Webcam models

Probleme broadcast HD la IMLIVE

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Re: Probleme broadcast HD la IMLIVE

Mesajde Predator » Mar Noi 16, 2010 5:42 pm

wxdj scrie:multa lume vrea HD dar ca sa ai imagine hd transmisa tre sa ai asha :
camera HD adika 720p, sunt vreo doua modele la microsoft shi vreo 3 la logytech
deja daca foloseshti split s-a terminat cu HD-ul tau :) , ar trebui sa transimit direct din camera in soft-ul lor (iml, livejasmin etc), split-ul face compresie pe 320 sau 640 , recomand webcamspliter, dar e cu bani.
dupa asta itzi trebe super procesor , ca sa poate duce streaming-ul(procesarea video), shi in final itzi trebe super internet.
deci in final care vrea INTRADEVAR HD, tre sa aibe toate astea.Succese

Salut,
Ai dreptate,dar sa trasmiti hd,poti sa transmiti si fara o camera pe care sa scrie hd pe ea (asta e doar de marketing)insa trebuie sa fie undeva de la 1.3 mp video in sus.
HD inseamna o conversie de 800x6OO pe care o obtii din splitter.Ori folosesti webcamsplitter(care se gaseste si cu crack)si dai de la source rezolution 800x600 cat si e2esoftcam care e compatibil cu jasHD.
Cat despre net,merge super bine rds fiber link 2 sau echivalentul de la upc si suporta 3-4 situri.
Procesorul face toata treaba in el trebuie investit minim quadcore sau cine are mai multi bani pentacore

Succes. :supz:
Predator
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Mesajde liviu202 » Mar Noi 16, 2010 6:33 pm

Predator scrie:
liviu202 scrie:Imlive HD merge pe firefox 3.6. Nu mai vorbiti prosti.

Prietene exprima-te frumos ca nu vorbim"prosti"
Ma bucur ca stii atatea si esti un intelept HD intre muritorii de rand,insa intelegem si frumos,nu tre sa dai cu biciul.
Big Up :snakeman:

Sensibil mai esti! Cuvantul ala nici macar nu e interzis de CNA. lol
Poate ar fi mai bine sa nu mai duceti lumea in eroare.Gen nu merge. Mai bine zi ca nu sti sau ca nu iti merge tie. BAFTA!
liviu202
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde vcstudio » Mie Noi 17, 2010 8:52 pm

@Predator : 1) Unde ai auzit tu de procesor pentacore ? Procesoarele sunt in general cu numar par de nuclee (2,4,6,8) (exceptie AMD X3 dar care de fapt au tot 4 nuclee doar ca foloseste 3,si o alta exceptie cele cu un singur nucleu)
2)Si ca sa fie clar pt toata lumea HD inseamna cel putin 720p adica 1280×720.In nici un caz 800x600 nu e HD.Si nu , nu ai cum sa obtii calitate HD cu o camera care nu filmeaza la rezolutie de 720p cel putin.
vcstudio
AWStudent
AWStudent

Mesajde theselby » Joi Noi 18, 2010 5:55 pm

+1 :)) E distractiv totusi sa vezi ca sunt "atatia" care transmit HD, nu ?! Apucati-va si de facut filme fratilor cu Sony EVI D100 :) Eventual creati si blu-ray-uri :P
Studio video-chat IASI - CHATLIVE | http://chatlive.ro
Ghid MyFreeCams | http://tinyurl.com/mfc-guide
Documentatie videochat | http://tinyurl.com/videochat-guides
theselby
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde vcstudio » Joi Noi 18, 2010 7:07 pm

Da....toata lumea transmite HD desi foarte putini isi dau seama ce inseamna a face streaming HD.De fapt toata lumea transmite High Quality sau DVD Quality adica ceva de gen 640x480 sau 800x600 si desi pe unele site-uri scrie ca transmiti HD in realitate nu e chiar asa.
vcstudio
AWStudent
AWStudent

Mesajde Paris » Joi Noi 18, 2010 7:19 pm

La mine nu au fost niciodata probleme de genul asta.. eu folosesc manycam..si merge perfect peste tot, cu HD..
Paris
AWStudent
AWStudent

Mesajde birlik65 » Lun Dec 27, 2010 12:07 pm

Ziua buna fratilor,care ma poate lumina si pe mine.....de cate ori vreau sa bag in HD pe imlive,imi ridica CPU in 100%...ce sa fac ca nu ma descurc...? Am Dell Studio,Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T6600 @ 2.20GHz 2.20GHz ,4.00 GB ,32-bit OS.
Multzam fain la toti care ma ajuta :) :yawinkle:
birlik65
AWStudent
AWStudent

Mesajde liviu202 » Lun Dec 27, 2010 3:06 pm

e prea slab procesorul pentru IMlive HD
liviu202
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Andyit » Lun Dec 27, 2010 3:32 pm

Cand ingnori ceea ce se intampla in jurul tau risti sa ramai singur,dar uneori ignoranta te poate salva de multe neplaceri!
Andyit
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde birlik65 » Mar Dec 28, 2010 11:04 am

Multumesc de raspuns,dar nu am cum sa pun asa ceva la laptop :sad: oricum....nu cred ca ma mai bag in HD,cei de la cs mi-au zis ca-i ok imaginea,clara....dar na...ei zic multe...sa scape de mine :lol:
birlik65
AWStudent
AWStudent

Mesajde birlik65 » Mar Dec 28, 2010 11:12 am

Multzam oricum de raspunsuri si bafta la bani ;)
birlik65
AWStudent
AWStudent

Mesajde Andyit » Mar Dec 28, 2010 4:34 pm

Cu placere!
Bafta la $$$$$$
Cand ingnori ceea ce se intampla in jurul tau risti sa ramai singur,dar uneori ignoranta te poate salva de multe neplaceri!
Andyit
Cunoscator
Cunoscator

Anterior

Înapoi la Discutii generale