Webcam models

probleme la microfon

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

probleme la microfon

Mesajde ALESIA69 » Lun Aug 30, 2010 7:00 pm

mi-am cumparat un nou laptop si am o problema pe jasmin daca las microfonul activ(al laptopului)imi inchide mozila si implicit jasmin daca dau fara microfon merge..........intrebarea mea ar fi ce program imi trebuie sau ce pot sa fac....mentionez ca nu-mi vede nici castile....va multumesc anticipat
ALESIA69
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: probleme la microfon

Mesajde Utilizator sters » Lun Aug 30, 2010 8:41 pm

Da mai multe detalii te rog...ce windows ai,daca ai probleme cu el,daca ai update la zi,ce versiune de firefox folosesti,daca ai pluggins-urile instalate toate,flash player...etc.Castile banuiesc ca nu sunt setate nici din laptop din aceasta cauza nu le vede nici pe jasmin.Trebuiesc setate din control panel-sound speech and Audio devices...Cum se manifesta cand se inchide firefox?dispare si atat?sau iti da acea eroare cu send ori dont send?
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde ALESIA69 » Mar Aug 31, 2010 3:47 pm

folosesc windows 7 ultimate,nu am probleme cu el de abia e bagat de o sapt,firefox e cel dat de jasmin nu mai stiu care dar e cel recomandat de ei,am instalat tot zic problema cred eu ceva se bate cap in cat de-mi inchide mozilla si cand mi-o inchide imi apare.......firefox has stopped working si cand dau la viev detailsimi apare... Problem Event Name: BEX
Application Name: firefox.exe
Application Version: 1.9.1.3834
Application Timestamp: 4c2c67cb
Fault Module Name: npperformeroptimum.dll
Fault Module Version: 3.1.5.5
Fault Module Timestamp: 491e99b3
Exception Offset: 00068771
Exception Code: c0000409
Exception Data: 00000000
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Locale ID: 1033
Additional Information 1: 3b0b
Additional Information 2: 3b0bf1b41ba8db208dcd818b8b73448f
Additional Information 3: cc84
Additional Information 4: cc8474bf0bae6c7958ccf4c93786d731

Read our privacy statement online:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid= ... cid=0x0409

If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
C:\Windows\system32\en-US\e..................azi dim am incercat si a mers(am incercat de patru ori)acum cand am vrut sa intru nu mai merge...cand vreau sa intru on-line si bifez microfonu se inchide(la ei cand dau sa vad daca imi merge castile imi arata ca merge)
ALESIA69
AWStudent
AWStudent

Mesajde theselby » Mar Aug 31, 2010 3:59 pm

Salut,

raporteaza aceasta eroare de mai sus catre cei de la support pe livejasmin.
Dupa cum poti observa acolo, este vorba de o eroare a PerformerOptimum care este softul lor: Fault Module Name: npperformeroptimum.dll Ei vor reusi astfel sa faca debug pe libraria lor astfel incat sa determine care este problema.

Intre timp, asigura-te ca ai driverele audio instalate corect si ca sunt ultimele si cele stabile de la provider, si musai pentru Win7. Este foarte posibil ca modulul PerformerOptimum sa pice atunci cand incearca sa seteze volumul de recording pe input-ul audio ce il setezi tu, iar in caz de drivere faulty, pica.

Mult succes
Studio video-chat IASI - CHATLIVE | http://chatlive.ro
Ghid MyFreeCams | http://tinyurl.com/mfc-guide
Documentatie videochat | http://tinyurl.com/videochat-guides
theselby
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde sadicool » Mar Aug 31, 2010 9:31 pm

Este o problema cu registrii , o problema a windowsului chiar daca tie iti afecteaza mozilla , incearca sa gasesti un driver compativil cu w7 si o sa se rezolve daca imi ofereai si un model de laptop iti dadeam link catre driver..
www.avs-media.com
www.adultvideochatsex.com
www.flirtshows.com
sadicool
AWStudent
AWStudent

Mesajde ALESIA69 » Mar Aug 31, 2010 11:33 pm

am un laptop NOTEBOOK HP COMPAQ PRESARIO CQ61-485EQ AMD ATHLON II DUAL CORE M320 2.1GHz,3 GB,320GB.......MULTUMESC MULT
ALESIA69
AWStudent
AWStudent

Mesajde sadicool » Mie Sep 01, 2010 10:09 pm

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/soft ... t=4247020& sper sa te ajute nu stiu exact ce w7 ai .. asa ca alege tu daca ai pe 32(86) sau 64
www.avs-media.com
www.adultvideochatsex.com
www.flirtshows.com
sadicool
AWStudent
AWStudent

Înapoi la Discutii generale