Webcam models

probleme cu cams.com

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Re: probleme cu cams.com

Mesajde ruru » Dum Feb 05, 2012 1:57 am

studiovideochatvid scrie:
ruru scrie:
studiovideochatvid scrie:
Interesanta afirmatie , facand un calcul sumar al castigurilor declarate zilnic , tu nu mai poti in momentul de fata sa te descurci cu minim 2100$ (70$/zi) -67620 ron/luna :smt003 daca un model se vaita ca, 67 de milioane/luna sunt bani putini, ce sa mai zicem de ministri ce au 32 de milioane/luna....no comment. :smt003

Hai ca acum m-am enervat si nu ma mai pot abtine. Fiecare are propriul stil de viata si propriile nevoi asa ca nu mai tine tu cont cine si cat cheltuie intr-o luna. De ce nu ar avea voie un model sa se vaite ca castiga doar 2000$ intr-o luna cand se pot face mult mai multi bani. Pana la urma este o activitate pe care nu o faci pentru un salariu pe care il poti castiga si la un alt loc de munca, ci o faci ca sa profiti cat mai mult de oprotunitati. Si arata-mi mie ministrul ala care traieste din salariul lui de 3200 ron? Oare exista cineva care chiar crede asta?

Nu tin cont la nimeni si nimic, am facut doar o afirmatie bazata pe un simplu calcul, nu inteleg de ce va agitati atat.

PS!

Iar spre stiinta ta, ministrul de interne Traian Igas are un salariu net de 3000 ron , ca, traieste sau nu din salariul de ministru este alta poveste.

Traian Igaş, în Piaţa Universităţii: "Am rămas cu vreo 30 şi ceva de milioane salariu"
http://www.gandul.info/news/traian-igas ... eo-9156578

Nu am contestat faptul ca ministrii au salarii de 3000 ron, dar comparatia ta mi se pare lipsita de fond.
ruru
User activ
User activ

Publicitate AWStars

Anterior

Înapoi la Discutii generale