studiovideochatvid scrie:ruru scrie:studiovideochatvid scrie:
Interesanta afirmatie , facand un calcul sumar al castigurilor declarate zilnic , tu nu mai poti in momentul de fata sa te descurci cu minim 2100$ (70$/zi) -67620 ron/lunadaca un model se vaita ca, 67 de milioane/luna sunt bani putini, ce sa mai zicem de ministri ce au 32 de milioane/luna....no comment.
Hai ca acum m-am enervat si nu ma mai pot abtine. Fiecare are propriul stil de viata si propriile nevoi asa ca nu mai tine tu cont cine si cat cheltuie intr-o luna. De ce nu ar avea voie un model sa se vaite ca castiga doar 2000$ intr-o luna cand se pot face mult mai multi bani. Pana la urma este o activitate pe care nu o faci pentru un salariu pe care il poti castiga si la un alt loc de munca, ci o faci ca sa profiti cat mai mult de oprotunitati. Si arata-mi mie ministrul ala care traieste din salariul lui de 3200 ron? Oare exista cineva care chiar crede asta?
Nu tin cont la nimeni si nimic, am facut doar o afirmatie bazata pe un simplu calcul, nu inteleg de ce va agitati atat.
PS!
Iar spre stiinta ta, ministrul de interne Traian Igas are un salariu net de 3000 ron , ca, traieste sau nu din salariul de ministru este alta poveste.Traian Igaş, în Piaţa Universităţii: "Am rămas cu vreo 30 şi ceva de milioane salariu"
http://www.gandul.info/news/traian-igas ... eo-9156578
Nu am contestat faptul ca ministrii au salarii de 3000 ron, dar comparatia ta mi se pare lipsita de fond.

daca un model se vaita ca, 67 de milioane/luna sunt bani putini, ce sa mai zicem de ministri ce au 32 de milioane/luna....no comment.