Webcam models

probleme cu imaginea

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

probleme cu imaginea

Mesajde melisa_alexa » Vin Iun 10, 2011 10:31 pm

buna all am si eu probleme se blochiaza imagine pe internet din 2 in 2 minute nu stiu ce sa mai fac sau inghita imagine asa zic membry am asa pc

pentium(R) Dual-Core CPU
E5300 @ 2.60 GHZ
2.61GHZ
2.00 BG of RAMI
windows xp versiunea 2002

si am internet de la rds cel de 40 de ron care ar fi problema nu am dau seama a mai avut cineva probleme ca mine ?
melisa_alexa
User Avansat
User Avansat

Publicitate AWStars

Re: probleme cu imaginea

Mesajde Red Studio » Vin Iun 10, 2011 10:58 pm

As spune ca netul de la RDS de 40 de lei :)
Red Studio - nou, modern, legal
Bucuresti, Piata Victoriei 1
http://www.red-studio.ro
studio de videochat adult si non-adult
Red Studio
User activ
User activ

Mesajde melisa_alexa » Vin Iun 10, 2011 11:19 pm

daca ar fi asa ma duc sa al schimb dar daca iau internet de mai mare viteza si poate nu este de la internet si tot la fel se misca inseamna ca este pc mentionez ca merg pe trei siteuri unin hd doua fara dar acum merge decat pe doua ba si chiar daca stau pe ala in hd tot asa face 1 singur site la fel
melisa_alexa
User Avansat
User Avansat

Mesajde studiolove69 » Sâm Iun 11, 2011 8:51 pm

nu te stresa cu netul pt ca nu asta e problema. Nu are rost sa schimbi netul mai ales ca e de la rds . Este un net f bun si care tine destule siteuri. problema ta este in alta parte. vezi daca nu se incazeste procesorul, sau vezi in cat iti sta %.
studiolove69
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde ready_for_you29 » Dum Iun 12, 2011 1:57 pm

Din ce am observat eu, daca se foloseste Internet Explorer 9 procesorul sta foarte sus. Treceti inapoi la IE 8 si veti vedea diferenta.
Faceti bani cu Chaturbate, cea mai rapida inregistrare,cele mai multe posibilitati de castig:
http://chaturbate.com/affiliates/in/3Mc9/kSJ0V/?track=register_here
ready_for_you29
User activ
User activ

Mesajde melisa_alexa » Lun Iun 13, 2011 9:41 pm

procesoru este in jur de 67% 70 nu schimb internetu vreau sa maresc viteaza adica upload asta este cel mai important cred ca la 40 lei care platesc eu pe luna normal ca poate sa fie de la asta cand faci cu programu ala sa faci in hd in " HD ala mananca multa banda
melisa_alexa
User Avansat
User Avansat

Mesajde studiolove69 » Mar Iun 14, 2011 5:34 pm

nu se pune problema ca e 40 ron sa 200 ron. Multi lucreaza cu RDS si nu cred ca au probleme. Acu depinde si cu cate siteuri stai in HD
studiolove69
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde lucla » Mie Iun 15, 2011 11:46 am

am net de la rds la 40 lei , si stau pe 3 site'uri in HD ( merge lacrima ) .. daca mai bag 1 normal ( nonHD ) incepe sa frame'ze cand dau click de pe un site pe altu ...

cam asta e treaba cu netu la 40 lei ..

conteaza mult placa video + ram + procesor .. cam asta ar fi ordinea
personal am : video: 1gb
ram: 2gb
proc: quad core ( 4 x 2.31 )
lucla
AWStudent
AWStudent

Mesajde melisa_alexa » Mie Iun 15, 2011 3:04 pm

nu stiu cum merge la tine lacrima in HD trei siteuri la mine abia merge unu si ala care se opreste imaginea si la mine nu merge daca stau pe doua e clar se strica si mai repede imaginea cand m misc in camera nu ma misc cum este normal
melisa_alexa
User Avansat
User Avansat

Mesajde lovelyanda » Joi Iul 14, 2011 1:05 pm

lucla scrie:am net de la rds la 40 lei , si stau pe 3 site'uri in HD ( merge lacrima ) .. daca mai bag 1 normal ( nonHD ) incepe sa frame'ze cand dau click de pe un site pe altu ...

cam asta e treaba cu netu la 40 lei ..

conteaza mult placa video + ram + procesor .. cam asta ar fi ordinea
personal am : video: 1gb
ram: 2gb
proc: quad core ( 4 x 2.31 )

nu iti "fram'eaza" din cauza la net...ci din cauza la pc...nu te astepta ca pc tau sa mearga bn asa din bun senin...trebuie configurat si ala cumva...mai pune niste rami totusi...si o sursa buna..si sper ca placa aia de 1 gb sa fie activa,cu sursa pe ea si cooler proppriu...;)
lovelyanda
Incepator
Incepator

Mesajde studiolove69 » Joi Iul 14, 2011 4:30 pm

deci lol... nu m-am putut abtine.. dar cum poti sa spui ca ordinea este: placa vide + ram + procesor?

Adica procesorul la tine este pe ultimul loc?

Placa video este pe ultimul loc si conteaza cel ami putin in acest domeniu. Poti lucra leger cu o placa video incorporata si nu o sa ti se blocheze imaginea nici cu 1 nici cu 3 siteuri in HD pt ca asta tine de PROCESOR care conteaza cel mai mult intr-o configuratie. Normal ca tie iti merg 3 siteuri in HD daca ai un quad core iar cel care a deschis topic avea un core duo. Asa ca .. Procesor cat ami mare.. Quad sau un I3, I5, I7 si minim 4 gb de ram ar fi configuratie ideala.. restul e ca sa fie.
studiolove69
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde melisa_alexa » Vin Iul 15, 2011 12:25 am

Nu stiu dar tot am probleme cu imaginea este norml procesoru sa stea la 70% care ar fi cauza da opreste imaginea bun am scapat cu frezeen am amflat de unde era trebuia sa fac setarile la webcam si am bagat mai multe neoane 6 neone din cauza de la munitor ca era alte culori si nu vedeam bine dar cu oprirea din imagine care se opreste la fie care 1 minut ce are oare de la ce sa fie
melisa_alexa
User Avansat
User Avansat

Mesajde elishot » Vin Iul 15, 2011 4:32 pm

vezi sa nu ai ceva download deschis
Adult Video Chat Tips & Tricks - http://star.foradultchat.com
elishot
Incepator
Incepator

Mesajde melisa_alexa » Sâm Iul 16, 2011 2:40 am

nu este deschis nimic pur si simplu dar nici macar pe site asta nu mai pot sta in HD 1 singur nu vreau mai multe si se blochiaza imaginea decat pe un site dar nici pe asta nu merge
melisa_alexa
User Avansat
User Avansat

Înapoi la Discutii generale