Webcam models

Probleme cu Logitech Pro 9000

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Probleme cu Logitech Pro 9000

Mesajde playboy88 » Joi Dec 02, 2010 9:47 pm

Buna la toata lumea!
Am o problema cu webcam'ul (Logitech Quick Pro 9000) pe care l-am achizitionat recent! Nu reusesc sa-l setez sau sa-i dau de capat astfel incat sa fiu multumita de achizitia facuta! In softul camerei imaginea este satisfacatoare (claritate, contrast,luminozitate) , dar prin split si implicit (online pe LJ) imaginea este dezastruasa! :smt010
Am incercat si Super WebCam , se vede un pic mai bine intradevar, dar CPU este undeva pe la 100 (mananca mai mult procesor decat Split Cam) :smt009
Citisem pe undeva pe aici, pe forum, ca setarile trebuiesc facute toate manual...asa ca am debifat tot ce e cu "auto" de prin meniul web cam'ului ! Am gresit undeva?? :oops:
Am asa: Image Quality
- Right Light / OFF (debifat)
- Gain >>>> Auto / OFF (debifat)
- Anti -Filicker /bifat NTSC -60 Hz
- Auto Focus / OFF (debifat)
Cam atat. Asta am crezut eu ca are relevanta! (nah...cam atat ma pricep) :smt009
Ce ar mai fi de spus??
De mentionat ca si ca sursa de lumina folosesc :
LUSTRA - doua becuri economice (lumina alba) a cate 18 W fiecare >>> deasupra patului!
LAMPA - un bec economic (tot lumina alba) a 20 W >>>asezata in fata, pe monitor!
Stiu ca e posibil sa am nevoie de lumina galbena (sau rece) cum i se mai spune...insa unde ar trebui asezata? pentru un rezulatat satisfacator!
Imaginea se vede cumva...cu "purici" (daca pot spune asa), pixelat :| si nu e clara!
Acum am sa va intreb pe voi. Pot obtine o imagine mai clara?? De mentionat si faptul ca webul este prin USB! Citisem pe forum ca daca ar fi fost conectata prin TV TUNER imaginea ar fi mult mai de calitate! :smt011 Exista vreun fel de adaptor astfel incat sa pun un web cu interfata USB prin TV-tuner??
Probleme cu internetul nu cred ca am (Uploudul este bunicel)!
Mai are ceva "secrete" ascunse acest model de Logitech??Poate v-ati confruntat si voi cu probleme de genul! Am cateva zile... de cand ma chinui(in fiecare seara incerc in fel si chip sa o setez)...de cand citesc orice informatie cu privire la aceasta, insa nu am reusit sa dezleg "misterul"!
Inca o data fac apel la bunavointa voastra si va rog sa ma ajutati...fiecare dupa posibilitate si cunostinte!
Va doresc Mult Succes!
Multumesc!
playboy88
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: Probleme cu Logitech Pro 9000

Mesajde ButterflyKiss » Joi Dec 02, 2010 10:30 pm

joaca-te cu setarile.. tine right light on, tine pe european 50hz
la mn se vede super si n-am cn stie ce lumina in camera, superwebcam nu consuma mult daca il tii pe 320 focusul tine-l pe manual.. k daca te misti putin rpd o ia razna cu split intradevar se vede oarecum aiurea.. si pe jasmin se poate vedea aiurea si daca nu ai net bun
ButterflyKiss
AWStudent
AWStudent

Mesajde ionut_ro » Vin Dec 03, 2010 11:36 am

testele de banda fa-le pe servere din usa... acolo vezi ce upload ai. ca daca faci pe servere din romania e normal sa ti se para ca ai upload bun.
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde playboy88 » Vin Dec 03, 2010 5:03 pm

ionut_ro scrie:

testele de banda fa-le pe servere din usa... acolo vezi ce upload ai. ca daca faci pe servere din romania e normal sa ti se para ca ai upload bun.

Imagine

Los Angeles / CA
Eu totusi raman la opinia mea :roll: cum ca uploadul ar fi bunicel...gresesc??:D
playboy88
AWStudent
AWStudent

Mesajde ionut_ro » Vin Dec 03, 2010 5:23 pm

nu am zis ca ai fi gresit... era doar o sugestie...
intradevar upload-ul e bun. problema nu e de aici cu siguranta.

