Webcam models

Program monitorizare

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Program monitorizare

Mesajde kin3zu78 » Mar Aug 10, 2010 12:30 pm

Salut recomanda cineva un program de monitorizare a timpului petrecut online ?? Evident contra cost, insa nu vreau de genul vin il instalez te costa 200 eur si cand formatezi din nou calc iar vin iar dai 200 , de astia sunt satul deja !!! Chiar si ceva de top cu licenta etc.
kin3zu78
User activ
User activ

Publicitate AWStars

Re: Program monitorizare

Mesajde theselby » Mar Aug 10, 2010 1:09 pm

kin3zu78 scrie:Salut recomanda cineva un program de monitorizare a timpului petrecut online ?? Evident contra cost, insa nu vreau de genul vin il instalez te costa 200 eur si cand formatezi din nou calc iar vin iar dai 200 , de astia sunt satul deja !!! Chiar si ceva de top cu licenta etc.

Salut. Eu am facut asa ceva pentru studio-ul meu, doar ca numai pentru site-ul xlovecam deocamdata. Ideea e ca eu am facut aplicatia aia, initial, pentru a inlocui FluxManagerul si, ulterior, am adaugat si chestia asta cu raportatul activitatii petrecute online.

Uita-te aici si vezi ce e cu ea: LINK

Acum insa lucrez la o alta aplicatie care monitorizeaza toate site-urile pe care sta modelul si cat timp petrece pe ele, o forma oarecum diferita. Insa nu e gata deci nu are rost sa agit nici un spirit :)

Let me know daca te intereseaza ceva informatii
theselby
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde kin3zu78 » Mar Aug 10, 2010 3:39 pm

e ok insa ma interesa ceva pentru toate.
kin3zu78
User activ
User activ

Mesajde sunflower » Mar Aug 10, 2010 5:17 pm

Numai nu le monitoriza la sange ca vei ramane fara modele!!!!!!
sunflower
Instructor
Instructor

Mesajde kin3zu78 » Mar Aug 10, 2010 5:42 pm

stiu sunflower, problema nu e de vizualizat on-line, ma intereseaza sa dau un raport la sfarsit de program sa vad si eu practic din cele 8 -10 ore cat au stat online practic. Ca asa pot sta in camera linistite si din 8 sa stea online doar 4 si sa se planga vai nu facem bani. La nivelul acesta imi doresc supraveghere ! M-ai am o intrebare chiar dak nu e locul ei aici , am observat de cate ori ies dintr-un site ( LJ, cams, imlive etc) indiferent ca este deschis cu mozilla sau IE am un freeze de 1-3 secunde, care este problema ?? AM facut proba acuma pe un windows xp fresh SP3 , si la fel. Merci :smt013
kin3zu78
User activ
User activ

Mesajde theselby » Mar Aug 10, 2010 8:31 pm

Salut... problemele astea cu freezul sunt cauzate de encoderele site-urilor ce le folosesc. Majoritatea folosesc FMLE except LiveJasmin care foloseste On2 live encoder.

Ei, cand site-urile sunt inchise (fie ca inchizi de tot, fie ca dai back/exit whatever) encoderele "prind" acest "event" si omoara feedurile live. Procesul acesta de omorare este cel care cauzeaza freeze-ul.
theselby
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde kin3zu78 » Mar Aug 10, 2010 9:51 pm

Si nu se poate face nimic pentru a-l omori si pe el ;)
kin3zu78
User activ
User activ

Mesajde theselby » Mie Aug 11, 2010 12:56 am

kin3zu78 scrie:Si nu se poate face nimic pentru a-l omori si pe el ;)

= KLAR :))
theselby
Cunoscator
Cunoscator

Înapoi la Discutii generale