Webcam models

probleme cams

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

probleme cams

Mesajde modelincepator » Lun Feb 14, 2011 2:05 am

Buna.Am niste probleme grave zic eu cu cams-ul :(..trafic fff scazut...2-3 memberi rataciti..zic bun :hai sa ma vad si eu, sa vad unde gresesc..transmit HD de obicei :intru pe site...ma vad pe prima pagina..dar cand dau sa intru in camera mea..surpriza..scrie ''end of show''...de vreo 3 zile :|....si eu totusi sunt online ( asa se explica de ce sunt doar vreo 2-3 memberi rataciti in camera..nush cum m-au gasit aia, dar in fine)...al membru imi zice ca ma vad alb-negru..ma reconectez..cik tot asa..dar eu aveam camera color toata ziua..:)) bun..alta problema: intru in pv pe jasmin, dau nude pe cams...dar iar surpriza..vad membri in camera cu 0.00 $..deci sunt tot in FREE si tb sa ma deloghez de tot :(( ce sa intampla????..ma intreb: avand in vedere ca sunt pe prima pagina..hai bun...nu sunt membri cu bani...dar nici guesti ??????? mai are cineva prob astea? k la incasari ...se vede...e VARZA!!!! ce naiba se intampla? le am dat e mail dar imi trim un e mail de ala tip robot..ca cik sa ma uit la 'won algoritm' si nush ce..dar c sa castig daca eu cik is ''offline'' si in ''nude'' is de fapt in free..? :(( ce ma sfatuiti ?? am incercat sa transmit si normal...adica nu hd..dar nu m-am gasi p nici o pagina si eu cik eram online..consecinta: camera goala normal :(( pls help :)
mersi.as aprecia daca as primi raspunsuri fara ironii.. :) kiar nu stiu care e pb..iar cei d la cams nu ma ajuta delok ku e mail-urile lor..:)) lol..de asta am intrebat aici :).mersi !
modelincepator
Cunoscator
Cunoscator

Publicitate AWStars

Re: probleme cams

Mesajde Giany » Lun Feb 14, 2011 1:33 pm

Intra cu proxy si te vei putea vedea,ai banat tara de unde transmiti si logic ca iti apare asa..end of show...intra cu proxy si te vei vedea,la restul....e clar ca nu sti sa lucrezi cu CAMS, din ceea ce spui tu reiese ca ai ales optiunea Nude/Tipping si de aceea vezi si questi si membri cand esti in nude dar...nimeni NU ITI VA DA UN CENT pentru ca TU ai ales sa PRIMESTI TIPS in NUDE si nu sa fi platita pe min,in fine,tot ce ai setat e total eronat si gresit,logic ca nici dracu nu iti va intra,ai in PM nr meu.
Giany
Incepator
Incepator

Mesajde melisa_alexa » Lun Feb 14, 2011 8:11 pm

buna dai la my account si la optiunea Nude Broadcast Options apoi befiezi Nude Only si dai submit si esti normal nude sa intre sa te platesca numai membri asa am patit si eu
melisa_alexa
User Avansat
User Avansat

Mesajde modelincepator » Lun Feb 14, 2011 8:46 pm

giany...ce gentleman esti si ce frumos vorbesti :) deci.logic ca am debanata romania, k doar nu s cretina...altfel nu m as putea vedea online problabil, nu? lol. iar setarea asta cu nude...s-a facut singura sau a intrat automat..pt k pana acum nu era asa..de 5 luni krek stiu si eu sa lukrez pe cams, nu? mai ales ca era site-ul meu de baza!
mersi frumos alexa :)
modelincepator
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde melisa_alexa » Lun Feb 14, 2011 8:56 pm

nu ai pentru ce :) acum vro 2 luni a bagat optunea asta
melisa_alexa
User Avansat
User Avansat

Mesajde aaa123 » Joi Noi 17, 2011 10:44 am

Buna,stiti cunva cati bani trebuie sa faci ca sa devi modelul zilei pe cams.com ?

Multumesc!
aaa123
Incepator
Incepator

Înapoi la Discutii generale