Buna.Am niste probleme grave zic eu cu cams-ul :(..trafic fff scazut...2-3 memberi rataciti..zic bun :hai sa ma vad si eu, sa vad unde gresesc..transmit HD de obicei :intru pe site...ma vad pe prima pagina..dar cand dau sa intru in camera mea..surpriza..scrie ''end of show''...de vreo 3 zile :|....si eu totusi sunt online ( asa se explica de ce sunt doar vreo 2-3 memberi rataciti in camera..nush cum m-au gasit aia, dar in fine)...al membru imi zice ca ma vad alb-negru..ma reconectez..cik tot asa..dar eu aveam camera color toata ziua..:)) bun..alta problema: intru in pv pe jasmin, dau nude pe cams...dar iar surpriza..vad membri in camera cu 0.00 $..deci sunt tot in FREE si tb sa ma deloghez de tot :(( ce sa intampla????..ma intreb: avand in vedere ca sunt pe prima pagina..hai bun...nu sunt membri cu bani...dar nici guesti ??????? mai are cineva prob astea? k la incasari ...se vede...e VARZA!!!! ce naiba se intampla? le am dat e mail dar imi trim un e mail de ala tip robot..ca cik sa ma uit la 'won algoritm' si nush ce..dar c sa castig daca eu cik is ''offline'' si in ''nude'' is de fapt in free..? :(( ce ma sfatuiti ?? am incercat sa transmit si normal...adica nu hd..dar nu m-am gasi p nici o pagina si eu cik eram online..consecinta: camera goala normal :(( pls help :)
mersi.as aprecia daca as primi raspunsuri fara ironii.. :) kiar nu stiu care e pb..iar cei d la cams nu ma ajuta delok ku e mail-urile lor..:)) lol..de asta am intrebat aici :).mersi !

|