Webcam models

procesor

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

procesor

Mesajde il_magic000 » Mie Ian 26, 2011 9:21 pm

salut baieti!!!dati-mi si mie un sfat pentru o configuratie low cost pentru a reda in HD pe cams ,stiu ca , situl cams cere o un pc destul de performant!!!deci va rog frumos spunetimi si mie ce procesor, rami ,placa video (asta nu stiu daca conteaza),placa de baza. multumesc
The meaning of life it's what u want it to be
il_magic000
User activ
User activ

Publicitate AWStars

Re: procesor

Mesajde liviu202 » Mie Ian 26, 2011 10:04 pm

Briliant stim cu toti ce inseamna HD pe bune. Dar se pare ca siturile de videochat folosesc denumirea de HD,defapt Adobe HD (320*240,640*480,800*600,etc). Asa ca pe forum cand se vorbeste de HD stim cu toti la ce se refera. Pentru HD pe cams in 640*480 ai nevoie de un Procesor in 3 ghz single core, 1gb ram(pentru win xp). Daca vrei sa stai pe mai mult de un site in HD ia-ti macar un dual -core ,2gb ram ddr2.

Nu zic ca quad core nu e bun. Dar nu se incadreaza in categoria low cost. lol

Placa video si de baza nu conteaza. Cat mai ieftin.
liviu202
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde il_magic000 » Mie Ian 26, 2011 10:18 pm

liviu202 scrie:Briliant stim cu toti ce inseamna HD pe bune. Dar se pare ca siturile de videochat folosesc denumirea de HD,defapt Adobe HD (320*240,640*480,800*600,etc). Asa ca pe forum cand se vorbeste de HD stim cu toti la ce se refera. Pentru HD pe cams in 640*480 ai nevoie de un Procesor in 3 ghz single core, 1gb ram(pentru win xp). Daca vrei sa stai pe mai mult de un site in HD ia-ti macar un dual -core ,2gb ram ddr2.

Nu zic ca quad core nu e bun. Dar nu se incadreaza in categoria low cost. lol

Placa video si de baza nu conteaza. Cat mai ieftin.

Merci Liviule!!!:)
The meaning of life it's what u want it to be
il_magic000
User activ
User activ

Mesajde Under10 » Joi Ian 27, 2011 12:33 am

Fiecare dupa posibilitati dar cu 1000 ron poti face o unitate care sa fie foarte ok ptr videochat , fara carcase scumpe , fara dvd writer , fara hdd de 500 gb , parerea mea este ca si 4g ram este mult , procesorul sa fie macar dual core .... cum am mai zis si cu alte ocazii nu mai folositi pc de munca si in alte scopuri gen tras filme , jocuri si alte nebunii si nu veti avea nevoie nici macar de un antivirus .....

Bafta
Under10
Profesionist
Profesionist

Mesajde cristinaxxx » Joi Ian 27, 2011 5:36 pm

vreau sa imi cumpar un laptop pentru a lucra, m-am hotarat sa il cumpar pe acesta Notebook Acer EX5635ZG, Intel Dual Core T4400, 15,6” display, 4GB DDR3, 320GB..
ar fi bun pentru videochat?..eu am o problema lucraz numai pe jasmin iar cand sunt in free chat mi se blocheaza tot laptopul atunci cand sunt multi membri si guesti..Drept urmare numai pot tasta si vorbi cu nimeni..Sper ca acest laptop sa ma ajute sa scap de pb asta.. :smt016
cristinaxxx
AWStudent
AWStudent

Mesajde ionut_ro » Joi Ian 27, 2011 5:54 pm

e foarte bun... la ce configuratie are poti sta lejer pe 4-5 site-uri... dar depinde si de conexiunea de internet pe care o ai... un alt factor foarte important...

Succes!!!
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde cristinaxxx » Joi Ian 27, 2011 8:48 pm

eu lucrez numai cu un site atat..am net de la rds, ..sper sa merga mai bn
cristinaxxx
AWStudent
AWStudent

Mesajde ionut_ro » Joi Ian 27, 2011 10:29 pm

rds e un provider de net destul de bun.. depinde ce abonament ai...
avand in vedere ca lucrezi doar jasminul probabil viteza ta de upload e de ajung... iar pe configuratia aia lucrezi linistita pe un singur site... preferabil sa folosesti xp... configurat cum trebuie o sa iti mearga brici...

Bafta acolo si spor la $$$ :rock:
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde cristinaxxx » Lun Ian 31, 2011 2:11 pm

poi laptopul asta care vreau sa-l cumpar are windows 7 64 ..Ce configurare sa ii fac?..N-am nici o idee..Eu de obicei il instalez, las numai programele necesare si cam atata...
cristinaxxx
AWStudent
AWStudent

Mesajde Andreea9 » Lun Ian 31, 2011 2:42 pm

Daca ai multi questi si se blocheaza jasmin problema nu e din pc sau laptop ci din banda de upload,asta inseamna ca ai upload-ul mic,vorbeste cu cei de la care ai internet sa iti mareasca upload-ul! :rolleyes:
Andreea9
User Avansat
User Avansat

Următorul

Înapoi la Discutii generale