Aaa....dap...ai dreptate ...ti-ai raspuns singura.
Hai sa-ti spun si varianta mea...
1 PayPal nu blocheaza niciodata conturile datorita tranzactiilor multe . Mai exact tu ai 3 conturi si tocmai asta este problema...3 conturi care au la baza acelasi ip , 3 conturi neverificate SAU 2 conturi neverificate si unul verificat pe care il incarci de pe celelalte doua. Si mie mi s-ar parea dubios ...Tie nu ?
2 Conturile neverificate mai devreme sau mai tarziu vor fi blocate de catre paypal pana in momentul in care vii cu dovada ca iti apartine contul.
3 Pentru a evita sa ti se mai blocheze contul incearca sa :
- Nu faci tranzactii dubioase sau cel putin sa nu ai plangeri.
- Fara tranzactii adult ( camshow )
- Fara mesaje din partea senderilor ( 20 minutes pvt show )
- Fara tepe...nu ai nevoie de plangeri nici macar pe un cont verificat
- Nu folosi mai mult de un cont de paypal de pe aceeasi adresa ip
- Sa nu te loghezi de pe alt ip pe paypal decat din momentul in care contul ti-a fost verificat definitiv si ai trecut de limita a 2000 eur
- Din browseer nu fugi de pe un site adult direct pe paypal dot com si nici invers
- Nu te lua cu ei in gura :)) ai pierdut din start. Paypal este recunoscut ca fiind una din companiile care nu isi respecta termenii si conditiile care guverneaza serviciile proprii.
- In momentul in care ti-a fost inchis un cont NU incerca sa iti deschizi altul de pe aceeasi adresa Ip.
- In cazul in care ai un site propriu adult sa NU pui butoanele de paypal pe saitul tau...contul va fi blocat pt totdeauna
- In cazul in care contul tau a fost blocat definitiv NU mai incerca sa iti faci un altul nou deoarece te asigur ca acel cont va avea viata scurta iar verificarea nu va mai avea loc cu niciun alt card sau act de identitate ce iti apartine.
Ai avut o suma considerabila pe conturi si ti-au fost blocate ? Singura optiune pe care o ai este sa le dai refund la membrii care ti-au platit acele sume...in speranta ca acestia din urma iti vor trimite banii aceea prin alta modalitate de plata . Altfel...eu as fi multumit ca nu ingras porcul celor de la paypal . Intotdeauna am ras conturile de bani :))
Sunt sigur ca ai inteles cate ceva ...sper sa te descurci mai bine data viitoare .