Am o problema cu webcam'ul (Logitech Quick Pro 9000) pe care l-am achizitionat recent! Nu reusesc sa-l setez sau sa-i dau de capat astfel incat sa fiu multumita de achizitia facuta! In softul camerei imaginea este satisfacatoare (claritate, contrast,luminozitate) , dar prin split si implicit (online pe LJ) imaginea este dezastruasa!
Am incercat si Super WebCam , se vede un pic mai bine intradevar, dar CPU este undeva pe la 100 (mananca mai mult procesor decat Split Cam)
Citisem pe undeva pe aici, pe forum, ca setarile trebuiesc facute toate manual...asa ca am debifat tot ce e cu "auto" de prin meniul web cam'ului ! Am gresit undeva??
Am asa: Image Quality
- Right Light / OFF (debifat)
- Gain >>>> Auto / OFF (debifat)
- Anti -Filicker /bifat NTSC -60 Hz
- Auto Focus / OFF (debifat)
Cam atat. Asta am crezut eu ca are relevanta! (nah...cam atat ma pricep)
Ce ar mai fi de spus??
De mentionat ca si ca sursa de lumina folosesc :
LUSTRA - doua becuri economice (lumina alba) a cate 18 W fiecare >>> deasupra patului!
LAMPA - un bec economic (tot lumina alba) a 20 W >>>asezata in fata, pe monitor!
Stiu ca e posibil sa am nevoie de lumina galbena (sau rece) cum i se mai spune...insa unde ar trebui asezata? pentru un rezulatat satisfacator!
Imaginea se vede cumva...cu "purici" (daca pot spune asa), pixelat :| si nu e clara!
Acum am sa va intreb pe voi. Pot obtine o imagine mai clara?? De mentionat si faptul ca webul este prin USB! Citisem pe forum ca daca ar fi fost conectata prin TV TUNER imaginea ar fi mult mai de calitate!
Exista vreun fel de adaptor astfel incat sa pun un web cu interfata USB prin TV-tuner?? Probleme cu internetul nu cred ca am (Uploudul este bunicel)!
Mai are ceva "secrete" ascunse acest model de Logitech??Poate v-ati confruntat si voi cu probleme de genul! Am cateva zile... de cand ma chinui(in fiecare seara incerc in fel si chip sa o setez)...de cand citesc orice informatie cu privire la aceasta, insa nu am reusit sa dezleg "misterul"!
Inca o data fac apel la bunavointa voastra si va rog sa ma ajutati...fiecare dupa posibilitate si cunostinte!
Va doresc Mult Succes!
Multumesc!