Webcam models

probleme cu internetu sau pc

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

probleme cu internetu sau pc

Mesajde melisa_alexa » Vin Mai 27, 2011 1:34 am

buna all am o mare problema internetu de la rds rcs merge forte prost si daca stau pe 1 site la fel o zi merge mai bine alta mai proasta toti membri se plang ca se vede camera frezen mereu am problema asta sau sa fie de la pc nu cred nu are nici o treaba am pierdut foarte multi membri din cauza asta ba mai mult saraci intra si asa chiar daca se vede cam low si mie una nu am convine ce as putea sa fac nu gsesc prin zona mea reatea de cartier ca imediat schimbam asta nu stiu ce sa fac stiti care ar fi problema ?
melisa_alexa
User Avansat
User Avansat

Publicitate AWStars

Re: probleme cu internetu sau pc

Mesajde Briliant$ » Vin Mai 27, 2011 4:39 pm

1- Internetul ( in cazul asta nu cred sa ti inghete imaginea ci mai degraba sa te deconecteze)
2- Pc-ul ... Sa nu fie virusat , sa nu rulezi torente in timp ce lucrezi ( sa nu uploadezi ) windows batran care se vrea reinstalat, antivirus problematic , update-uri periodice ale windowsului sau ale antivirusului .
3- Un HDD forjat si neascultator iti poate face praff streamingul iar acel frozen image...poate fi rezultatul alterarii lui .
Briliant$
User activ
User activ

Mesajde melisa_alexa » Vin Mai 27, 2011 8:22 pm

buna nu folosesc antivirus eu lucrez de obicei pe trei siteuri una fara hd si pe streamate lucrez in hd si acum nu mai pot sa lucrez pe cams in hd dar in afara de asta eu de exemplu opresc cele doua si vreau sa stau pe streamate si degeaba mai ales se opreste imaginea sta 5 secounde apoi iar revine si inca ceva eu de obicei cum sa spun eu vb acum si dupa 15 secounde atunci vb si eu in camera deci normal se intampla ceva chiar nu dau seama de la ce sa fie si nu ma deconecteaza inghiata imaginea pur si simplu nu stiu eu dau vina pe cei de la rds rcs si pe pc dar am bagat atatia bani an el nu cred ca ar fi de la el
melisa_alexa
User Avansat
User Avansat

Mesajde gabi28 » Sâm Mai 28, 2011 1:05 am

Incearca sa vezi ce viteza de upload ai prima data. Testeaza de mai multe ori pe http://speedtest.net/ si incearca sa compari rezultatele. Nu stiu daca streamate sau cams iti calculeaza viteza de upload, daca da incearca sa vezi acolo ce rezultate iti dau ei. Daca viteza de upload este sub limitele normale pe care le ai in contractul cu RDS, suna la ei, depune o sesizare si daca situatia nu se remediaza mergi la anpc. Daca viteza de upload este ok atunci incearca o scanare completa a pc-ul cu un antivirus bun sau incearca sa reinstalezi windows.
Mult succes !!!
gabi28
User Avansat
User Avansat

Mesajde liviu202 » Sâm Mai 28, 2011 1:26 am

Cand esti conectata pe toate siturile, procesorul in cat la % sta? Daca folosesti alt windows in afara de xp ai latenta foarte mare (adica vorbesti azi si se aude maine). La splittere la fel. Daca le folosesti pe cele free iar ai probleme cu latenta.
liviu202
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde studiolove69 » Sâm Mai 28, 2011 1:18 pm

nu ai probleme de latenta daca folosesti split cam free si nici de sonor. latenta o ai din cauza internetului sau sa te uiti al procesor daca nu iti sta in 100% ceea ce nu este bine si intervin latentele.

daca intri pe acest site: http://speedtest.net/ si faci test la viteza nu selecta ceva din europa... selecteaza SUA ca sa faci testul. daca ai minim 1.5 mb viteza e net ok si te tine cu cateva siteuri.
studiolove69
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde melisa_alexa » Sâm Mai 28, 2011 3:44 pm

Imagine aici este rezultatu si procesoru 27 si sa mentionez ma scuzati ca nu am spus asta folosesc rutar dar nu are de ce sa scada banda de oare ce fratimiu se joaca decat jocuri poate sa fie de la asta ?
melisa_alexa
User Avansat
User Avansat

Mesajde Briliant$ » Sâm Mai 28, 2011 7:26 pm

Incearca sa te conectezi fara router...de multe ori routerele dau rateuri se mai blocheaza etc. Uploadul este cam mic.... Vezi cum se comporta fara router si revino cu un nou post.
Briliant$
User activ
User activ

Mesajde melisa_alexa » Lun Mai 30, 2011 2:56 am

si a revenit anapoi am dat restart la ruter dar imaginea tot se opreste apoi revine
melisa_alexa
User Avansat
User Avansat

Înapoi la Discutii generale