Bafta acolo!!! :rock:
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde playboy88 » Vin Dec 03, 2010 5:36 pm

Deci excludem din ecuatie posibilitatea ca internetul sa fie slab....
Astept si alte pareri...
Multumesc Ionut!
playboy88
AWStudent
AWStudent

Mesajde liviu202 » Sâm Dec 04, 2010 12:35 am

foloseste splittul de la verysoft seteaza-l in 640*480. Calitatea nu se pierde si consuma putine resurse.
liviu202
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde playboy88 » Sâm Dec 04, 2010 3:09 am

am sa il caut si promit ca va spun si voua daca au aparut sau nu ceva schimbari!! :lol: :rock:
Multumesc liviu!
Alte sfaturi/sugestii?? in legatura cu problema mea...:D
cu luminile cum ma sfatuiti sa fac??
playboy88
AWStudent
AWStudent

Mesajde ardientestd » Dum Dec 05, 2010 6:34 am

DVdriver. Nu este free dar are o claritate excelenta si isi merita banii.
ardientestd
User activ
User activ

Mesajde Under10 » Dum Dec 05, 2010 11:11 pm

Eu nu folosesc webcam dar incerc sa-mi dau cu parerea .
Spui ca imaginea in softul lui se vede perfecta deci excludem si varianta ca ar fi stricat webcamul nu ?
Webcamul nu il poti conecta la tv-tuner .
Lumina la webcam nu este pretentioasa ... trebuie lumina alba (ca la neon ) si lumina galbena ( vechile becuri) .
Splitul nu conteaza chiar asa mult .... ar trebui sa se vada OK cu splitcam sau superwebcam .
Restul tine de setarile splitului si al webcamului .

Bafta
Under10
Profesionist
Profesionist

Mesajde ionut_ro » Lun Dec 06, 2010 1:41 pm

ai incercat sa shimbi portul usb in care e bagata camera?
ar putea fi asta un motiv
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde playboy88 » Lun Dec 06, 2010 6:18 pm

Buna!
Am doua zile de cand nu am intrat online! Am avut ceva probleme...si nu am mai intrat deloc!in fine...
ardientestd scrie:DVdriver. Nu este free dar are o claritate excelenta si isi merita banii.

Am cautat...si am gasit acest DVdriver...chiar free :D http://www.brothersoft.com/dvdriver-download-39371.html uiteti si linkul pentru vers : 1.0.3.25 Este vechi ?? Nu de alta...dar spunandu'mi ca nu este free...m'am gandit ca asta e o versiune mai veche (astfel incat am descarcat'o moca) :smt003
Am descarcat si splittul de la VerySoft...urmeaza sa-l testez si pe acesta!:)
Under10 scrie:Spui ca imaginea in softul lui se vede perfecta deci excludem si varianta ca ar fi stricat webcamul nu ?

Da, excudem aceasta varianta! Abia l-am cumparat :tonqe: si plus de asta in softul web'ului se vede chiar Ok!
ionut_ro scrie:ai incercat sa shimbi portul usb in care e bagata camera?

La asta chiar nu m-am gandit :lol: da...ar putea fi un motiv! Am sa incerc si asta...am doua porturi USB in fata la unitate...si mai sunt si in spate!
Multumesc Ionut, Under10, si la toti ceilalti! Va tin la curent :yawinkle:
Bafta!
playboy88
AWStudent
AWStudent

Mesajde Moscraciun » Mar Dec 07, 2010 12:01 am

Am cumparat verysoftul webcamsplitter si fix pix,sunt dezamagit de crap. Nu imi merge sa stau in 800x600 in softu de la jasmin,adica nu ma lasa sa stau in hd pe jasmin iar acum mi se pare ca numai prin softul lor se poate intra.Nu am probat pe alte situri dar sincer,eu cum stau numai pe jasmin pentru moment m-a dezamagit extrem de mult softu asta pe care am mai dat si bani.In celelalte rezolutii adik 640x480 si 320x240 sta fara nici o problema dar degeaba daca nu pot sa folosesc webul la potentialul sau maxim(logitech 9000 pro for business).Mentionez ca imi mergea splitterul cand era neinregistrat si pe 800x600 dar acu imi da 2 erori de genul ca device dosen't fit settings si ecran negru.Daca stiti careva ceva,luminati-ma si pe mine va rog.
Moscraciun
User Avansat
User Avansat

Mesajde playboy88 » Mie Dec 08, 2010 10:56 pm

Mda...sunt dezamagita de aceasta cameara web:|! Cum se poate vedea mai bine pe un Microsoft Life Cam HD 5000 MULT mai bine decat se vede un Logitech Quick Pro 9000??? :(
Precizez ca aceasta camera (Microsoft Life Cam) scoate o imagine foarte buna...si nici macar nu are nevoie de juamtate din lumina care o am eu pentru Logitech!
Nu mai stiu ce sa fac...mi-a mancat zilele camera asta....
playboy88
AWStudent
AWStudent

Mesajde VIKY! » Joi Apr 21, 2011 6:48 pm

Buna spune-mi te rog cum ai rezolvat problema cu logitechul9000 ca si eu mi-am luat acum 2 zile si nu sunt multumita de ea.. pe site-uri se vede imaginea pixelata,rau cu superwebcamul dar nu pot sta doar cu softul ei avnad in vedere ca vreau sa lucrez pe 3 siteuri..merci frumos!
VIKY!
Incepator
Incepator

Următorul

Înapoi la Discutii generale