Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de kin3zu78 » Mar Aug 10, 2010 10:12 am
De cateva zile am probleme pe majoritatea calculatoarelor , pe cams cand intra in privat fetele dupa 30 de secunde maxim 1 minut ingheata toata pagina. Celelalte site-uri merg in continuare insa numai aici am aceasta problema. Am reinstalat windows xp si update la zi ( windows e cu licenta pe fiecare in parte ) , am reinstalat toate softurile , antivirus instalat si updatat la zi ( nod 32 cu licenta pe fiecare ) , care sa fie problema ?? Merci
-
kin3zu78
- User activ

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de theselby » Mar Aug 10, 2010 10:56 am
Obviously o problema legata de Flash Player. Incearca sa vezi cum se comporta daca pui un firefox mai vechi (3.0.10 de exemplu). De la cateva versiuni incoace Firefox incearca sa ajute erorile din FlashPlayer prin dubiosul si in acelasi timp curajosul plugin_container.exe pe care il vedeti in lista de procese. Asta are acum si parti pozitive si negative. Inca il dezvolta cei de la Mozilla... inca sunt probleme neprevazute, comportamente "ciudate" pe care le vor rezolva candva.
La mine s-a intamplat ca asta sa fie motivul in unele probleme. Vezi poate si tu ai aceeasi problema.
-

theselby
- Cunoscator

-
-
de kin3zu78 » Mar Aug 10, 2010 12:37 pm
e vers 3.5 o sa incerc cu una si mai veche, am observat ca se datoreaza Imlive, probabil de cand au trecut la HD si ei chipurile
-
kin3zu78
- User activ

-
-
de theselby » Mar Aug 10, 2010 1:10 pm
kin3zu78 scrie:e vers 3.5 o sa incerc cu una si mai veche, am observat ca se datoreaza Imlive, probabil de cand au trecut la HD si ei chipurile
Definitelly... ImLive HD encoder papa foarte mult CPU deoarece encodeaza in H.264 care e CPU-killer. Am vb recent cu un developer de la ei si au promis ca vor lasa si VP6 pentru cei ce vor less CPU usage.
-

theselby
- Cunoscator

-
-
de kin3zu78 » Mar Aug 10, 2010 1:53 pm
Stiu ca papa mult, dar totusi am toate calculatoarele quad core la 2,5 , ram 2 gb , nu ar trebui sa fie asa mare problema pentru un quad core.
-
kin3zu78
- User activ

-
-
de theselby » Mar Aug 10, 2010 2:47 pm
Adevarat insa nu neaparat si suficient.
Un quad core la 2.5 ar trebui sa duca 4 encodere VP6... chiar si H.264, dar pe langa aceste encodere mai ai si alte cateva programe aditionale care-ti papa resurse: - firefox - splitter (care merge fie pe WDM fie pe direct show) - flash playerul
Pentru a imbunatati cu undeva 3-5% CPU-ul, roaga-ti modelele ca, pe ImLive sa debifeze chestia aia in coltul dreapta jos cu "preview" - astfel flash playerul ImLive nu o sa consume CPU si pt redarea aceluiasi video care il vede si pe alte site-uri...
Anyway, mai sapa...
-

theselby
- Cunoscator

-
-
de Utilizator sters » Mie Aug 11, 2010 8:03 pm
Ar mai fi o varianta mai simpla si mai eficienta...Cauta pe cineva sa te ajute sa faci un OC(overclock) la procesor si la ram  Cu siguranta nu vei mai avea nici un fel de probleme Succes acolo!
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
Înapoi la Discutii generale