Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de melisa_alexa » Joi Mai 05, 2011 2:59 am
buna la toata lumea am o problema cu cams vreau sa spun ca ei spune ca am incalcat regurile deci cum sa va explic, eu cand fac show pe alt site dau pe cams nude chat si ei spun ca am incalcat regurile ca nu sunt nude si cand vad poza eram goala numai ca aveam manusi ciorapi si bendita oare unde am gresit sau gasesc ei motive este posibil asa ceva nu se face show nude chat sau nu se face ca nu mai inteleg nimic a mai patit cineva ca mine ?
-
melisa_alexa
- User Avansat

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de blooangel » Joi Mai 05, 2011 8:13 am
melisa_alexa scrie:buna la toata lumea am o problema cu cams vreau sa spun ca ei spune ca am incalcat regurile deci cum sa va explic, eu cand fac show pe alt site dau pe cams nude chat si ei spun ca am incalcat regurile ca nu sunt nude si cand vad poza eram goala numai ca aveam manusi ciorapi si bendita oare unde am gresit sau gasesc ei motive este posibil asa ceva nu se face show nude chat sau nu se face ca nu mai inteleg nimic a mai patit cineva ca mine ?
Buna, sincer, cams este singurul site pe care lucrez, am avut o singura data o problema, am purtat ceva transparent si mi-au dat un avertisment  dar nimic mai mult poate ai uitat sa intri in nude chat... se mai intampla chestia stii care e? ca pe unele le vad pe altele nu, sunt multe care fac tits flash in free si nimeni nu le zice nmk, au invatzat membrii prost, si toti se milogesc sa le aratzi tzatzele in free ca au vazut ei la nush care model este permis...lista de ban e mai mare decat fan clubul meu... Anyways...take care Bafta la $$$$$
Nu trebuie sa traiesti vesnic...trebuie doar sa traiesti
-

blooangel
- Cunoscator

-
-
de pussycatXXX » Joi Mai 05, 2011 11:48 pm
Da asa este,sunt unele modele care stau nude in free:) acum de norocul fiecaruia,incearca sa fii mai atenta pe viitor.Sincer am primit si eu un avertisment pt ca eram topless,desi,nu-mi aratam sanii,stateam pe burtik pe pat:) Succes
Succes
-
pussycatXXX
- Incepator

-
-
de ionut_ro » Vin Mai 06, 2011 10:30 am
blooangel si pussycatXXX la melisa_alexa nu se pune problema avertismentului, sa zicem, clasic aplicat pentru nuditatea in free.
Avertismentul primit de ea, daca am inteles bine, e cel pentru "Not being nude in Nude Chat".
Acest avertisment se aplica de regula cand un membru face o plangere asupra unui model. Si anume ca acel model nu era dezbracata in sectiune Nude Chat a site-ului, pentru care membrul plateste sa o acceseze.
Regulile site-ului spun clar ca in momentul in care esti in Nude Chat trebuie sa fii dezbracata... acum ca unui membru i s-a parut ca nu erai indeajuns... e de discutat.
Have fun - Be safe
-

ionut_ro
- Profesionist

-
-
de modelincepator » Vin Mai 06, 2011 1:59 pm
Bine ca daca un model este in 'Nude chat' pt ca face schow pe alte site-uri se aduna toti labagiii fara sa dea un sfantz si nu se mai duce nimeni sa faca reclamatie...  ...mie mi-e sila de cams in ultimul timp..ba sunt live..ba nu...ba fac bani, ba nu..multe modele stau dezbracate in free ...dar il tin pt ca nu stii de unde sare iepurele (am mai avut si zile bune tocmai cand voiam sa renunt la cont  )...si pt ca imi merge bine pe LJ si Mfc incat sa compensez...dar daca as gasi un site cat de cat ok (cum era Cams odata-din punctul meu de vedere) as renunta la el in 2 timpi si 3 miscari 
-

modelincepator
- Cunoscator

-
-
de melisa_alexa » Vin Mai 06, 2011 2:09 pm
da ionut exact mesaju asta a trimes dar cand ies din nude chat nu trebuie sa ma inbrac ce fac ies goala in free chat asa ei nu inteleg dar asa am facut mereu de cand lucrez cu ei eu in free chat nu arat nimic dar in nude cand dau sa intru ma dezbrac bun dupa ce termin nu trebuie sa ma inbrac sa ies in free chat sau stau dezbracata asta este patetic ce fac ei lucrez de 8 luni cu ei dar acum ia venit boala pe mine ca spune Ref: Warning for not being Nude in Nude Chat trei mesaje am primit pina la urma o sa primesc contul inchis pe motive ce daca ma dezbrac in free si intru nude chat nu este bine daca ma inbrac sa ies in free chat tot nu este bine
-
melisa_alexa
- User Avansat

