Nu m-am referit la asta, stiu faza cu procentul pe care pot sa mi-l aleg eu intre 15 % - 45 % si cu pozitionarea in pagina in functie de ce procent imi aleg...
Daca imi aleg de ex 35 % , din 100 $ cheltuiti de un anumit membru la mine in pvt normal ar fi sa iau 35 right?
Dar exact deasupra motorului de setare a procentului e chestia asta : "Important Note: Your payout is calculated NET of credit card (10%) and marketing expenses (25%). You are able to earn 15-45% of this amount. "
Asa ca am sunat al ei si mi-au explicat ca din procentul care ii revine modelului se mai opreste inca 10 % pt taxele cartilor de credt si 25 % pt taxele de marketing !
Asta ar insemna ca daca imi aleg procent de 35 % din fiecare 100 $ cheltuiti de un anumit membru la mine in pvt in loc sa castig 35 $ castig de fapt 23 $ ?!
Sa ma corecteze cineva daca gresesc, fiindca n-am de unde sa stiu cat se castiga de fapt pe siteul asta, am cont dar inca n-am stat pe el si daca e adevarat ce am scris mai sus, nici nu o sa stau vreodata