Comentarii site-uri de video chat . O lista intreaga de site-uri si comentarii despre acestea .
Moderator: Alexiss
de liviu202 » Vin Iul 30, 2010 4:31 pm
Si decat sa mai scazi din procentul ala de 45% mai bine stai in HD si apari automat pe prima pagina.
-
liviu202
- Cunoscator

-
-

Publicitate AWStars
-
de Utilizator sters » Vin Iul 30, 2010 4:50 pm
Oricum @liviu...eu zic ca e mai bun cams.com decat jasmin in prezent...sau cel putin asa era acum 2 luni. Daca ar fi sa aleg acum intre LJ si cams.com as ramane la a doua varianta....
Succes acolo!
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
de liviu202 » Vin Iul 30, 2010 6:28 pm
Nu am zis ca e un site naspa. Chiar e un site foarte bun. Poti sa stai lejer la 2.99 pe el pe cand la LJ membrii deja se cam uita urat la pretul asta. Oricum pentru cams iti trebuie un calculator mai performat.Daca nu stai in HD mai bine nu mai intri(esti automat pe prima pagina). Am vazut ca xlove a inceput sa faca la fel. Te obliga sa stai in HD pentru prima pagina.
-
liviu202
- Cunoscator

-
de fetish » Vin Iul 30, 2010 7:23 pm
eu am renuntata la ray dat procentului prea mic pt gustul meu si mai ales datorita faptului ca mai nou te obliga sa stai 80 de ore online ca sa ti ieie procent 100 % din fan memebers (daca a m gresit sa ma corecteze colegii care stiu mai bine)
sincer mi se pare aberant sa fiu obligat sa stau un numar de ore online numai ca sa imi iau bnaii pe care de fapt i ma castigat eu ; iar profitul tocmai asta inseamna maxim de castig cu minim de efort
"Better to rule in hell than serve in heaven." -Milton
-
fetish
- Cunoscator

-
-
de liviu202 » Vin Iul 30, 2010 8:03 pm
da ai dreptate. oricum 80 de ore pe luna nu e exagerat(cam 4 ore pe zi/5 zile pe sapt). Oricum le stai. Cica sa ajuns aici pentru ca erau modele care intrau de cateva ori pe luna online si membrii plateau degeaba pentru fanclub, adica luau teapa.
-
liviu202
- Cunoscator

-
de pupuk » Mar Aug 31, 2010 3:23 pm
buna tuturor, eu am lucrat pe cams cam o jumatate de an si sa fiu sincera nu mi s-a parut extraordinar,dar asta poate pt k eu lucrez numai la fetish si poate din cauza asta nu am nimerit asa de multi membri dornici sa cheltuie fara sa ceara nude sau sex shows,in rest cu plata au fost corecti nimik de zis insa chiar nu mi se pare corect sa ti se impuna un nr de ore pe luna k sa poti primi 100% din fanclub,cu toate k stateam se intampla poate sa am probleme si sa nu pot intra 2-3zile si ma deconectau o zi intreaga pt k nu am fost online...ciudat Va doresc mult succes
-

pupuk
- AWStudent

-
-
de fetish » Mar Aug 31, 2010 4:14 pm
si aria fetish ului e destul de raspandita pe ray ; mai nou ma iincitat discutia voastra si per asta l am deschis ca sa stau online ; impresii : -trafic mai bun ca in anii trecuti - cereri de fetish uri destule ; chiar si din astea mai kinkioase gen un bdsm oun wax nu banalul is mult cautatul latex -memebrii destul de politicosi intra relativ repde in pvt -la banii sunt corecti as always
multa bafta
"Better to rule in hell than serve in heaven." -Milton
-
fetish
- Cunoscator

-
-
de maniacul » Dum Sep 12, 2010 6:30 pm
deci am o problema..ordinarii astia nu mai raspund decand cu faza cu epassportul la mailuri...de cand tot incerc sa schimb paymentul prin paypal...si a auzit cineva pana acum de un chargeback care mi-a aparut peste noapte de un pvt cu un membru care INTRADEVAR nu l-am avut...deci nici nu am avut privat cu membrul respectiv chiar inainte sa ma deloghez si e unu de 47 de $ ca a stat o ora si ceva in pvt...le-am dat mailuri....printscreen la ce s-a intamplat dar useless...mi-au trimis un singur mail dupa nush cate le-am trimis...ca imi dadeau explicatii ce e ala chargeback....da ceva concret nu...mai ales ei fiind f draguti sa ne dea inapoi banii care i-au trimis la epass din greseala....are cineva idee?
-
maniacul
- AWStudent

-
-
de Utilizator sters » Dum Sep 12, 2010 6:44 pm
Din cate stiu eu,cei de la cams sunt foarte seriosi cu platile.Despre chargeback,da mai multe detalii te rog.Daca nu stim despre ce este vorba,nu iti putem da nici un sfat Succes acolo!
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
de maniacul » Dum Sep 12, 2010 6:47 pm
pai azi ma trezesc cand ma uit la earnings....ca am un chargeback....de la un membru cu care nu am avut privat ieri.....de 47 de minute.....eu am mai avut avut un pvt cu el dar acum cateva zile de 26 de minute....
-
maniacul
- AWStudent

-
-
de maniacul » Dum Sep 12, 2010 6:48 pm
[quote="maniacul"]pozaquote]
-
maniacul
- AWStudent

-
-
de maryna » Lun Sep 13, 2010 6:12 pm
exista problema chargebackurilor la cams dar nu e cum a fost candva eu acu 4 ani am avut chargeback de 600$ si eram la studio deci imaginativa.. acu mai sunt dar mici... oricum nu pica bine .. in afara de asta cams e un site fffff.. bun.. eu pe lj nu am facut bani niciodata... si 2,99 e un pret pe care multe fete si eu in fol doar pentru fani asa ca up up fetelor.. prietenul meu are 2,99 si face ca baiat in jur de 200.. eu stau cu 3,99.. candva situl acesta avea un pret standart de 4.99 si se faceau bani.. nus daca ati vazut e si acu o fata care are 9.99.. nus ce face dar stiu ca e sus.. deci ideea e ca daca noi nu tinem de pret nu avem pe ce critica fifitele alea cu showurile pe free.. e un site cu potential si pe care se merita sa depui tot efortul sa stai.. mult succes
-
maryna
- User activ

-
-
de studiolove69 » Lun Sep 13, 2010 8:43 pm
salut, am o rugaminte daca poate cineva sa imi spuna cum apare pe contul de epassport plata de la streamray in descriere? adica apare.. palta de la streamray?/ cams? sau ce denumire are? si in contul de studio la Show Payments va apare ceva? adica plati facute de ei anterior?
multumesc mult
-

studiolove69
- Cunoscator

-
-
de liviu202 » Lun Sep 13, 2010 8:52 pm
Da, apar platile facute anterior in contul de studio. Si in epassporte apare ca 127161 .
-
liviu202
- Cunoscator

-
de studiolove69 » Lun Sep 13, 2010 8:57 pm
liviu202 scrie:Da, apar platile facute anterior in contul de studio. Si in epassporte apare ca 127161 .
multumesc
-

studiolove69
- Cunoscator

-
-
Înapoi la Site-uri video chat