Webcam models

probleme dupa reinstalare

Multimedia , desktop software , antivirus , tools , software pentru activitatea de video chat , discutii si probleme de ordin tehnic

Moderator: Alexiss

probleme dupa reinstalare

Mesajde russiantonik » Mar Ian 17, 2012 11:53 am

Buna!
am reinstalat calculatorul. N am avut incotro ca aninasem ceva virusi.
SI ca de obicei dupa reinstalare probleme.
Am avut e2esoft si nu vrea sa se mai intregistreze. Cu toate ca am cumparat softul, dar nu mai accepta codul de inregistrare.
am instalat splitcam si imi place mult mai mult.
Dar....nu imi mai merge xlove. Adica de mers merge dar imaginea incetineste, este mai lenta. Care poate fi cauza? DIn cauza Flash media, din cauza spliterului?

Si am o rugaminte, care ar fi de folos.
Ar fi super sa gasim undeva pasii care trebuie de indeplinit dupa o reinstalare windows asa ca sa punem tot la loc si sa nu avem probleme.

Ma ajuta cineva?
Don t fuck my brain, fuck me!
russiantonik
Cunoscator
Cunoscator

Publicitate AWStars

Re: probleme dupa reinstalare

Mesajde russiantonik » Mar Ian 17, 2012 12:22 pm

asa, sigur nu este de la spliter.
ce dracu are?
Flash l am instalat tot de pe xlove. Ce poate sa aiba?
russiantonik
Cunoscator
Cunoscator

Re: probleme dupa reinstalare

Mesajde russiantonik » Mar Ian 17, 2012 4:53 pm

mai scriu o data poate totusi ma aude cineva.
Windows XP.Am instalat Adobe flash chiar de pe xlove ca sa fiu sigura ca e compatibil.
Browserul explorer. Am lucrat tot asa si mai inainte de reinstalare si totul era ok.
ACum imi merge bine doar livejasmin. Cind incerc sa bag si xlove, imi arata ca viteza internetului este scazauta, cu toate ca nu are de unde, am verificat si este in jur de 5-7 la uplowad cit si la download. Imaginea lenta de tot. Nu folosesc Flux Manager. Unde poate fi problema? Am scris la suport dar stiti cum e pe xlove, o sa-mi raspunda in doua trei zile. Si nu se stie ce concret o sa-mi raspunda.
russiantonik
Cunoscator
Cunoscator

Înapoi la Software & Tools