Webcam models

PROCENT DIN RECOMANDARI PERFORMERI

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

PROCENT DIN RECOMANDARI PERFORMERI

Mesajde jacky » Lun Oct 25, 2010 12:20 pm

Stie vreo cineva daca mai da procent din recomandari inafara de livejasmin si alte site-uri??? M-ar interesa imlive, MFC si cams .merci!
jacky
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: PROCENT DIN RECOMANDARI PERFORMERI

Mesajde ionut_ro » Lun Oct 25, 2010 12:55 pm

am vazut ca de vreo cateva zile toata lumea cauta sa isi faca refferal la propriile modele, daca s-ar putea pe toate site-urile.

cititi atent pe fiecare site in parte si daca are si o parte de refferal o sa gasiti acolo toate explicatiile (nu mai cautati sa primiti totul pe tava)

am si eu o intrebare pt "cautatorii de comori" (astia care tot cautati refferal):
voi stiti sa face-ti videochat? (e cam retorica intrebarea ...da merge)
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde jacky » Lun Oct 25, 2010 1:34 pm

Pt. asta e FORUM sa dezbatem niste subiecte.Daca nu ai chef mai bine nu te mai baga si chestia asta tipica romaneasaca de care se pare ca sufera multi ''profesionisti'' ma dezgusta rau.Daca esti capabil sa dai un raspuns da-l daca nu ,stai frate in universul tau. Astept in continuare raspunsuri de la persoane capabile .Va multumesc!
jacky
AWStudent
AWStudent

Mesajde aphrodite » Lun Oct 25, 2010 4:21 pm

Am auzit ca francolive mai are un program de genul. Incearca; si spune-ne si noua cum merge :)).
aphrodite
Incepator
Incepator

Mesajde jacky » Lun Oct 25, 2010 10:03 pm

am sa te chem la mine la studiou sa te bag, ca vad ca te descurci
jacky
AWStudent
AWStudent

Mesajde jacky » Lun Oct 25, 2010 10:05 pm

din recomandari am 2000 de $ in 2 sapt. si nu mi-ar strica mai mult
jacky
AWStudent
AWStudent

Mesajde jacky » Lun Oct 25, 2010 10:08 pm

pe cams asa se procedeaza :

For every new model you refer, you will receive 10% of her revenue every time she makes money during a period of 6 months. This bonus will NOT be taken out of your friend's cut. To be eligible, you have to be active on Cams in the previous 30 days.

To obtain further details regarding this promotion and how to receive referral credit, please follow the steps below:
1) Log into your model account
2) Click on "My Account" in the navigation bar
3) Click on "My Model Referrals" under the Referrals section
4) Select "Check out promotional tools you can use to refer people to Cams.com" link

Note: Studio models referred by an independent model do not qualify for model referral bonuses.

am sa revin si cu restul ..daca nu stie vreo cineva
jacky
AWStudent
AWStudent

Mesajde Alexiss » Mar Oct 26, 2010 10:00 pm

jacky scrie:Stie vreo cineva daca mai da procent din recomandari inafara de livejasmin si alte site-uri??? M-ar interesa imlive, MFC si cams .merci!

cred ca e important de spus si ce vrei sa promovezi . Ce sa aduci pe site , modele sau membrii ?
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde jacky » Mie Oct 27, 2010 6:17 pm

modele care lucreaza singure de acasa si studiouri.
jacky
AWStudent
AWStudent

Mesajde Jobs4Adults.com » Dum Oct 31, 2010 8:32 pm

Hai salut!

RivCams - RivCash ofera 10% pentru studiouri si modele referite:
http://rivcash.com/?rcid=2334 - pentru Webmasteri
http://www.rivcams.com/become-webcam-girl.php/?rcid=2335 - pentru Modele.

InternetModelling e programul de Model Referral de la LiveCam.com si WebcamGuys.com si ofera 10% din castigul modelelor referite dar si din ale Agentilor de recrutare referiti:
http://www.internetmodeling.com/6343/application.htm - pentru Modele videochat;
http://www.internetmodeling.com/6343/become_an_agent.htm - pentru Agenti de recrutare modele.

Partea proasta cu InternetModelling e ca nu accepta Modele sau Agenti din Romania, insa poti aplica daca esti roman aflat in afara Romaniei :P
Chaturbate = Cel mai BUN site de Videochat!!!>>> click CHATURBATE <<<Webcams Models Wanted - BEST Videochat Site!!!
Yahoo Messenger ID: jobs4adults | AdultWebmasterBible.com
www.MuncaVideochat.com<--Cum Sa Faci Videochat De Acasa!?
Jobs4Adults.com
User activ
User activ

Mesajde teroristu199 » Dum Oct 31, 2010 10:40 pm

Foarte corect JobsAdult.Internetmodelling reprezinta o alegere buna la momentul asta se misca destul de bine.
Si nu-ti convine sa vezi cosul de gunoi cum arunca cu hartie-n tine...
teroristu199
User Avansat
User Avansat

Mesajde Jobs4Adults.com » Lun Noi 01, 2010 9:14 am

teroristu199 scrie:Foarte corect JobsAdult.Internetmodelling reprezinta o alegere buna la momentul asta se misca destul de bine.

Multumiri sa vedem ca terorismu' are si..."parti bune". Nu e cazu acu sa glumim, ca e cam groasa cu unii, nu zic cu cine, ca sa nu par rasist, dar pe vremea "Lovilutiei", era o gluma buna...;)

Ma bucur sa vad ca InternetMarketing se misca bine http://www.internetmodeling.com/6343 - pentru Modele si Agenti de recrutari, insa se pare ca o alegere nu tocmai rea e si CamSiteCash (asa se vorbeste prin cartier ;) ):
. http://r.camsitecash.com/?cpid=3389&aid=default - pentru Modele Webcam (baieti si fete);
- http://r.camsitecash.com/?cpid=3390&aid=default - pentru Webmastersi - Agenti de recrutare modele.

Bafta!

;)
Chaturbate = Cel mai BUN site de Videochat!!!>>> click CHATURBATE <<<Webcams Models Wanted - BEST Videochat Site!!!
Yahoo Messenger ID: jobs4adults | AdultWebmasterBible.com
www.MuncaVideochat.com<--Cum Sa Faci Videochat De Acasa!?
Jobs4Adults.com
User activ
User activ

Mesajde floricel023 » Joi Apr 28, 2011 10:12 am

internetmodeling din ce siu nu accepta modele si agentii de recrutare din ro
floricel023
AWStudent
AWStudent

Mesajde slim » Vin Apr 29, 2011 1:02 am

In fiecare topic se gaseste careva sa critice... sa se ia la cearta .... nu ar fi mai simplu daca ai o parere si vrei sa ajuti sa postezi... iar atunci cand dai de o intrebare de-a dreptul prosteasca sa razi si sa pleci ... ma rog asta daca nu esti prea briliant si isi place sa presupui :)
slim
User Avansat
User Avansat

Înapoi la Discutii generale