu disperare HELP!!! ca arunc pc-ul pe geam si am terminat cu videochat-ul..:D
-
laracroft
- Incepator

-
-
de laracroft » Sâm Noi 05, 2011 5:04 am
incearca DVDRIVER,SPLITCAM,MANYCAM,SUPERWEBCAM,CAM SLIPTTER,TRACKERCAM..majoritatea sunt gratis!
-
laracroft
- Incepator

-
-
de ratusca.vesela » Mie Noi 09, 2011 3:22 am
Buna ziua!
Va rog din suflet, invatati-ma cum sa setez trackercam :(((
Lucrez pe mai multe conturi si pana acum am folosit trackercam, dar mi l-a setat un tehnician care acum, din pacate nu mai este disponibil... Am incercat sa lucrez pe super.webcam, dar nici nu se compara:((((
Trackercam era atat de minunat :((( si nu stiu sa il setez. L-am downloadat, dar nu stiu cum sa fac sa imi clonez camera, acolo unde ar trebui sa apara webcam1, webcam2, webcam3... etc. Va multumesc si sper sa ma puteti ajuta.
-
ratusca.vesela
- Incepator

-
-
de studiovideochatvid » Mie Noi 09, 2011 2:02 pm
laracroft scrie:buna.. eu cu o solutie la problema ta nu vin dar am si eu probleme cu placa de captura in sensul ca imi recunoaste camera ,imi da imagine, imi face split ,dar dupa cateva minute pe situ-ri imi sare imaginea inapoi,inainte,iar inapoi,iar inainte si nu reusesc deloc sa inteleg ce i-as putea face,am o camera sony evi203 e conectata prin rca,am schimbat softul de split si nimic ,am schimbat camera cu una usb de proba sa vad poate e de la camera si nimic aceiasi problema,am scos placa am bagat-o inapoi..am pierdut 2 zile din viata ,mi-a iesit par alb si imaginea e tot la fel..imi tot pun tot felul de intrebari: sa instalez din nou driverul pt placa?sa imi pun din nou windos-ul? sau cel mai probabil sa imi i-au alta placa?imi cer scuze daca nu m-am exprimat chiar in termeni informatici dar pana la urma sunt o fata care incearca sa se descurce si isi bate mintile de cateva zile si strig cu disperare HELP!!! ca arunc pc-ul pe geam si am terminat cu videochat-ul..:D
Ai facut update la flash player 11 treci inapoi pe 10.
-

studiovideochatvid
- Cunoscator

-
-
Înapoi la Software & Tools