Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de kvl_alex88 » Lun Noi 15, 2010 12:51 am
Buna seara sunt nou pe acest forum...mi-am deshis un studio de videochat, inca sunt in cautare de fete, am si eu o intrebare ce program folositi pentru login model din contu de studio, fara ca modelu sa stie parola , user si cum pot bloca accesul la yahoo, odc. Va multumesc
-
kvl_alex88
- Incepator

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de theselby » Lun Noi 15, 2010 1:56 am
kvl_alex88 scrie:Buna seara sunt nou pe acest forum...mi-am deshis un studio de videochat, inca sunt in cautare de fete, am si eu o intrebare ce program folositi pentru login model din contu de studio, fara ca modelu sa stie parola , user si cum pot bloca accesul la yahoo, odc. Va multumesc
Chestia cu loginul automat al fetelor este (aproape) 100% posibila, depinde de site. Aici fiecare studio are metoda proprie. Unii folosesc bookmarks, altii documente word in care salveaza link-urile (fie ca pe google fie ca local pe compuri), altii folosesc portale special create pentru asta (nu stiu sa fie vreunul de vanzare... dar cine stie... eu p'al meu de exemplu nu il vand :D), etc. Cu blocatul accesului? Ia da un search pe google: "how to restrict access to yahoo messenger" lol. Same thing si cu alte site-uri ce vrei sa le blochezi sau nu. Spor
Studio video-chat IASI - CHATLIVE | http://chatlive.ro Ghid MyFreeCams | http://tinyurl.com/mfc-guide Documentatie videochat | http://tinyurl.com/videochat-guides
-

theselby
- Cunoscator

-
-
de dragutadrian » Lun Noi 15, 2010 9:59 pm
pai ...
eu folosesc lastpass si pt studio si pt modele.sunt f multumit de el . click din mozilla tools>add ons>get add_ons>search> LASTPASS messenger si odc uninstall:P
multa bafta !!!
-
dragutadrian
- AWStudent

-
-
de ionut_ro » Lun Noi 15, 2010 10:21 pm
adrian m-am jucat si eu de curiozitate cu add-on-ul ala... nu mi se pare prea ok am mai auzit pe unii ca folosesc RoboForm - da un search pe google sa vezi ce stie parerea mea, din ce am vazut si testat, roboform-ul e de cateva ori mult mai safe si bun decat add-on-ul ala mai sunt si alte metode, dar vorba lui theselby - alea nu se vand Bafta acolo!!! 
Have fun - Be safe
-

ionut_ro
- Profesionist

-
-
de kvl_alex88 » Mar Noi 16, 2010 12:12 am
deci adrian exista google si poate da download din nou la yahoo, odc eu ziceam sa ii blocez portu de yahoo, si daca voi aveti niste programe inseamna ca le-ati cumparat ca nu picau din cer, Merci
-
kvl_alex88
- Incepator

-
-
de kvl_alex88 » Mar Noi 16, 2010 12:24 am
deci adrian exista google si poate da download din nou la yahoo, odc eu ziceam sa ii blochez portu de yahoo, si daca voi aveti niste programe inseamna ca le-ati cumparat ca nu picau din cer, Merci
-
kvl_alex88
- Incepator

-
-
de ionut_ro » Mar Noi 16, 2010 12:33 am
daca vorbim de ceea ce zicea theselby - nu si l-a cumparat ... si l-a facut singur eu acum lucrez la ceva sa usurez logarea modelelor, nu e un program (nu's chiar asa avansat  ) - dar sunt pe drumul cel bun Bafta acolo!!! 
Have fun - Be safe
-

