de deea_rose » Joi Iun 02, 2011 5:53 am
Sunt de parere ca Logitech-urile de la noi sunt cam praf.Discut cu un nr de modele de afara si toate lauda pro9000.Pana de curand am lucrat pe un orbit sphere AF de care am fost super multumita.Am achizitionat un pro9000,ca prea il lauda toata lumea.Insa...cea mai mare dezamagire a mea.Mai bine cumparam un Evi SH,cu riscul de a ma trezi cu el nefunctional dupa ceva timp,decat sa dau 400 ron pe pro9000 si sa nu pot lucra o singura zi.imagine f proasta ,pixelata-pe splitcam.low fps pe manycam,verysoft.Orice setari i as face nu reda aceeasi calitate ca sphere.Intrucat Evi SH mi e teama sa iau,camcorder iese din discutie pt ca sunt nevoita sa "sterg" toate urmele dimineata,la sfarsitul turei si mi ar fi greu sa ascund umbrele,trepied,etc pt a nu da de banuit,cred ca nu imi ramane altceva de facut decat sa iau un alt sphere af,iar pro9000 va merge in service pt ca nu cred ca asta e calitatea imaginii pe care trebuie sa o redea.Parerea mea e ca si ceilalti care aveti probleme cu ele,sa le trimiteti in service pt verificari.