-
-
de ionut_ro » Vin Mai 06, 2011 2:56 pm
melisa_alexa scrie:cand ies din nude chat nu trebuie sa ma inbrac ce fac ies goala in free chat
Regula zice clar : trebuie sa fii tot timpul dezbracata in Nude Chat. Si tot dupa reguli nu ai voie sa te pregatesti pentru sesiunea Free atat timp cat esti in Nude, ceea ce inseamna ca atunci cand te imbraci sa intri in Free trebuie sa dai Stop Broadcast, te imbraci si apoi poti intra in Free. Succese!!! 
Have fun - Be safe
-

ionut_ro
- Profesionist

-
-
de melisa_alexa » Vin Mai 06, 2011 3:03 pm
ok ionut mersi pentru sfat dar cate odata uit sa mai opresc asta este gresala la mine
-
melisa_alexa
- User Avansat

-
-
de FrozenHearted » Dum Mai 22, 2011 4:48 pm
In ultimul timp, mie mi se pare ca platforma Cams.com are ceva bug`uri. Adica....Acum o sapt. cand dau sa ma loghez, imi zice ca am contul suspendat. Ii sun, raspunde o tipa, si imi zice ca, contul meu nu are nici o problema, si mesajul apare dintr-o oarecare eroare. Intre timp s-a rezolvat. Azi dimineata primesc iar advertisment ca am folosit in mod repetat "On Screen Display". La fel, iau legatura cu ei, analizeaza ei problema...si la sfarsit acelasi raspuns...Nu e nici o problema cu contul dumneavoastra, e-mailul a fost trimis dintr-o greseala... A mai patit cineva asa ceva?
-
FrozenHearted
- User activ

-
-
de blooangel » Dum Mai 22, 2011 8:24 pm
FrozenHearted scrie:In ultimul timp, mie mi se pare ca platforma Cams.com are ceva bug`uri. Adica....Acum o sapt. cand dau sa ma loghez, imi zice ca am contul suspendat. Ii sun, raspunde o tipa, si imi zice ca, contul meu nu are nici o problema, si mesajul apare dintr-o oarecare eroare. Intre timp s-a rezolvat. Azi dimineata primesc iar advertisment ca am folosit in mod repetat "On Screen Display". La fel, iau legatura cu ei, analizeaza ei problema...si la sfarsit acelasi raspuns...Nu e nici o problema cu contul dumneavoastra, e-mailul a fost trimis dintr-o greseala... A mai patit cineva asa ceva?
Eu lucrez doar pe cams, dar n-am avut probleme de genul asta, in schimb ma deconecteaza des, si nu e netul meu de vina, pur si simplu ma scoate din privat, sau imi scoate memberul din camera Chiar si membrii s-au plans ca e ceva in neregula, nu-i lasa sa incarce, diverse, asta o stiu de la "cunoscuti" nu de la membrii pe care abia i-am cunoscut. Cine stie :-?
-

blooangel
- Cunoscator

-
-
de studiolove69 » Mar Mai 24, 2011 10:27 am
daca tot este topic problema cams... am o intrebare pentru cei care au studio.. va merge sa va login pe studio? ca mie de ieri seara nu imi mai merge .. imi da o eroare la pagina cand incerc sa o deschid, pe modele merge.
merci
-

studiolove69
- Cunoscator

-
-
de liviu202 » Mar Mai 24, 2011 11:32 am
Da. Mie imi merge sa ma loghez.
-
liviu202
- Cunoscator

-
de blooangel » Mie Mai 25, 2011 7:24 pm
Buna...vin si eu cu o intrebare..nu stiu daca sunt doar eu sau e o situatie generala De cateva zile, am intrat intr-un declin groaznic pe cams...nu mai fac bani...nu-mi intra membrii...la fel e si la voi? am zis c-o fi cams-ul de vina...am incercat pe MFC, xlove...same...nu tu memberii...bate vantul... ce se intampla? am eu un ghinion total? sau pur si simplu e vorba de vacante si altele? Am observat ca sunt si perioade de declin, de cateva zile...apoi revin, iar scad, iar revin si tot asa...orice as face nu pot sa raman cu un camscore mare. O alta intrebare ar fi: lucrez de aproape un an doar de dimineata, de la 5 am la 11 am, sau mai mult, depinde, oare ar trebui sa schimb ora?m-am gandit c-or fi inceput astia sa se sature de mine...de obicei fac $ de dimineata, am facut mereu, au fost si zile super bune si zile super proaste, sunt genul foarte matinal si din cauza asta prefer sa lucrez de dimineata, nu suport sa pierd noptile.
Multumesc anticipat
Bafta la $$$
-

blooangel
- Cunoscator

-
-
de melisa_alexa » Joi Mai 26, 2011 1:03 am
aceiasi problema o am si eu pe cams nu mai merge de cateva zile in rest mie merge ori cum este mai slab acum nu stiu decce dar merge la mine totusi daar este mai slab oricum vreau sa spun si eu ceva este ceva ciudat lucrez 5 zile pe saptamana stau 8 7 6 depinde si este intro zi care fac 100 si alta zi care fac 25 sau 30 nu inteleg de ce nu pot sa fac mereu 100 sa m,a pronunt sunt pe prima pagina pe streamate dar parca nu se simte ca sunt pe prima pagina ?
-
melisa_alexa
- User Avansat

-
-
de mokus » Lun Iun 20, 2011 8:10 pm
Mi-au inchis contul pe cams.com. Stie cineva daca ma vor lasa sa fac alt cont cu ei dupa un anumit timp?
-
mokus
- Incepator

-
-
Înapoi la Discutii generale