Webcam models

Probleme Paypal

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Re: Probleme Paypal

Mesajde Alexiss » Lun Dec 12, 2011 8:58 pm

Ca orice intrument de plata sau serviciu in acest sens , exista reguli ... Cand te conformezi acestora totul merge uns si nu ai de ce sa ai probleme .
Eu personal lucrez intens prin paypal , primesc foarte multi bani prin aceasta metoda , platesc de asemeni sume importante prin aceiasi metoda . Am trecut cu succes peste orice verificari au fost necesare (adresa , ID , etc.) , procesele de verificare au fost extrem de rapide ( sub 24 de ore de la transmiterea documentelor ).

Comisioanele in schimb sunt un pic piperate , dar aia e cu totul si cu totul alta poveste .

In concluzie grigoryev , nu sunt absolut deloc de acord cu tine ...
Alexiss
Administrator
Administrator

Publicitate AWStars

Mesajde ella_studio » Mar Dec 13, 2011 3:48 pm

NCG da o sa-i primesti eu am asteptat 180 si fix dupa ce au trecut zilele mi-au trimis mail cum ca pot sa-mi retrag banii acum sper sa fie si la tine la fel sa nu se mai gandeasca sa mai adauge alte reguli sau mai stiu eu ce. Bafta si spor la $$$
Nedreptatea supara pe omul cinstit. (Cicero)
ella_studio
AWStudent
AWStudent

Mesajde grigoryev » Sâm Dec 17, 2011 11:12 pm

Alexiss scrie:In concluzie grigoryev , nu sunt absolut deloc de acord cu tine ...

in concluzie na-i ce face trebuie sa mergi pe drumu pe care vor ei eu am pierdut cateva mii de euro din cauza paypal si alertpay
http://downloadfreemovie.biz Free download movie at any time from here and very fast download speeds
grigoryev
User activ
User activ

Mesajde Alexiss » Dum Dec 18, 2011 8:40 am

grigoryev scrie:
Alexiss scrie:In concluzie grigoryev , nu sunt absolut deloc de acord cu tine ...

in concluzie na-i ce face trebuie sa mergi pe drumu pe care vor ei eu am pierdut cateva mii de euro din cauza paypal si alertpay

Pare rau sa aud asta .
Nu cunosc alertpay , dar de Paypal pot citi 1000 de povesti , am avut probleme , le-am rezolvat de fiecare data in timp util , si nu mi-a lipit un cent niciodata , deci am o experienta placuta cu ei . Nah ... acum am mai dus si bani de adult pe acolo , dar am avut grija de fiecare data sa ma acopar , sa nu fir probleme .
Nu pot spune acelasi lucru despre alte instrumente , nici de defunctul epassporte , nici de payoneer ...

Click2pay iarasi e foarte fain si sigur .
Alexiss
Administrator
Administrator

Anterior

Înapoi la Discutii generale