Webcam models

Probleme cu paymentul pe cams.com

Comentarii site-uri de video chat . O lista intreaga de site-uri si comentarii despre acestea .

Moderator: Alexiss

Probleme cu paymentul pe cams.com

Mesajde creola » Mar Iul 27, 2010 6:28 am

buna daca poate cineva ma ajuta plz ?!!
am creat acount pe cams.com am muncit 2 saptamini in fine banii nu au ajuns acu deja am inca 2 saptamini muncite si mie frica ca nu mai ajung nici astia si muncesc aiurea ,de trimis scrisori la administratie ...cred k iam inundat cu intrebari si cereri explicative oricum raspund o data la 48 de ore dar nimic concret macar sa imi explice care e cauza ?! ma ajutacineva ??va roggg id de epassporte a fost trimit inca de mai inainte si l-ammai trimis inca de cam 5 ori si ei oricum tac ... :(
creola
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Re: Probleme cu paymentul pe cams.com

Mesajde Utilizator sters » Mar Iul 27, 2010 8:31 am

Din cate stiu eu sunt seriosi cu plata...Mai asteapta...cu siguranta se va rezolva problema :yawinkle:

Succes!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde kin3zu78 » Mar Iul 27, 2010 4:36 pm

foarte seriosi la plata , vezi ca nu cumva sa fii trecut tu ceva date eronate la payment. Eu nu am avut probleme cu ei niciodata.
kin3zu78
User activ
User activ

Mesajde Utilizator sters » Mar Iul 27, 2010 11:19 pm

Contul de epass e facut de tine s-au l-ai obtinut printr-un site?
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde creola » Joi Iul 29, 2010 2:34 am

ms ptu raspuns .... deja mi-au scris dar greu ajunge la ei ...epassporteul e creat de mine doar ca pe toate saiturile cind te inregistrezi se cere automat epassporteul dar la astia nu ,eu in schimb am trimis id-ul mai inainte iar ei sustin ca banii sunt trimisi pe cec la ce bun mie cecul mrs orikum ... :P
creola
Incepator
Incepator

Mesajde Utilizator sters » Joi Iul 29, 2010 12:16 pm

Pai cum la ce bun? Banii ai ridici cu cec-ul de la banca doar ca alergi mai mult :yawinkle:

Succes acolo!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde gabitza25 » Joi Iul 29, 2010 7:35 pm

kin3zu78 scrie:foarte seriosi la plata , vezi ca nu cumva sa fii trecut tu ceva date eronate la payment. Eu nu am avut probleme cu ei niciodata.

Da e adevarat. pot sa-ti zic si eu. privatexcams.com si cams.com is cam cele mai serioase site-uri.
gabitza25
Incepator
Incepator

Mesajde Utilizator sters » Joi Iul 29, 2010 7:41 pm

Prietene...inceteaza cu spam-ul! Vezi ca ai sectiune separata pentru reclame gratuite!

Succes!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde fetish » Vin Iul 30, 2010 8:38 am

gabitza esti enervant si fraier honestelly ; lasa naibii site ul ca o sa faci bani de pe urma lui fix cat sa ti mai aprinda oamenii o lumanare la biserica cand oi murii :vom:

p.s. cand io va spuneam ca a face site uri e o moda v aluati de mine si aruncati cu rosii ca nu ajutam tinerii intreprinzatorii ; nah tineri intreprinzatori poftim :smt011
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
fetish
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Utilizator sters » Vin Iul 30, 2010 12:05 pm

Si uite asa mai apare cate un site fantoma :smt018
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde Michelle » Vin Iul 30, 2010 1:02 pm

Dar siteul asta Cams.com iti mai opreste inca 35 % din banii care iti revin tie ca model in afara de comisionul normal (si gras ;) ) pe care il percepe (ca orice site) ? Sau n-am inteles eu bine de aici?

Important Note: Your payout is calculated NET of credit card (10%) and marketing expenses (25%). You are able to earn 15-45% of this amount.
Michelle
User Avansat
User Avansat

Mesajde Utilizator sters » Vin Iul 30, 2010 1:21 pm

Draga Michelle...procentul ti-l alegi cum doresti intre 15 respectiv 45% insa va trebui sa gandesti de doua ori inainte deoarece cu cat alegi un procent mai mare cu atat mai in spate esti pozitionata pe pagini.Mai conteaza si raiting-ul dar conteaza foarte mult si acest lucru...e cam aiurea,stiu :roll:
Take a look!

"Increase your audience and make more money by adjusting your earning percentage. A lower earning percentage will place you higher on the Who's Online Now page. This will let the fans see you before other models on the page and will help give you more fans.

The ranking below is where you will be in the "Who's online Now" page if you broadcasted at this moment. Change your earning percentage and see where you would be placed compared with the other models. A higher rank means more users will get a chance to see you.

As an added bonus, models whose earnings percentage is less than 30% get their listing highlighted in red on the Who's Online page. Your stream will also be randomly selected for our new live animation feature, drawing extra attention to your Stream!"

Sper ca te-am lamurit...
Bafta acolo!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde Michelle » Vin Iul 30, 2010 2:12 pm

Nu m-am referit la asta, stiu faza cu procentul pe care pot sa mi-l aleg eu intre 15 % - 45 % si cu pozitionarea in pagina in functie de ce procent imi aleg...

Daca imi aleg de ex 35 % , din 100 $ cheltuiti de un anumit membru la mine in pvt normal ar fi sa iau 35 right?

Dar exact deasupra motorului de setare a procentului e chestia asta : "Important Note: Your payout is calculated NET of credit card (10%) and marketing expenses (25%). You are able to earn 15-45% of this amount. "

Asa ca am sunat al ei si mi-au explicat ca din procentul care ii revine modelului se mai opreste inca 10 % pt taxele cartilor de credt si 25 % pt taxele de marketing !

Asta ar insemna ca daca imi aleg procent de 35 % din fiecare 100 $ cheltuiti de un anumit membru la mine in pvt in loc sa castig 35 $ castig de fapt 23 $ ?! :shock:

Sa ma corecteze cineva daca gresesc, fiindca n-am de unde sa stiu cat se castiga de fapt pe siteul asta, am cont dar inca n-am stat pe el si daca e adevarat ce am scris mai sus, nici nu o sa stau vreodata :rolleyes:
Michelle
User Avansat
User Avansat

Mesajde Utilizator sters » Vin Iul 30, 2010 2:32 pm

Nu Michelle...Daca alegi 35%,la fiecare 100$ cheltuita de un membru cu tine partea care iti revine este de 35$.Asta are acelasi procedeu ca si LJ doar ca aici ai putin mai multe avantaje...
De recomandat nu iti pot recomanda acest site deoarece nu mai lucrez cu el de ceva timp si nu stiu exact daca mai este ok.Cat am colaborat cu ei nu pot spune ca a fost rau...Incearca si vezi sau mai asteapta o parere de la cineva care inca lucreaza cu ei :yawinkle:

Bafta acolo!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde liviu202 » Vin Iul 30, 2010 4:25 pm

Ai dreptate michelle. Pe cams ar trebui sa stai la 2.49 ca sa iti iei aceeasi bani ca si pe LJ la 1.99. Dar la cams ai avantajul ca iti mai iei un procent si de la bounty members. O sa vezi ca in cateva luni o sa ajungi sa ai destul de multi.
liviu202
Cunoscator
Cunoscator

Următorul

Înapoi la Site-uri video chat