Webcam models

Probleme transfer bancar MFC

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Probleme transfer bancar MFC

Mesajde Ela_24 » Vin Apr 08, 2011 12:16 am

Buna la toata lumea.

Am si eu o problema mare cu MFC-ul si poate stie cineva pe acest forum un id de mess a unui admin de la MFC. Povestea e in felul urmator: plata de pe perioada 16-28 februarie nici acum nu a ajuns la mine. Am cerut sa se faca prin transfer bancar si nu au intrat in cont pana acum. Cei de la MFC nu mai raspund la mail iar ultimul lor raspuns a fost :

"Sent: Thursday, March 31, 2011 4:32 AM
Subject: Re: URGENT

we have closed this issue, there is nothing more we can do for you

MyFreeCams Model Support
Models@MyFreeCamsMail.com
Model Login Page: http://www.myfreecams.com/model_admin/"

Anterior au mentionat ca banii au fost trimisi. Le-am cerut in nenumarate mailuri sa-mi trimita o confirmare a celor spuse de ei si de atunci nu au mai raspuns. Am mai avut o problema cu ei la un transfer pe Payoneer si acum mi-au facut figura si prin transfer bancar.
Cu parere de rau am renuntat sa mai lucrez pe acest site, cu toate ca se pot face multi bani, dar nu imi place sa am in contul meu de model "$$$$$ imaginari".

Deci, daca are cineva un id de mess, skype, icq etc, va rog sa imi lasati un mesaj.
Ela_24
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Re: Probleme transfer bancar MFC

Mesajde ionut_ro » Vin Apr 08, 2011 12:26 am

In afara de models@myfreecamsmail.com nu exista o alta modalitate de contact oficiala a celor de la MFC
Si chiar daca se va gasi vreun "binevoitor" care sa sustina faptul ca exista e fals!

Cu siguranta problema e undeva la mijloc cu plata. Nu cred, si chiar pot sa bag si mana in foc pentru asta, ca ar trage MFC-ul candva "teapa" la bani modelelor.

Succese! :rock:
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde Ela_24 » Vin Apr 08, 2011 1:12 am

"Cu siguranta problema e undeva la mijloc cu plata. Nu cred, si chiar pot sa bag si mana in foc pentru asta, ca ar trage MFC-ul candva "teapa" la bani modelelor."

Uite ca eu am patit-o :cry: . Problema este ca nu imi mai raspund la nici un mail. Am contactat si banca la care am contul in care trebuiau sa imi fie viratzi banii si dupa 2 zile de investigatii mi-au spus ca la ei nu a ajuns nici o suma pe numele meu de la respectivii. Mentionez ca prima data le-am dat un cont in lei in care sa-mi fie viratzi banii si dupa o saptamana dupa ce i-am stresat un pic cu mailurile mi-au spus ca banii s-au intors la ei si ca cel mai bine sa-mi deschid un cont in USD. am facut un cont nou in dolari si "afirma" ca mi-ar fi trimis din nou banii.

Din momentul in care le-am cerut o confirmare de trimitere din partea lor nu mi-au mai raspuns la mail. Cum as putea rezolva pb?
Ela_24
Incepator
Incepator

Mesajde ionut_ro » Vin Apr 08, 2011 10:24 am

Refuz sa cred ca MFC-ul ar face asta. Pur si simplu nu cred asta.
Problema poate intradevar exista, dar mai mult ca sigur se poate rezolva pe cale amiabila.

Mai verifica odata daca datele bancare din cont sunt corecte, sa nu se fi strecurat o greseala.
Ai facut limita de 1000$ pt ca transferul sa fie facut?

Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde blooangel » Vin Apr 08, 2011 11:19 am

Ela_24 scrie:"Cu siguranta problema e undeva la mijloc cu plata. Nu cred, si chiar pot sa bag si mana in foc pentru asta, ca ar trage MFC-ul candva "teapa" la bani modelelor."

Uite ca eu am patit-o :cry: . Problema este ca nu imi mai raspund la nici un mail. Am contactat si banca la care am contul in care trebuiau sa imi fie viratzi banii si dupa 2 zile de investigatii mi-au spus ca la ei nu a ajuns nici o suma pe numele meu de la respectivii. Mentionez ca prima data le-am dat un cont in lei in care sa-mi fie viratzi banii si dupa o saptamana dupa ce i-am stresat un pic cu mailurile mi-au spus ca banii s-au intors la ei si ca cel mai bine sa-mi deschid un cont in USD. am facut un cont nou in dolari si "afirma" ca mi-ar fi trimis din nou banii.

Din momentul in care le-am cerut o confirmare de trimitere din partea lor nu mi-au mai raspuns la mail. Cum as putea rezolva pb?

Spui ca ti-ai facut cont de USD, ai schimbat datele pe site? ai bagat IBAN-ul de $? Ai facut minimum payout pentru wire?
" Bank wire transfer
Cost: $15
Minimum payout: $100 (temporarily increased to $1000 as of Mar 15 2011)
Time to receive payment: 1-2 bank days.
Information required:

1.Bank name
2.Full bank address
3.Name on the account
4.Address of the person on the account
5.Account number or IBAN
6.SWIFT or BIC code
NOTE: A SWIFT or BIC code is required for wire transfers to banks outside of the USA. Just ask your bank for it. It is 8 or 11 digits with letters and numbers. "

bafta la $$$
Nu trebuie sa traiesti vesnic...trebuie doar sa traiesti
blooangel
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde kas » Vin Mai 06, 2011 2:22 pm

am si eu cateva intrebari modul de plata nu se poate prin payooner si daca pot sa imi fac cont de master si cum ! va rog eu sa ma ajutati k sunt la inceput si nu prea stiu ! ms frumos
kas
Incepator
Incepator

Mesajde ionut_ro » Vin Mai 06, 2011 2:59 pm

kas daca citesti forumul asta putin o sa afli cum poti sa iti cont de master, ce modalitati de plata poti alege etc.

Nu vreau sa par nesimtit si sa iti tai elanul dar dupa ai inceput abordarea problemei, fara a studia putin, nu te vad departe.

Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde kas » Vin Mai 06, 2011 7:13 pm

stiu cat de cat dar am vrut sa stiu dak e corect ce stiu dasta vam intrebat pe voi ! orcum ms pt rasp
kas
Incepator
Incepator

Înapoi la Discutii generale