angajari video chat

Am probleme cu softul de la jasmin

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Am probleme cu softul de la jasmin

Mesajde ALESIA69 » Dum Apr 11, 2010 12:45 pm

am un cont pe jasmin si am incercat sa schimb camera web cu o camera viseo de la sonny sr 35e...pe mesenger merge mi-o vede dar pe jasmin nu vrea deloc daca setez allow imi inchide jasminu si-mi apare urmatorul mesaj"firefox.has a problem and crashed"......am instalat si splitcam dar cand vreau sa fac ceva pe acolo imi apare urmatorul mesaj "this device is not supported.set device:renderstream()failed with error code 0x80040217.........nu mai stiu ce sa fac am stat aseara cu cei de la jasmin 10 ore si m-au pus sa instalez si sa dezinstalez de m-am plictisit.....cine poate sa ma ajute si pe mine.....eventual sa vina sa vada despre ce este vorba platesc daca e nevoie plllllllllllllll
ALESIA69
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: Am probleme cu softul de la jasmin

Mesajde Under10 » Dum Apr 11, 2010 2:16 pm

Ai spus ca ai instalat si splitcam ... ok .... in splitcam se vede imaginea?
Under10
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Under10 » Dum Apr 11, 2010 3:23 pm

Deci din cate am inteles din pm este ca nu merge splitcam , adica nu poti sa-l deschizi splitcam .... ce windows folosesti ?

P.S: nu mai trimite PM te rog , iti raspund aici ...

Bafta
Under10
Cunoscator
Cunoscator

colaborare

Mesajde LJcam » Dum Apr 11, 2010 3:30 pm

VIDEOCHAT de acasa Studio angajeaza fete, cupluri in orice localitate

in vederea colaborarii de acasa. Site-uri cu si fara free(nu pot fi accesate din

Romania).dxlive,islive,Xcams.be Start pe loc. Beneficiezi de profesionalism din partea noastra

asistenta online pentru orice probleme, cursuri, initiere, prime si

bonusuri. Castiguri intre 1500-3500 EUR/luna, plata la 2 saptamani (pe 1 si 16 ale lunii)

http://webcams-videochat.blogspot.com/

http://homechat.cabanova.ro/

Yahoo Messenger ID- LJcam
LJcam
Incepator
Incepator

Mesajde ALESIA69 » Dum Apr 11, 2010 4:10 pm

folosesc windovs xp profesional versiunea 2002 service pack 2.......camera video nu merge pe jasmin dar merge pe mess ca web........in splitcam nu vad nimic.........nu inteleg de ce nu merge pe jasmin,acolo cand vreau sa trec dupa deny pe allow(sa-mi recunoasca ei camera)nu mai pot sa scriu mesaje cu ei....imi inchide pagina
ALESIA69
AWStudent
AWStudent

Mesajde ALESIA69 » Dum Apr 11, 2010 4:36 pm

am instalat si superwebcam si aici aceiasi problema ca la splitcam cand setez tv tuner imi apare acest mesaj"couldn't build direct show filters sequence,no combination of intermediate filters could be fund to make the conection
ALESIA69
AWStudent
AWStudent

Mesajde ALESIA69 » Dum Apr 11, 2010 5:53 pm

gata in mare am rezolvat...am gasit la voi aici pe forum cineva a scris sa dezinstalam ACE Mega Codecs Pack ,l-am dezinstalat si merge acum,acolo era buba si cei de la jasmin sigur sau mai lovit de aceasta problema ar fi trebuit sa stie ceva...ceva........multumesc de ajutor
ALESIA69
AWStudent
AWStudent

Mesajde Under10 » Dum Apr 11, 2010 9:28 pm

Bine ca ai rezolvat .. :)
Cei de la Jasmin nu au de unde sa stie ce ai tu in PC instalat la fel cum nici noi nu putem sti, doar presupunem .
Under10
Cunoscator
Cunoscator

Înapoi la Discutii generale