ionut_ro
- Profesionist

-
-
de donny_myself » Mar Noi 16, 2010 10:26 am
Pentru blocarea anumitor programe pe winXp se mai folosesc "Group Policy" Start > run > scrii: gpedit.msc, iar acolo: Computer Configuration > windows settings > security settings > software restriction policies. Click dreapa pe asta din urma, şi "Create New Policy". Apoi mergi la aditional rules, click dreapta, selectezi new hash rule, apoi rasfoiesti pana la fisierul pe care vrei să îl blochezi. pentru mess e YahooMessenger.exe Nu e cea mai eleganta soluţie, dar dacă modelul nu are privilegii de admin pe calc, nu cred că poate să le modifice. 
-

donny_myself
- AWStudent

-
-
de liviu202 » Mar Noi 16, 2010 2:23 pm
Nu cred ca e o solutie. Sunt o gramda de situri de unde poti sa te loghezi pe messenger. Nu e nevoie sa ai instalat messenger in calculator. De exemplu http://www.meebo.com
-
liviu202
- Cunoscator

-
de donny_myself » Mar Noi 16, 2010 8:46 pm
liviu202, ai dreptate, la astea online nu m-am gândit, sorry. Dacă ar fi fost doar meeebo s-ar fi rezolvat cu un BlockSite, dar am cautat putin pe google si sunt multe asemanatoare...
-

donny_myself
- AWStudent

-
-
de dragutadrian » Mar Noi 16, 2010 9:39 pm
eu ala il tot folosesc de vreo 2 ani ionute nu mi a furat nimeni parola ink:P
iar la faza cu messenger chiar nu inteleg .fetele alea vin sa faca bani sa sa stea p mess?:)
iar cu odc c face ??downloadeaza filmuletze?::)))
-
dragutadrian
- AWStudent

-
-
de liviu202 » Mar Noi 16, 2010 9:44 pm
downloadeaza muzica. de obicei virusi 
-
liviu202
- Cunoscator

-
de bettyboo » Mie Noi 17, 2010 2:45 am
pentru restrictionarea site-urilor, messenger etc folosesc metoda windows (hosts) o lista cam de 3500 de site-uri folosite si nefolosite catre site-urile cu care lucrez am facut acces liber din ip. poti cauta si tu site-urile cele mai accesate, site-uri prin cele mai mari directoare web .. etc sunt multe modalitati sa gasesti site-uri pentru restrictionare pentru logarea modelelor poti face ceva usor html cu o securitate unde ii afisezi totul uite genul meu :) daca ai experienta te poti complica putin si Php / Mysql pentru usurarea muncii tale - folosesc asta timp de 6 luni si nu am avut nici un fel de probleme cu modelele - ca ideie poti folosi ce vezi mai jos Eu am creat ceva personal html / php si mysql *Au link personal unde se logheaza *Pe langa faptu de conectare le arati acolo statistica / platile / etc *Click pentru a te connecta - duce spre pagina de logare a site-ului *Click te conectez automat ( accepta site-ul direct logare in link user+pass ) *Deschide de pe desktop ( se deschid odata cu pc-ul site-urile de logare ) - startup Click pentru PrintScreen Platforma
-

bettyboo
- AWStudent

-
-
de ardientestd » Mie Noi 17, 2010 5:32 pm
Pentru blocarea anumitor site-uri cea mai simpla metoda si buna este modificarea fisierului hosts din windows/system32/drivers/etc/ In fisierul respectiv pui asa: 127.0.0.1 www.yahoo.com127.0.0.1 mail.yahoo.com si adaugi asa site-urile care nu le vrei accesate
-
ardientestd
- User activ

-
-
de theselby » Joi Noi 18, 2010 5:51 pm
V-am mai zis de sute de ori cred... cel mai simplu e sa deblochezi site-urile pe care lucrezi si orice altceva sa fie blocat "by default".
Voi ce faceti e sa tooooooot modificati fisierul ala pana va vine acru... si daca modelul il gaseste si sterge lista ce faceti? :D
Studio video-chat IASI - CHATLIVE | http://chatlive.ro Ghid MyFreeCams | http://tinyurl.com/mfc-guide Documentatie videochat | http://tinyurl.com/videochat-guides
-

theselby
- Cunoscator

-
-
Înapoi la Discutii generale