Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de cristinaxxx » Joi Apr 15, 2010 3:04 am
Salut!..Tocmai de curand mi-am formatat pc..Am instalat splitcam si surpriza cand intru pe site nu imi transmite imaginea.Se vede rosu sau alta culoare, pe jasmin se vede rosu pe eurolive negru,etc etc.Are idee cineva despre ce e vorba si sa ma ajute??
-
cristinaxxx
- AWStudent

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de prettyA » Joi Apr 15, 2010 10:38 am
incearca sa dai click dreapta unde este video-ul( respectiv rosu, negru in cazul tau) in site, alege settings si selecteaza splitcam pentru camera si microfonul pe care il folosesti tu, sper sa reusesti:P:P:P
-
prettyA
- Incepator

-
-
de Utilizator sters » Sâm Apr 17, 2010 11:39 am
prettyA scrie:incearca sa dai click dreapta unde este video-ul( respectiv rosu, negru in cazul tau) in site, alege settings si selecteaza splitcam pentru camera si microfonul pe care il folosesti tu, sper sa reusesti:P:P:P
M-ai spart cu click-ul tau  Chiar crezi ca nu stia sa faca chestia asta odata ce lucreaza pe mai multe site-uri?Am spus si mai repet de o mie de ori.INSTALATI PLUGIN-URILE ALEA IN BARA DREAPTA SUS=INSTALL MISSING PLUGINS.nu e greu deloc.trebuie doar sa fiti mai atenti si pe viitor sa tineti minte! Succes!
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
de prettyA » Lun Apr 26, 2010 9:38 am
ahhh dar nu stia sa instaleze softurile daca a mai lucrat :)))) pana la urma nu stie nimic lol nici nu trebuie sa sti le nimeresti pur si simplu la cat de usor este:)))
-
prettyA
- Incepator

-
-
de Utilizator sters » Lun Apr 26, 2010 6:47 pm
prettyA scrie:ahhh dar nu stia sa instaleze softurile daca a mai lucrat :)))) pana la urma nu stie nimic lol nici nu trebuie sa sti le nimeresti pur si simplu la cat de usor este:)))
Depinde de persoana prettyA Succes!
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
de cristinaxxx » Lun Apr 26, 2010 7:34 pm
Nu avea nici o legatura cu programele respective.Stai calma pretty stiu mai multe ca tine in materie de videochat .Pb era cu versiunea de mozzila pe care o foloseam, jasminul nu accept decat 2 dintre ele.
-
cristinaxxx
- AWStudent

-
-
de Utilizator sters » Lun Apr 26, 2010 9:17 pm
Ma bucur ca ai reusit sa citesti pe jasmin.Acum sa tii minte tura care vine.Si cand descarcati cate un soft de pe cate un site vedeti ca aveti si informatii utile acolo  ! Succes!
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
de sunflower » Lun Apr 26, 2010 11:29 pm
Si de ce folositi toti porcaria aia de splitcam?? of of of
-

sunflower
- Instructor

-
-
de adriana__ » Mar Mar 15, 2011 10:57 pm
Buna...sunt f noua in domeniu si bineinteles k ma si confrunt cu o problema.Ieri am facut cont pe Lj si azi am zis sa intru online.Am instalat mozilla varianta aia a lor ca asta noua nu merge si cand dau sa intru online imi apare eroare la mozilla si imi inchide pagina.Nu pot intra online.Am vorbit si cu ei si mi-au zis k sa vad dak am driverul instalat la web.I-am zis k il am instalat, m-am uitat eu inca o data pentru orice eventualitate.Bineinteles ca este instalat.Acum va intreb si pe voi daca sunteti amabili sa imi ziceti si mie o parere ce as putea face?
-
adriana__
- Incepator

-
-
de Crina@ » Mie Mar 16, 2011 4:57 pm
Intra cu IE, mozzila 3,6 nu merge, poti incerca o varianta mai veche dar nu stiu de unde o poti lua!
-
Crina@
- AWStudent

-
-
de ANKAMARIA » Mar Apr 19, 2011 3:20 pm
buna tuturor, ma duc sa mi cumpar azi web cam..vreo sugestie? nici prea scump pana una alta dar sa fie cat de cat bun...ar ms mult
-
ANKAMARIA
- Incepator

-
-
de ionut_ro » Mar Apr 19, 2011 3:53 pm
Depinde acum de cati bani esti dispusa sa dai.
Oricum eu iti recomand:
Logitech Pro 9000 Logitech C910 Microsoft LifeCam HD-6000
Have fun - Be safe
-

ionut_ro
- Profesionist

-
-
Înapoi la Discutii generale