Webcam models

probleme splitter

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

probleme splitter

Mesajde ALESIA69 » Sâm Iun 11, 2011 5:20 pm

am si eu o problema pana acum o sapt foloseam splitter super webcam si mergea destul de bine pe 2 siteuri,acum o sapt mi s-a stricat HDD si a trebuit schimbat...in fine am instalat windows 7 si am cautat din nou super webcam dar nu l-am mai gasit de instalat pe nicaieri,asa ca am instalat split cam,e2soft vcam(vcam de fapt),cam next beta cu astea trei imi merge foarte greu procesorul se incarca si la 100% am inpresia ca sunt prea mari pt calc meu........eu am un procesor amd athlon II dual core m320 de 2.10 GHz ram de 3 GB intrebarea mea e daca pot gasi pe undeva super webcam sau alt splitter sa fie mai mic....am incercat si cu many cam dar nu merge imi da mesaj ca nu suporta camera.......daca are cineva super webcam va rog sa mi-l trimiteti si mie ...multumiri anticipate
ALESIA69
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: probleme splitter

Mesajde melisa_alexa » Sâm Iun 11, 2011 6:13 pm

buna uite aici poti sa descarci superwebcam fara sa te mai inregistrezi http://www.filehost.ro/1678859/SuperWebcam_rar/
melisa_alexa
User Avansat
User Avansat

Mesajde ALESIA69 » Sâm Iun 11, 2011 7:35 pm

mersi mult de tot melisa...l-am descarcat si pare ok ramane sa-l vad cum merge si la treaba
ALESIA69
AWStudent
AWStudent

Mesajde melisa_alexa » Sâm Iun 11, 2011 8:27 pm

cu placere spor la $$$ :eek:
melisa_alexa
User Avansat
User Avansat

Mesajde Anne » Joi Aug 04, 2011 3:55 pm

Buna. Am si eu o problema. Ieri mi-am achizionat un webcam HD 3000 de la Microsoft. Am incercat diferite splittere si ba imi blocau programelul de la MFC , ba nu suportau dar in majoritate, cand dadeam play nu afisa imaginea.
Am zis ca e HD si poate trebuie sa-mi schimbi si placa video, DAR azi am conectat vechea camera, simpla, un logitech de cand pamantul si surpriza ! nici un splitter nu reda imaginea nici pentru asta. Am superwebcamul si splitcam-ul. Ieri am incercat cam tot ce era free din softurile descrise pe forum.
Anne
Incepator
Incepator

Înapoi la Discutii generale