Webcam models

Probleme splitcam

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Probleme splitcam

Mesajde kitty_008 » Mie Apr 14, 2010 11:54 am

Buna ziua.
Am si eu o problema cu o camera canon vc c3. Problema consta in faptul ca winfastul imi arata camera dar cand vreau sa o deschid cu spilcam imi da eroarea device is not suported, cu superwebcam "the operation cannot be performed because the pins are not conected" si "couldn't render Direct Show filters sequence" iar cu VerySoft webcam splitter "unable to capture Winfast DTV2000 H Plus Video Capture". Ce trebuie sa fac? Unde am gresit??? De 2 zile tot incerc si degeaba, pana si windowsul l-am reinstalat dar fara rezultat.
kitty_008
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: Probleme splitcam

Mesajde Under10 » Mie Apr 14, 2010 7:32 pm

Camera presupun ca o conectezi prin cablu s-video .
Cand deschizi splitul ce sursa alegi la "video source" ?
Se poate sa nu fie compatibil tv-tunerul tau .
Vezi ca la splitcam scrie undeva "Crossbar.." incearca sa selectezi s-video pe acolo (incercale pe toate ).
Under10
Profesionist
Profesionist

Mesajde kitty_008 » Mie Apr 14, 2010 9:06 pm

Camera e conectata prin 2 mufe RCA .Pana la urma merge cu CamZoomer-ul v3.0 doar ca la acesta nu gasesc crack-ul pe net. Am vazut deasemenea ca mai exista si adaptoare pt. S-video cu 4 pini si mufa RCA. Oare aceata sa fie cauza?
kitty_008
AWStudent
AWStudent

Mesajde kitty_008 » Joi Apr 15, 2010 7:11 pm

Degeaba m-am chinuit 2 zile cu tv tunnerul asta. Refuza categoric sa fie recunoscut de splitcam, asa ca maine la prima ora il duc inapoi. Va rog dati-mi un sfat in legatura cu ce tv tunner sau placa de captura sa iau care sa nu faca atatea probleme. Camera e un canon vc c3.
kitty_008
AWStudent
AWStudent

Mesajde Utilizator sters » Sâm Apr 17, 2010 10:53 am

Incearca printr-un cablu s-video ori daca nu merge nici asa,scoate cablul din pc,dai restart la pc,baga cablul,deschide split,si apoi dai play in split din video source nu din butonul play al split-ului.mergi stanga sus in colt FILE=VIDEO SOURCE=CLICK PE CAMERA!Va merge :yawinkle: Tv-tunerul este bun.am folosit mai multe modele de camera pe un astfel de tv-tuner si nu am intampinat probleme.

Succes!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Înapoi la Discutii generale